No myslím, že většině lidí jsou tyhle věci kolem u řiti a byli by radši, kdyby to dávali na normálním kanále bez toho.
Eisele demisi hned
Ak to nepôjde cez Telekom, tak ešte zvážim F1 TV alebo sa na to úplne vykašlem a budem mať konečne viac času cez víkend.
Je to jasné. Nenažraná Nova zruší viacerým fans v CZ/SK F jednotku. Vedel som, že to takto dopadne. Zlatý Sport 1,2
Jako jestli někdo váhá, F1TV je jasná věc široko daleko. Jediná nevýhoda je že zprostředkování není v češtině či slovenštině, žel uznávám že tohle někomu dost vadí, ale jinak tam máte vše co je potřeba, především livetiming a onboardy všech.
prakticky kazdy koho poznam, ide bud na f1tv alebo na to kasle. z f1 sa stala tazka exkluzivitka. pritom tento scenar tu bol uz x krat a nikdy nevysiel. ludia proste nie su ochotni menit providerov a viazat sa inde zakazdym, ked sa ich oblubeny sport presunie na inu stanicu. o to viac v case, ked na tv sluzby su velakrat viazane aj internety a mobilne sluzby a prakticky vzdy s viazanostou. necele dva tyzdne pred prvym zavodom vsetci rokuju a na slovensku to ma realne iba skylink za dvacku mesacne. bravo. uzi si to, stevo.
Kdo nemá doma o2tv, tak okrádá rodinu. Jejich nabídka za ty prachy je top.
Letos bude další vylepšení co se týče sledování z onboardu, budou se dávat full radia daneho jezdce
Kdo podporuje agrobarony okrada rodinu
tvl akoze touto logikou si clovek nekupi fakt nic
No, možná. Stejně je to drahý Mě jde jen o F1. Motorky ohledně streamu mi vůbec nevaděj.
Co by sis chtěl kupovat? Já mam pocit, že lidstvo ukazuje, jak rychle hloupne
o2tv stříbrná za 500…
Za 500, máš top5 ligy, liga mistru, ceska liga, extraliga, NHL, NBA, NFL, MLB, motogp, wrc, tenisy a nevím, co ještě… ted tam bude jeste i F1 + samozrejme dalsi normalni tv kanaly…
Když jsi šikovný a za 100 si přikoupiš rodinne sledovaní, tak to muze mit kamarad někde taky… a kazdyho to vyjde na 300…
Takovou nabidku nema nikdo ani omylem. Ani za tech 500.
Sranda by bola, keby sa operátori dohodli, že takú “exkluzivitu” od pažravej Novy nekúpia a tie kecy o tom, že F1 chcú pre širokú verejnosť, zostanú len ako žvásty z Novy
tam sa netreba na nicom dohadovat. proste nova za to pyta nezmysel a cim je viac operatorov, tym menej ludi si to u nich predplati, pretoze sa rozkladaju medzi vysoky pocet. proste sa im to neoplati. ono f1 u nas nie je zrovna nejake terno.
Eisele stojí za prd. Už len kvôli tomu, že ho nebudem musieť počúvať, mi nič ohľadom SK operátorov nie je ľúto a s radosťou si zaplatím F1 TV pro.
to, ze to neni v slovencine/cestine nieje jedina nevyhoda, hlavna je ta, ze za to treba navyse zaplatit 50euro oproti tomu co platili doteraz a vacsina si to neplatila len kvoli tomu sport 1,2 a teda tu sluzbu nezrusia, takze tych 50e bude pre nich platba navyse
Nova to očividne prehnala a som zvedavý, kto dá za jednu stanicu viac, ako napríklad za celý balík programov. je len hambou Novy, že sa klasicky správajú, ako hajzli
No boha, kto to už len pozeral kvôli Eiselemu, tak potom dovi-dopo, jeho komentár o všetkom, len nie o tom čo sa deje na trati, stojí za prd. Ďakujem, neprosím a s radosťou F1TV pro aj s bonusovými dátami a kamerami.
Nova fail?
15155151511515