Na širokú dostupnosť kanálov Nova Sport 5 a Nova Sport 6 to zatiaľ nevyzerá | Magazín F1 - F1online.sk

Kým svet Formuly 1 aktuálne najviac trápi situácia okolo šéfa Red Bullu Christiana Hornera, slovenských a českých fanúšikov zaujíma, či v tomto roku budú mať možnosť vôbec sledovať Formulu 1. Do štartu sezóny zostávajú už len dva týždne a situácia je zatiaľ pomerne pesimistická. Skupina Nova totiž celkom očividne považuje nové kanály za exkluzivitu, za ktorú sú v súčasnosti ochotní zaplatiť len niektorí poskytovatelia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142759/na-siroku-dostupnost-kanalov-nova-sport-5-a-nova-sport-6-to-zatial-nevyzera

5 Likes

Vďaka stanici AMC (Sport1/Sport2) bola F1 dostupná takmer pre každého.
Ja už budem sledovať F1 prostredníctvom F1TV.
Nova, choď do prdele. :slight_smile:

6 Likes

Uplně nerozumím větě:

"O2 se vyjádřilo, že v současnosti „nejedná o zařazení uvedených stanic do programové nabídky“

… co to znamená? :thinking:

ze na o2tv to nebude, ale to je blbost, ne, ktosi sem postoval, ze to o2tv ma mat ako jedna z mala

nova si tymto postupom kope jamu… nakoniec tam ostane par divakov u jedneho alebo dvoch operatorov, ostatní budu uz davno na f1tv a inych platformach… a ja im odkazujem - tak vam treba … ani ja nebudem cakat do poslednej minuty, kde si pustim preteky…

1 Like

Trochu si začínám myslet že to O2 má hlavně pro nalákání a udržení klientů u nich, takže přejděte k nim nebo si velmi draze zaplaťte jinde nebo to tam k dispozici ani nebude.

Ja mam o2tv uz dlouho kvuli fotbalu, takze se me to nedotkne, ale je to teda pekna blamaz. Jeste jak to Eisele propaguje, i kdyz i on musi citit, ze je to v prdeli :smiley: Musi si pripadat jak klaun.

1 Like

No jak jsem řekl, nejsem z toho moudrý :thinking:

Super, bude to fakt nevidane, lacnejsie asi ked pojdem rovno na VC :smiley:

Aha, to platí pro Slovensko :man_facepalming: Takže na Slovensku nebude nabídka asi ani v O2. Já automaticky myslel že O2 platí jak pro Česko tak Slovensko, ale Slovensko teda asi ne.

Na druhu stranu treba dodat aj B, ze preco chce Nova tolko penazi narozdiel od predchadzajuceho vysielatela.

Nova to ide robit tak ako nikto predtym na CZ/SK. Idu live priamo na niektore velke ceny, budu pokryvat aj nizsie se.rie, ktore nemaju az tolko fanusikov a zaplatit ich treba. Bude aj popretekove studio a mnoho inych noviniek, ktore sme doteraz nemali. A v neposlednom rade aj cena Eiseleho a Krala (pravom) stupa. Oni su ti, ktori F1 spopularizovali medzi siroku verejnost a treba ich zaplatit, vela divakov to pozera najma kvoli nim. :slight_smile:

PS: Tym nechcem obhajovat Novu, samozrejme chce na tom zarobit (to je podstata podnikania), len som mal potrebu to tu doplnit, ze su aj opravnene dovody na to, preco chcu viac penazi.

2 Likes

O F1 asi nebude takový zájem, když ostatní nechtějí přistoupit na cenu.

Horsie ako za spocializmu,ked som pozeral v nedelu vecer zaznamy a niektore europske preteky boli aj za socializmu v priamom prenose a dostupne kazdemu!!!

ved jasne, ako ja pravdepodobne cez skylink do toho pojdem, len mi to prislo usmevne, jak to vsetko nahadzali do hrnca s hviezdnym obsadenim, live vstupmi, pozavodym studiom, pisal som to uz minule praveze, ze ta pridana hodnota tam je super :smiley:

ale cenou proste F1TV vyhrava, pokial si to samozrejme clovek ide kupovat a platit len kvoli F1 (ako ja napr)

Nuz, asi sa mi oplati priplatit iptv aj s britskym skysport, alebo itv a tam f1 vysielaju.

Otazka: Komu chcu tie 2 programy vysielat, ked si ich nikto nepredplati? :slight_smile:

Orf dava tiez polovicu pretekov, ak si dobre pamätam…

A najdem si nejaky stream,aspon nebudem musiet pocuvat tychto slovensko,ceskych komentatorov,aj tak boli slabi,nevsimali si detaily na trati,neskoro reagovali na situacie na zastavky v boxox atd.Najlepsi komentator bol James Hunt…

2 Likes

Hlavně ať už se hlavní poskytovatelé vyžvejknou, jestli teda budou F1 dávat a co za to budou chtít připlatit. “Pořád jednáme” už mi nějak leze na nervy. Na druhou stranu chápu, že je to tak trochu válka nervů mezi Novou a dalšími zájemci právě teď je :smile: .

Zvláštní, že nadáváš na Eiseleho a spol., že stojí za prd, ale zároveň jsi naštvaný, že to “nebudou” dávat.

3 Likes

Ja len, že ak to ľudia tu pozerajú nie kvôli F1 ale kvôli Eiselemu, tak to vlastne nemusia pozerať F1 vôbec. Stačí im Eisking.

1 Like