Na simulátore sa nové auto správa odlišne, prehlásil Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

s pohladom na smerovanie Ferrari my dvaja nesuhlasime, a to je v poriadku, mozes sa tu aj roztrhat a “faktami” sa mi snazit vysvetlit tvoje myslienkove pochody, ale stratis akurat cas :smiley:

Asi jen telefonni cislo, aby sis to mel jak otevrit, jinak tam muze byt nejspis vsechno smyšlené. :slight_smile:

Otázka je jakou si představuješ cenu. Na Heurece jsem koukal že nejnižší nabídka je asi 551kč.
To asi mužeme pořešit v soukromých zprávách, tu knížku bych ti nafotil, ale je prakticky netknutá. :slight_smile:

Neweyho mam rozectenyho.
Je to zajímavý, ale tlustá knížka. :smiley:
Ale celkem mě to bavilo. Newey genius už od dětství. Líbí se mi jeho přístup, že od začátku chce ty pravidla obelhat.

Brawn mě, ale asi chytil víc.

3 Likes

Nemusíš nafotiť, verím Ti. Skúsim to dnes porovnať s cenou danej novej knihy na Slovensku, ale čo sa týka ceny, tak sa viem prispôsobiť, aby Ti to vyhovovalo. Poriešime to teda potom v súkromných správach, lebo teraz idem off. Zatiaľ díky.

Telefónne číslo dám prípadne manželkine :slightly_smiling_face:

Tak já ti taky něco pošlu. :stuck_out_tongue:

1 Like

Ok, kdyžtak napiš pokud bys o to tedy měl zajem a nějak to pořešíme. :wink:

1 Like

Proč bych se roztrhal? Ty jsi tvrdholavej ježek, kterej se připravuje na Vánoce, tak ti odpouštím tenhle přístup :stuck_out_tongue:

A co pošleš mě?

1 Like

mam len na to iny nazor, get over it :smiley:

Nic…Ale můžu ti napsat názor na Ferrari.

2 Likes

Tak uvidíš, že mam pravdu no :slightly_smiling_face:

Jak nic, však prohraješ další sázku

Ne… S tebou se nedá domluvit.

Ale dá, však jsme se vsadili, Ham mistr světa a racing bulls před AM o wisky

Súkromna správa sa mi nedá poslať, lebo máš zamknutý profil (jedine, že by si poslal správu Ty mne a ja zareagujem :slightly_smiling_face:).
Pozeral som na Heureke spomínanú knihu a cenový rozsah vychádza od cca od 21€ (aj so zaslaním) do cca 28,50€ v kamennej predajni Panta Rhei, v ktorej by som ju pravdepodobne kupoval.
Čiže ak by cena od Teba aj s kvázi anonymným poslaním cez zásielkovňu bola o niečo málo nižšia ako 28,50€, aby sa mi to oplatilo, tak to pre mňa má zmysel.
Rozhodol som sa ale, že by som to riešil až v priebehu budúceho roka, lebo nedávno som si kúpil toho Mechanika od Priestleyho. Ak ju budeš mať stále k dispozícii, tak sa určite nejako dohodneme. :wink:

1 Like

Určitě bude k dispozici a rozhodně jsem ochotný prodat jí levněji než je nejnižší cena.

Nevím, musím zjistit kolik by stála doprava takové knihy na Slovensko, ale chtěl jsem ji prodat za 3 nebo 4 stovky to znamená max 17 euro třeba. Ono jinak by pro tebe asi nedávalo smysl si to takto kupovat. :slightly_smiling_face:

@Hedgehog Charlesova Daytona (Zrejme nie je to fakchecknuté)

3 Likes

Krásne :+1: :black_heart: :heart:
Pôsobí to ako vizualizácia.