si nechas poslat na POBox pohoda
Já tam svou adresu tuším davat nemusím, když přijdeš na adresu, kterou mi budeš ochotný sdělit, tak se mužeme domluvit a pošlu ti to.
Dobre, nejako to už vymyslíme. Peniaze viem dať aj dopredu. Tebe mám tendenciu veriť, lebo tiež počúvaš Metallicu
S P.O.Boxom nemám skúsenosti.
Jestli nechce dát adresu tak to můžete taky vyřešit balíkem na poštu.
Nebo se na to vyprdnete, když jste děti.
Ako to rieši @Triper, keď posiela šiltovky? Asi tam nedáva svoju Plzeňskú adresu. Jedine, že by to posielal len kamarátom.
Prečo? (15 dospelých Puffov pijúcich Red Bull)
Tohle mi teď bez jakékoliv souvislosti přišlo na twitter, takže už chápu tvé strasti
Tomu se říká nechat se opíchat.
Tak když si neumíte poslat knížku.
Prostě to zabalím a pošlu.
citim z tvojho okomentovania zavist, ale neboj, vies ako to je, aj maly kasparek spravi velky cirkus (ale pozor, nie na velkom javisku )
Jakože nikdo nechce riskovat titul v PK a v PJ?
Tě zase Karolína nechala bez dozoru?
Posielal a príjmal som už dosť vecí, ale nikdy som to nepotreboval riešiť anonymne . Cez ten P.O.Box na poštu ako spomenul @Hedgehog by sa to asi dalo.
hladas si len argumenty aby si bol nasilu v opozicii, nuda
Já nejsem na sílu v opozici. Ferrari 07, 08, Kerc 2014-16 ukazali, že to jde. To jen vy bjste furt chtěli tymovou režii
No to jsem taky myslel, že tam vytvářelil dlouhodobě tým, který fungoval, Majkla jsem zmínil, protože od 96 tam byl s týmem
tak pisal si o triu Todt, Brawn, Schumacher, jak spravne poznamenala aj Evka, tam bolo nie auto, ale kompletne cely team na Schumiho spraveny a tahali to nanho, to ze historicky malo Ferrari aj Merc “obe jednotky” neznamena, ze to je spravna cesta … Podla mna spravna cesta je mat silne auto, ktore je flexibilne na vacsinu okruhov, a sp1ckoveho pilota, ktory ho skroti a bude s nim brat vitazstva a ten druhy podia
Tak proč píšeš, že je cesta 1-2, Sainz letos podal slušný výkon a ty ho hned degraduješ