Na simulátore sa nové auto správa odlišne, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Myslím, že se nemusíš bát.
Spine asi na tebe nebude zvědavej, aby tam musel jezdit.
Jedině, že bys mu poslal fotku bez trika, to by pak změnilo situaci. :stuck_out_tongue::grin:

Honza mi dal taky adresu, když jsem mu posílal věci, ale to bych se musel hodně ztratit, abych tam přijel. :grin:

pretoze auto co mali k dispozicii bolo postavene tak aby vyhovovalo viac Sainzovi, dakujeme Binotto :smiley:

Fotku bez trička mu pošle Russell. Keby som mu fotku bez trička poslal ja, tak tú knihu mi dá zadarmo :stuck_out_tongue:

No vidíš, tak by přijel, kniha zadarmo + ještě rande. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Ale no, sám si říkal, že š-p-i-č-k-o-v-ý pilot se adaptuje

no ve sa Leclerc adaptoval, preto sa zda, ze so Sainzom su vyrovnani :smiley:

stale
image

Rande nie, tá kniha bude stačiť :slightly_smiling_face:

Nechápu tě, takže místo toho, aby Ferrari mělo vyrovnanou dvojci a být alespoň za dominatním týmem, tak to maji udelat na míru Leclercovi, aby se cítil dobře a Sainz ať ostoruha? A bodově není PK důležitý?

PJ je pre Leclerka dôležitejší :slightly_smiling_face:

Tak skončí 3 místo 5 no :slightly_smiling_face:

Však Ferrari má vyrovnanou dvojici… Bylo to 1-1 a teď o 6 bodů vyhrál Leclerc.
Škoda, že jim Wolff dal penalizaci… To by Carlos vedl 2-1. :slight_smile:

ved budu dominantni s leclercom

Však Le není 1 apríl, tak proč ten joke? :grinning:

Hrozný, jak Wolff se plete do interních bojů jiných týmů, hned by mu měli z FIA vystavit nový vyšetřování

@Explorer @Situs
Jj dalo by se to tak vyřešit, akorát já teda skorem nikdy nepotřeboval takto posílat věci. Nevím vlastně kolik by takový balík s knihou stál odeslat z české pošty.

Zasilkovna má aplikaci, tam se myslím nějak přihlásíš a je tam možnost, že chceš odeslat balík…
Dáš to do zasilkovna boxu a oni si to tam vyzvednou… nebo tak něco.

A pak jestli tam mají na Slovensku taky zásilkovna box, tak to mužes poslat tam a explo to vyzvedne…
Akorát, to budete mit bez rande. :frowning:

3 Likes

naco takyto narativ zase volis :smiley:
image

zasilkovna je odpoved, prides na vydajne miesto, povies, ze chces poslat balik na adresu a postaraju sa o to

Však ty nevedeš seriózní diskuzi od doby, co jsi troll :grinning:

Zásielkovňa je aj na Slovensku. Ak sa to teda dá spraviť viacmenej anonymne, tak som za.