Na simulátore sa nové auto správa odlišne, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

si nechas poslat na POBox pohoda :smiley:

Já tam svou adresu tuším davat nemusím, když přijdeš na adresu, kterou mi budeš ochotný sdělit, tak se mužeme domluvit a pošlu ti to.

Dobre, nejako to už vymyslíme. Peniaze viem dať aj dopredu. Tebe mám tendenciu veriť, lebo tiež počúvaš Metallicu :slightly_smiling_face:

S P.O.Boxom nemám skúsenosti.

Jestli nechce dát adresu tak to můžete taky vyřešit balíkem na poštu.

Nebo se na to vyprdnete, když jste děti. :stuck_out_tongue:

Ako to rieši @Triper, keď posiela šiltovky? Asi tam nedáva svoju Plzeňskú adresu. Jedine, že by to posielal len kamarátom.

Prečo? :slightly_smiling_face: (15 dospelých Puffov pijúcich Red Bull)

1 Like

Tohle mi teď bez jakékoliv souvislosti přišlo na twitter, takže už chápu tvé strasti :astonished:

1 Like

Tomu se říká nechat se opíchat. :grin:

2 Likes

Tak když si neumíte poslat knížku. :grin:
Prostě to zabalím a pošlu. :grin:

1 Like

citim z tvojho okomentovania zavist, ale neboj, vies ako to je, aj maly kasparek spravi velky cirkus :smiley: (ale pozor, nie na velkom javisku :shushing_face: )

Jakože nikdo nechce riskovat titul v PK a v PJ? :stuck_out_tongue:

Tě zase Karolína nechala bez dozoru?

Posielal a príjmal som už dosť vecí, ale nikdy som to nepotreboval riešiť anonymne :slightly_smiling_face:. Cez ten P.O.Box na poštu ako spomenul @Hedgehog by sa to asi dalo.

1 Like

hladas si len argumenty aby si bol nasilu v opozicii, nuda :smiley:

Já nejsem na sílu v opozici. Ferrari 07, 08, Kerc 2014-16 ukazali, že to jde. To jen vy bjste furt chtěli tymovou režii

No to jsem taky myslel, že tam vytvářelil dlouhodobě tým, který fungoval, Majkla jsem zmínil, protože od 96 tam byl s týmem

tak pisal si o triu Todt, Brawn, Schumacher, jak spravne poznamenala aj Evka, tam bolo nie auto, ale kompletne cely team na Schumiho spraveny a tahali to nanho, to ze historicky malo Ferrari aj Merc “obe jednotky” neznamena, ze to je spravna cesta … Podla mna spravna cesta je mat silne auto, ktore je flexibilne na vacsinu okruhov, a sp1ckoveho pilota, ktory ho skroti a bude s nim brat vitazstva a ten druhy podia

1 Like

Tak proč píšeš, že je cesta 1-2, Sainz letos podal slušný výkon a ty ho hned degraduješ :grinning: