Na simulátore sa nové auto správa odlišne, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Stará sezóna skončila a pred nami sú nejaké dva mesiace špekulácií a dohadovania. Informácie o nových autách budú tímy skrývať za každú cenu až do predsezónnych testov. Drobné náznaky sa však objavia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137774/na-simulatore-sa-nove-auto-sprava-odlisne-prehlasil-sainz

Yes radujme sa. Budúci rok je náš. Keď Sainz hovorí, že sa správa inak a moc mu to nevyhovuje, tak je dobre.

1 Like

Inak vo Ferrari idú vyhrať matematickú olympiádu nie titul

@Hedgehog Vasseur sa chce túto zimu zamerať na strategické oddelenie podobne ako minulý rok sa zameral na pit crew a pitstopy

1 Like

Fred ma plan, to sa mi na nom paci, ze napr aj tie pitstopy vybrusili dost a bude to len pokracovat

1 Like

@Hedgehog Tu máš vpodstate zhrnutie Projektu 676
image

1 Like

Hoši, nechci vám tu rušit ten váš Ferrari harém, ale Ferrari potřebuje úplně jiné věci, než ze kterých se tu radujete :stuck_out_tongue:

co napriklad :smiley:

1. nedělat dílčí změny v personálním obszaení oddělení, třeba strategický tým potřebuje celkově překopat, ten tým je tam od 2008 s několika změnama, je logické, že jeden, dva lidi tohle nezmění.
  2. podporovat oba piloty stejně, Ferrari není v pozici boji o titul a mají šanci vytvořit boost pro oba piloty tak, aby jim vozili výsledky, jako Ham s Rosbergem, ale jestli chtějí dopadnout, jako Verst s Perézem, tak prosím.
  3. juniory mají podporovat, jako to dělá Mercedes skrze Williams (kde je dá alespoň, jako testovače, když nejde o sedačku), je potřeba si uvědomit,že jezdci potřebují přípravu a po Sainzovi a Leclecovi by měla přijít mladá krev juniorů, ne to plácat jezdcema z jiných týmů
  4. Fred musí skončit ty politický hry, jinak se nikam, ale vůbec nikam neposunou, jestli si tam CEo bude dělat svoje rošády, nikdy se ten tým nepostaví, jako tam byl za Todta, Brawna a Majkla
  5. Ferrari musí zlepšit komunikaci s fanoušky a veřejností, dávají tam prostor na spekulace, které zbytečně vytváří tlak na tým i jezdce, kritika italského tisku je známá, ale tady se už jedná o vytváření úplně zbtyečných očekávání a poté i kritiky, které není ani na místě, tým to však zasáhne

tohle by na začátek stačilo

1. Asi súhlasím, ale Fred to stabilizuje
  2. Nedáva zmysel, vždy musí byť 1 a 2 jazdec pre úspech a nemôžeš podporovať jazdcov s odlišnými jazdnými štýlmi, keď ten Leclercov je v tejto generácii rýchlejší
  3. Juniorov majú od F2 po regionálne série (Haas je ich testovač), Schwartzman sa tam nedostal kvôli ruskému pôvodu a to 2022 bolo kontroverzné
  4. Vigna, Elkan a Fred vypadajú byť na jednej vlne, Elkan za Binotto nebol v živote rokovať o inžinieroch v Paddocku
  5. Najali nových adminov a aj PR ľudí, to uvidíme, ale komunikácia mi príde omnoho lepšia než bola
3 Likes

Tak som mal pravdu s tymi rumors ze by mala prist? :v:

1. Je potřeba to reogranizovat podle mě, jinak se nikam neposunou v tomhle ohledu
  2. @Hedgehog tvrdí, že tým nevyvíjí na míru jezdce, ale na to, aby bylo auto rychlejší :stuck_out_tongue: dává to smysl, oba jezdci potřebují stejnou podporu, Ferrari teď o titul nejede, mají na to skvělý čas
  3. Mají, ale viděli jsme, jak s juniorama zachazeji :slightly_smiling_face:
  4. No, ale to je problem CEO, kterej chtel vystipat Avira a dosadil si tam Binotta, Fred si musí udělat pořádek, jako dělal Monte
  5. Najal, ale já upřímně takovou vyraznou změnu nevidím
  6. @Hedgehog se zeptá a pak nereaguje, neslušnej ježek :stuck_out_tongue:

isiel som spat a mas tam nelogicke veci tak ani moc neni na co reagovat :smiley:

Co je tam nelogického?

chces mat rovnopravnost pilotov a zaroven aby to slapalo ako za todta brawna a majkla, ten dalsi pilot tympadom musi byt dvojka

na zbytok odpovedal nordotor

leclerc to s autom dokaze lepsie ako sainz, a podla dat ma byt nove auto rychlejsie na oversteer, co viac vyuzije leclerc

1 Like

Jenže to byla zmíněná chemi, jestli to ulehčí tvemu srdíčku, tak i Barri. Majkla jsem tam dal, protože s týmem tam byl i když se vystridali jezdci vedle něj, takže stálice, na ktere jde stavět. Nebylo to myšleno, jet na jednoho pilota. Však Ferrari 07, 08 tezilo z toho, že se Kimi s Massou dokazali zastoupit

Obecně stavět jo, ale tady se píše, že dělat to na míru Leclercovi :stuck_out_tongue:

mne pride blbost to hrat na kopirku z minulosti, nehnevaj sa

Fred tam, zda sa, buduje novy projekt podla svojho najlepsieho uvazenia, ma podporu najvyssich tak mu budem verit, ze to mysli dobre

ono je otazka do akej miery, a ci vobec by slavna trojica reinkarnovana na dnesok, fungovala

Však to bylo přirovnání na to, aby to tam fungovalo, jako za jejich období, Todt byl s Ferrari 07 a 08 taky, tituly měli a co víc, tak nestaveli vše na jednoho pilota. Jak píšeš, je to blbost, aby šli znovu do toho modelu jasná 1 a 2