s pohladom na smerovanie Ferrari my dvaja nesuhlasime, a to je v poriadku, mozes sa tu aj roztrhat a “faktami” sa mi snazit vysvetlit tvoje myslienkove pochody, ale stratis akurat cas
Asi jen telefonni cislo, aby sis to mel jak otevrit, jinak tam muze byt nejspis vsechno smyšlené.
Otázka je jakou si představuješ cenu. Na Heurece jsem koukal že nejnižší nabídka je asi 551kč.
To asi mužeme pořešit v soukromých zprávách, tu knížku bych ti nafotil, ale je prakticky netknutá.
Neweyho mam rozectenyho.
Je to zajímavý, ale tlustá knížka.
Ale celkem mě to bavilo. Newey genius už od dětství. Líbí se mi jeho přístup, že od začátku chce ty pravidla obelhat.
Brawn mě, ale asi chytil víc.
Nemusíš nafotiť, verím Ti. Skúsim to dnes porovnať s cenou danej novej knihy na Slovensku, ale čo sa týka ceny, tak sa viem prispôsobiť, aby Ti to vyhovovalo. Poriešime to teda potom v súkromných správach, lebo teraz idem off. Zatiaľ díky.
Telefónne číslo dám prípadne manželkine
Tak já ti taky něco pošlu.
Ok, kdyžtak napiš pokud bys o to tedy měl zajem a nějak to pořešíme.
Proč bych se roztrhal? Ty jsi tvrdholavej ježek, kterej se připravuje na Vánoce, tak ti odpouštím tenhle přístup
A co pošleš mě?
mam len na to iny nazor, get over it
Nic…Ale můžu ti napsat názor na Ferrari.
Tak uvidíš, že mam pravdu no
Jak nic, však prohraješ další sázku
Ne… S tebou se nedá domluvit.
Ale dá, však jsme se vsadili, Ham mistr světa a racing bulls před AM o wisky
Súkromna správa sa mi nedá poslať, lebo máš zamknutý profil (jedine, že by si poslal správu Ty mne a ja zareagujem ).
Pozeral som na Heureke spomínanú knihu a cenový rozsah vychádza od cca od 21€ (aj so zaslaním) do cca 28,50€ v kamennej predajni Panta Rhei, v ktorej by som ju pravdepodobne kupoval.
Čiže ak by cena od Teba aj s kvázi anonymným poslaním cez zásielkovňu bola o niečo málo nižšia ako 28,50€, aby sa mi to oplatilo, tak to pre mňa má zmysel.
Rozhodol som sa ale, že by som to riešil až v priebehu budúceho roka, lebo nedávno som si kúpil toho Mechanika od Priestleyho. Ak ju budeš mať stále k dispozícii, tak sa určite nejako dohodneme.
Určitě bude k dispozici a rozhodně jsem ochotný prodat jí levněji než je nejnižší cena.
Nevím, musím zjistit kolik by stála doprava takové knihy na Slovensko, ale chtěl jsem ji prodat za 3 nebo 4 stovky to znamená max 17 euro třeba. Ono jinak by pro tebe asi nedávalo smysl si to takto kupovat.
Krásne
Pôsobí to ako vizualizácia.