no ve sa Leclerc adaptoval, preto sa zda, ze so Sainzom su vyrovnani
stale
no ve sa Leclerc adaptoval, preto sa zda, ze so Sainzom su vyrovnani
stale
Rande nie, tá kniha bude stačiť
Nechápu tě, takže místo toho, aby Ferrari mělo vyrovnanou dvojci a být alespoň za dominatním týmem, tak to maji udelat na míru Leclercovi, aby se cítil dobře a Sainz ať ostoruha? A bodově není PK důležitý?
PJ je pre Leclerka dôležitejší
Tak skončí 3 místo 5 no
Však Ferrari má vyrovnanou dvojici… Bylo to 1-1 a teď o 6 bodů vyhrál Leclerc.
Škoda, že jim Wolff dal penalizaci… To by Carlos vedl 2-1.
ved budu dominantni s leclercom
Však Le není 1 apríl, tak proč ten joke?
Hrozný, jak Wolff se plete do interních bojů jiných týmů, hned by mu měli z FIA vystavit nový vyšetřování
@Explorer @Situs
Jj dalo by se to tak vyřešit, akorát já teda skorem nikdy nepotřeboval takto posílat věci. Nevím vlastně kolik by takový balík s knihou stál odeslat z české pošty.
Zasilkovna má aplikaci, tam se myslím nějak přihlásíš a je tam možnost, že chceš odeslat balík…
Dáš to do zasilkovna boxu a oni si to tam vyzvednou… nebo tak něco.
A pak jestli tam mají na Slovensku taky zásilkovna box, tak to mužes poslat tam a explo to vyzvedne…
Akorát, to budete mit bez rande.
naco takyto narativ zase volis
zasilkovna je odpoved, prides na vydajne miesto, povies, ze chces poslat balik na adresu a postaraju sa o to
Však ty nevedeš seriózní diskuzi od doby, co jsi troll
Zásielkovňa je aj na Slovensku. Ak sa to teda dá spraviť viacmenej anonymne, tak som za.
s pohladom na smerovanie Ferrari my dvaja nesuhlasime, a to je v poriadku, mozes sa tu aj roztrhat a “faktami” sa mi snazit vysvetlit tvoje myslienkove pochody, ale stratis akurat cas
Asi jen telefonni cislo, aby sis to mel jak otevrit, jinak tam muze byt nejspis vsechno smyšlené.
Otázka je jakou si představuješ cenu. Na Heurece jsem koukal že nejnižší nabídka je asi 551kč.
To asi mužeme pořešit v soukromých zprávách, tu knížku bych ti nafotil, ale je prakticky netknutá.
Neweyho mam rozectenyho.
Je to zajímavý, ale tlustá knížka.
Ale celkem mě to bavilo. Newey genius už od dětství. Líbí se mi jeho přístup, že od začátku chce ty pravidla obelhat.
Brawn mě, ale asi chytil víc.
Nemusíš nafotiť, verím Ti. Skúsim to dnes porovnať s cenou danej novej knihy na Slovensku, ale čo sa týka ceny, tak sa viem prispôsobiť, aby Ti to vyhovovalo. Poriešime to teda potom v súkromných správach, lebo teraz idem off. Zatiaľ díky.