Na širokú dostupnosť kanálov Nova Sport 5 a Nova Sport 6 to zatiaľ nevyzerá | Magazín F1 - F1online.sk

on je tlchuba ktory sa rad pocuva :slight_smile: a hlavne sa rad venuje klebetam a potom mu unika dianie priamo na trati. ved on sa niekolkokrat za pretek uplne strati, lebo nesleduje samotny pretek, ale to co sa pise na socialnych sietach.

3 Likes

To je Pavel Fábry. :smiley: Aj mne prišiel ok, možno nevie tak komentovať ako Števo, ale je to oveľa lepší technický znalec. Inak bude naďalej komentovať na Nove, zrejme nižšie súťaže.

6 Likes

Souhlas, ten jeho přehled a přednes technických aspektů, je úžasný. A Stevo je čistý cirkusák, ten z toho dělá jenom show, za mě teda

2 Likes

Reklama určite bude. Je dôležitým pilierom po výpalnom od operátorov. Jej cena sa odvíja od sledovanosti. Keďže dosah bude nižší, bude lacnejšia a teda jej bude musieť byť viac, aby sa to celé zaplatilo.

Otec ma kombi+ za 19.90 mesacne. Od marca…

1 Like

ten eisking este chodi? prestalo ma to bavit. chalani to strasne vsetko natahovali.

2 Likes

Ano ano, stále je to aktivní, tedka nedávno byl novej, “známkovali” nové monoposty, podle toho jak se jim líbí nové livery týmů

Čo myslíte, je náhoda alebo účel, že tento článok zatiaľ nebol prezdieľaný na FB? :slight_smile:

1 Like

Bohuzial po nemecky neviem. Ale Rosberg aj Palmer su asi top. :slight_smile:

1 Like

Jáj, tak pardon :man_shrugging: , zjavne tu budem jeden z mála, kto “šprechuje” :smiley: , tak nič, na ORF to je fakt v pohode, a aj RTL sa celkom dalo ale oni už skončili.
Škoda, že sa Rosberg nenechá zlákať na stále :frowning: , ale chápem ho, celý cirkus okolo F1ky je hlavne v dnešnej dobe neuveriteľne vyčerpávajúci a zaberie to neskutočne veľa času.

1 Like

ORF dává všechny GP? Někde jsem četl, že jen vybrané.

Áno, už sa mi spojilo meno s tvárou :slight_smile: , to nevadí, že to nevie, ako Eisele, oproti nemu, mi Fábry prišiel viac prirodzený a rozhodne menej afektovaný, a hlavne aj menej “hypuje”, keď sa deje dáky súboj na trati. To si neustále pamätám, že Eisele furt ziape, aj keď sú monoposty pri DRS súboji od seba vzdialení tak, že ten predbiehací manéver nie je možný, tak Eisele pritom ziape, ako šialený, pritom každý trocha viac zbehlý fanúšik musí vidieť, že to robí zbytočne a prehráva to naschvál. :slight_smile:

4 Likes

Hej no, dávajú len vybrané, ja som to tam sledoval vždy keď sa dalo, lebo niekedy som mal Eiseleho fakt plné zuby.

2 Likes

Ale o tom to je, a preto je Eisele hlavny komentator a Fabry len spolukomentator.

Idealny priklad su SK hokejovi komentatori, ktori komentovali majstrovstva sveta par rokov dozadu. Totalna nuda pre divaka, ci sa nic nedialo alebo bola golova sanca. Narozdiel od nich tu boli CZ komentatori, ktori vrieskali aj vtedy, ked Cesi este len isli s pukom do pasma a oni z toho robili hotovu golovu sancu alebo len hraci vystrelili hocijaku zufalu strelu. Hadaj, ktory prenos bol atraktivnejsi pre divaka. :slight_smile:

Najlepsi komentar aky si pamatam bol tento a to komentatori v podstate kricali cele kolo. :stuck_out_tongue:

bol F1online.sk

Ako chápem tomuto uhlu ale príde to veľa krát zbytočne umelé a silené.
Uf :smiley: Crofty mi lezie hore krkom, čiže hento si mi len pripomenul, prečo ho nemám rád :smiley: ale chápem tomu príkladu. Fabry práveže vie byť “vyhypovaný” keď to má fakt cenu, a aj jeho rozprávanie je dosť zaujímavé, zatiaľčo Eisele pôsobí, ako roztlieskavačka na kokse :smiley: a áno, občas také niečo treba, ale časom sa toho človek “preje” a začne ho to neuveriteľne iritovať. Mňa najviac dostalo, aké má Eisele medzery, napr. pri komentovaní už legendárnej VC Spa 21 zistil, že za dažďa sa nemusia meniť pneu, vtedy som si hovoril: “na čo tam si, keď ani také základy nepoznáš?!”
Ale tak čo už, ja mám zjavne iný meter na afekt, ako ostatní. :slight_smile:

2 Likes

Ja s tebou suhlasim, ze Eisele je obcas prehajpovany, len je to vec vkusu. Pre niekoho je to moc, pre ineho este prijatelne. Niekomu jeho “vtipne” hlasky vyhovuju, inemu nie. A ja patrim k tym, pre koho je Eisele najlepsia volba z toho co je na vyber, kedze to chcem v slovencine/cestine a bavit sa pritom. :slight_smile:

Ja ho tak isto nemam rad, ale komentar toho zaveru quali bol top. :smiley:

Kazdy ma iny meter a tak je to v poriadku. :slight_smile:

1 Like

K téme Eisele aj ja napíšem svoje. To, že je preafektovaný a hľadá senzácie na štýl bulváru je problém ale dá sa to zvládnuť. V čom ja vidím najväčší problém je jeho “neomylnosť”… u viac ľudí som si všimol, že keď mu slušne argumentovali, že nemá pravdu tak nemal problém útočiť, žiadna snaha viesť diskusiu… asi mu sláva stúpla do hlavy a myslí si, že nad neho nie je. Na Twitteri (čítaj X) rozdal už pár blokov za podotknutie na jeho chybu. Takto sa podľa mňa teda “novinár a komentátor” chovať nemá.

Ja síce skylink mám a tie nové Novy mať budem ale vážne uvažujem nad F1TV pretože na toho pajáca mám už alergiu. Dám tomu jeden dva zavody šancu práve kvôli Královi a Fábrymu ktorých si vážim a práve títo dvaja odvádzajú vážne skvelú prácu :slightly_smiling_face:

3 Likes

hovoris mi z duse clovece, len som to nevedel takto polepit

1 Like

Ja som si to začal všímať tak 2 roky dozadu a mám pocit, že to len graduje… každopádne tá jeho neomylnosť bola zaklincovaná tým, že ani nepoznal pravidlá o prezúvaní v daždi čo ma teda vážne dojalo :smiley: proste kvalifikovaný odborník no… ako niekto môže povedať, že som len hejter (možno má pravdu) ale nemám problém oceniť dobrú prácu ktorú Král a Fábry odvádzajú. Napríklad mám najradšej epizódy Boxovej uličky kde je práve Fábry. Počúva sa proste dobre a vie o čom rozpráva.

1 Like