No, jako zrovna jsem koukal na tvůj seznam majetku a zas taková hitparáda to není, bys měl svolat nějakou akci do Prahy a dám svůj třetí účet veřejně, že sbíráš prachy na boj za dezole
Ja mu neverím. On dostane zaplatené a viac ho nemusí trápiť, reči, že sa intenzívne rokuje a je v tom s nami si môže nechať
Ja to nepozeram kvoli Eiselemu, ale preferujem komentar Eisele+Kral (tak ako preferujem aj Eisking hodnotenie pred roznymi zahranicnymi kanalmi). Vyhovuje mi ich styl, obcas Eiseleho vtip alebo pikoska, ale hlavne to pozeram kvoli zabave a oddychu a nie preto, aby som pocas live prenosu preklikaval kamery a sledoval data, to si potom pozriem dodatocne po pretekoch ked ma to zaujima.
Evidentne je takych ludi viac, kedze o Eiseleho s Kralom je obrovsky zaujem aj ako o komentatora a zaroven ich Eisking je velmi sledovany a vypredavany na kazdom live evente.
su to PR reci ale urcite je aj v jeho zaujme aby sa tie kanaly dostali k ludom
Ja po anglicky celkom rozumiem, mne f1tv nevadí, ale môj otec má smolu. Ale ja to riešim tak, ze f1tv prenos a pekne na f1online.sk si pustím (ak ide) ich online prenos
nechqpem tu novu. jasne ze chcu vytrieskat prachy, ale na to potrebuju masivny zasah ludi. ak nebudu na telekome, o2 skylinku, ups a orange ci kde vsade, tak saa im to v zivote neoplati ani keby ten balicek davali za dvesto mesaacne. skratka to nikdo nebude pozerat ani ked sa roztrhaju. potrebuju velkych hracov
chod to povedat do novy, ze to robia zle a ze mas pre nich biznis model.
hah, priznaj sa, ze si “KDE MAM STOLICKU” enjoyer
Mám je taky ráda. Nevím, proč lidi viní za tuhle situaci Eiseleho, se změnou poskytovatele těžko měl něco společného, že se oba s Králem snažili si udržet místo komentátorů F1 je celkem pochopitelné a prodej práv dalším poskytovatelům taky neovlivní…
To su bud ludia, co zavidia uspech. Ti by zavideli aj mrtvemu truhlu. Alebo ludia, ktori si myslia, ze iba ich nazor je spravny, a tak za to, ze sa nepaci im, tak sa nemoze pacit nikomu.
Ked niekomu vyhovuje F1TV, tak je to v poriadku, ale je to len ich nazor a evidentne preferuje Eiseleho velmi vela ludi.
Myslím, že ísť na to “SkySports” štýlom je na 15mil trhu zbytočne drahé. Dobre, budú tam, budú sa potkýnať o Brundla a Buxtona, aby položili tie isté otázky typu “tešíš sa na dnešný pretek, Charles?” alebo “tak čo, Lewis, bude to dnes výhra?”. Za cenu toho, že namiesto 90% poskytovateľov bude vysielať F1 jeden.
Eisele si zaslúži vďaku za to ako spropagoval f1, ale tam ti končí, mne príde falošný, vzťahovačný a urážlivý. A žiaľ jehi komentovanie je z roka na rok nepocuvateľné a to na začiatku bol skvelý. Ja som už minulú sezónu začala preferovať f1tv. Pre mňa toto taká strata nebude
Tak a nepovedz, ze toto ta nepobavi v prenose.
Este aj jeho narazky na slovensku politiku mam rad. Pre mna je F1 zabava a oddych a k tomu mi najviac prispieva Eisele.
Tak ako aj NHL napriklad radsej pozeram s SK/CZ komentarom oproti americkemu originalu (hoci aj ten je casto velmi dobry a taky “uvolneny” na styl Eiseleho, ze sa aj zasmeju a zavtipkuju).
ja by som povedal, ze to bolo prave naopak, nova oslovila eisking a vsetko do seba zapadlo (okrem pokrytia)
To je tvoj nazor a nikto ti ho neberie. Mne zas britski komentatori pridu velmi biased. Kazdy ma rad svoje a nikto nemusi nikoho presviedcat, ze Eisele je zly alebo Briti su zli.
Ale však sa silno intenzívne rokuje a niekto nechápe prečo sú ľudia 2 týždne prwd štartom sezóny keď nevedia, kde budú preteky sledovať nevraví.
Za túto vychcanosť si nova nezaslúži nič iné ako mizernú sledovanosť. Jasne ukázali o čo im ide. Ako dlho vedeli, že budú mať exkluzívne práva na f1? Bidaj by sa všetci operátori dohodli a z vysoka sa vytoto na celú úžasnú novu
akoze hej, ten situacny humor je v pohode, ale ked mne sa vsetkeho relativne rychlo preje a chcem aby to eskalovalo stale viac
A nemoze to byt nahodou vychcanost operatorov, ktori takto spolocne tlacia na Novu?
Nemame dost info na to, aby sme vedeli vinit jednu alebo druhu stranu.
Může být, nakonec to není to nejpodstatnější. Obchodní záměr asi měla Nova hotový i tak, teď uvidíme, jak to mají celé vymyšlené…
napr. nova sport 3 a 4 uz funguju nejaku dobu (tri roky), a tiez ju nemaju vsetci operatori… nepovedal by som ze sa tym operatorom podarilo spolocne niekam tu novu dotlacit, jední ju proste cvakli a druhí nie…
sportovych kanalov ma nova dost, ale za kazdy musi operator cosik cvaknut… a tu je otazna navratnost…