Ver, ze bez komentatora by ta prenos nebavil. Riesenie pre teba je zmenit komentatora ak ti Eisele nevyhovuje.
To mas teda pravdu Ejzleje viac hladi do sprav na socialnych s. ako na dianie v zavode.
Vela krat ani nevie, ze niekto sa uz pred kolom dostal pred niekoho a ten mu to o kolo neskor vrati a on komentuje, ako by sa predieral dopredu, pritom si len zobral poziciu s5.
Alebo ked jeho spolukomentator rozprava nieco dolezite zo sveta F1, alebo monopostov on mu skoci do reci s tym ze nejaky williams ide prave do boxov
Niekto stahuje kazdym kolom toho pred sebou a on povie ze rozostupy su ustalene a nic sa nedeje
Viac by mal sledovat zavod a nie SS. A vela krat robia z niecoho privelku dramu… A ked je tam pan fotograf, hnus sledovat… ten ocividne nenavidi mercedes az je nechutne pocuvat, ako na nich neustale kida…
Trenklerove komentovanie bolo strašné. Možno by mali skúsiť zistiť, či napr kuchár Haasu nie je Slovák/Čech a zavolať ho tam tiež, či zistíme rozdiel.
Dnes bol tiež podráždený:
https://x.com/f1_mirek/status/1760286985342636157?s=46&t=5gHYW3sytWrkA1BYmULJ0Q
Výborný príklad. Toto je dôvod prečo ho mám za klauna… už ho kvôli tomu ani nikde nesledujem pretože to sa fakt nedá. Chalan ešte môže byť rád, že nedostal blok kvôli nesúhlasu a snahe o diskusiu
Na nova sporte pri motogp sa da prepnu5 zvukova stopa na anglicku. Mozno tak bude aj pri f1
Ja som pozeral uz aj bez komentara a bolo to super. Toto vnimam ako najvacsiu vyhodu F1TV
Uff, tak toto je už celkom dosť z jeho strany. Začína Hogrovatieť, keď sa ukáže, že nemá pravdu.
Ukazuje, že argumentuje tak, jako ty. Teda neargumentuje
Pak je tady jeste moznost nesledovat obraz a poslouchat jen koment, jeste si to audio poslat do mono staryho kapesniho radia
Jako terapeuticke pomucky pro politiky se hodi oba, jede traktor jede do hor
teraz este na truc ako male decko dal status
BREAKING NEWS: Christian Horner sa prezliekol
Rozkošné
A když Horner skončí, tak napíše, že už na to upozorňoval během testů