Na širokú dostupnosť kanálov Nova Sport 5 a Nova Sport 6 to zatiaľ nevyzerá | Magazín F1 - F1online.sk

Števo si “uveril”. Po tom, čo vypredávali kiná a našli pár stoviek ľudí na predplatné Eisking, dostal nápad ísť ešte viac “big”. A teraz chudák Nova musí vyskladať pár mega na jeho show na pokračovanie. A ešte zaplatiť aj Liberty za práva na samotnú F1 (o tú ide až v druhom rade).

Za Richtra bylo líp :slight_smile:

6 Likes

niekto to pozeral vdaka stevovi, niekto napriek nemu, lebo nemal inu moznost. vrchol trapnosti bol, ked tam mali s richterom nejake rozbroje a cesku stopu odsunuli na nejake spektrum v sd rozliseni. potom si tu stevo napisal clanok a zobral o tom, ako ho ludia maju zachranit a podpisat peticiu, aby komentoval na nove. zaklincoval to tym, ked v podscaste s pepom si neodpustil poznamku a tom, ze obrovsky zaujem o komentovanie mali aj ti, ktori tvrdili, ze o to zaujem nemaju. tym myslel richtera. no a tak ma stevo sliepku, ktora nesie zlate vajcia, ale nikomu ich nepredaju, lebo ju maju zatvorenu v kurniku, do ktoreho sa nikto nesmie ani pozriet. uplny slizak…

3 Likes

F1TV je jasna volba, co se tyce anglictiny, nemam problem a tem co neumi, aspon maji motivaci se priucit, dneska se stejne pouziva basic english, tomu rozumi kazdy…

Já mám zlatou, internet a tři paušály za necelou dvojku měsíčně. Naprostá spokojenost.

ok, pravda. Ti co to měli a teď nemaj maj největší problem.

Števo Eisele a Pepa Král sú dobrí v tom, čo robia, ako komentátori. Mne teda chýbať budú. Ono je to vecou názoru-tisíc ľudí-tisíc chutí. F1 na Sport 1 a 2 mala obrovskú sledovanosť vďaka dostupnosti. Na Nove bude veľké prd a nie sledovanosť, keď mienia takto dod.rbať fans v CZ/SK. a dostupnosť bude jedno veľké ľajno.

2 Likes

Mě Eisele taky začal srát, ty jeho občasný ubrečený příspěvky o politice jsou na pováženou. Naopak Richtr se vyjadřuje objektivně a rozumně, a to jsem ho taky nikdy neměl rád. Jen abysme nelitovali, aby to víc než o formuli nebylo o tom jejich eiskingu.

2 Likes

Já mám taky zlatou, ale co jsem koukal, tak na stříbrný je stejnej sport jak na zlatý.

2 Likes

Eisele si to bude komentovať sám pre seba, tak mu treba, horenosovi…:rofl::rofl:
F1 TV to istí :kissing_heart:

1 Like

:smiley: :smiley: :smiley: Jasné. Nova to zariadi :smiley:

ano chcu na tom zarobit, ale ako… naco su im dalsie dva kanaly? v principe ich len potrebuju kvoli exluzivnosti a aby mohli vytahat prachy od operatorov… a tí to mali zas vytahat od nas…

aj ten najvacsi blbec vie ze dom sa stavia od zakladov a nie od strechy… najprv si mali zazmluvnit operatorov, potom riesit kto to bude moderovat, a az niekde potom riesit, ci budu niekoho posielat niekoho na gp a ine hovadiny… a nie opacne…

1 Like

ti kreteni v parlamente, co sa furt hadaju by si konecne mali sadnut a priniest zakon, ze kazda stanica musi byt kupitelna zvlast!! Chcem len nova 5 a ine stanice nechcem? Tak mi ju musia predat, tak ako mi predaju 1 bagetu v obchode cistu, bez sunky, bez masla, bez syra a kapie, bez vsetkeho. Takze bude cennik jednotlivych stanic, odklikam si ktore chcem a tie budem mat. Ak poskytovatel chce, nadalej moze ponukat baliky ale musi kazdu stanicu predavat aj zvlast!
Nova5 os*al pes, ked velmi bude treba, tak radsej kupim f1 tv, alebo si zavod pozriem zajtra na torrentoch. A nova nech skrachuje.

tak by ta nova sport 5 stala dvacku mesacne a potom by si zas krical, ze to maju regulovat tak, aby jedna stanica stala maximalne dve eura. toto je volny trh a ten to vyriesi. nebude o to zaujem, skoncia. ked bude, tak pojdu dalej, to je cele…

1 Like

Myslím, že PPF resp. Kellnerový není potřeba říkat, jak má podnikat. :slight_smile:
Ještě, když mladou pígluje Křetinský.

Myslím, že umí lépe podnikat než my všichni dohromady.

Jen třeba Voyo má 750k přeplatitelů… o2tv něco podobného…
Těch pár zhrzených formulových dušiček asi nebolí.

1 Like

f1tv a volnejsi vikend sa navzajom nevylucuju… nedelu mozes stravit ako chces a potom sa hocikedy zvalit na gauc a pozriet si zavod…

1 Like

Ty nevíš, kolik je tu miliardářů?

No, ja to urobím opačne. Keď mi Nova znemožní sledovať F1, tak ten balík kanálov, čo som platil pre F1, zdecimujem u operátora iba na základný. Budem na hovňajs platiť eLkový balík. keď tam budem mať prt a nie F1.

1 Like

Kromě mě asi žádný, ale nechci nikoho urazit.

preco 20cku? Cista bageta stoji 2,5€ ako ta oblozena? Nova5 chce od poskytovatela napr. 2€ na hlavu - tak to budem predavat za 3€ so 50% ziskom, vybavene. Je uplne jasne, ze za 20€ to nikomu nepredas, ked netflix stoji 10 alebo kolko

teraz maju klucovu ulohu vsetci na strane Novy urobit poriadny marketing a predat to operatorom. V hre je aj MotoGP a WSBK, ktore sa presunuli na NS6.
F1TV je silna konkurencia, czk/sk operatori na tom vsak mozu zarabat tiez, je na nich aby si to uvedomili.
Fail je to ale urcite aj zo strany Novy.