1 a 2 je nutnost ked chces mat ujasnene pravidla a vykonnost v teame, ono doteraz s tym autom boli dobri obaja
Ale proč to tam musíš mit? Však Mercedes tohle nemá a funguje jim to
kazdy vie, ze v Merci je protezovany LEwis dokym tam je to ze nemaju oficialnu 1-2 to neznamena, ze to tak nieje
To jsou tvoje konspirace
nemyslim, ale okej kazdopadne cesta 1-2 je ta spravna pre Ferrari podla mna, naco mat dvoch kohutov v teame, nikto nechce riskovat 2016 Merc
Hama berú v tíme ako jednotku, no on zámerne trochu klame aj monopostom, že nad nasávacím otvorom nad hlavou má to T-čko žltozelenej farby, čo sa zvykne dávať oficiálnym tímovým dvojkám.
no, to su jeho oficialne farby tak asi to maju nejak interne
Každá tímová dvojka na rošte v tejto sezóne má myslím to horné T-čko žltozelené. Rovnako aj Ham, ktorý je ale jednotka. Jedine, že by sa interne dohodli, aby mu to viac farebne ladilo s prilbou atď.
Hamilton to má kvôli farbám, tak to bolo dlhooo už od Bottasa tuším
A kdo myslíš, že dělá pak to srdce toho vývoje? Musí to být lidé silní v matematice a fyzice. Tohle mi nezní vůbec špatně.
Měl jsi napsat, chtěl jsem jí zrovna prodat.
mas ale v cestine, ze ja som pisal jeziskovi este pred asi dvoma mesiacmi, aj som na to zabudol
otazka: je to dobre citanie?
Právěže ve slovenštině. V češtině jí vydali později. Zjistil jsem že se to ve slovenštině čte hrozně špatně pro mě. Každopádně mám ještě originál anglicky. Takže bych neměl tuhle prodat fakt vyhodně. Je jako nová.
Že vám do toho mluvím, za Schumiho Ferrari nestavělo na jednoho pilota auto, ale celý tým.
to predas v pohode za 4 kila
Túto knihu si chcem v budúcnosti tiež kúpiť, momentálne čítam toho Mechanika
sa dohodnite so Spinlessom, spravite biznis
Som za, ale potom musíme nejako vymyslieť, ako zamaskovať údaje odosielateľa a prijímateľa.
Spinelesssheep mi knihu nechá niekde na polceste na parkovisku pri Brne a ja mu tam nechám peniaze alebo opačne. Je to vec vzájomnej dôvery členov anonymného fóra