Na nehodu Bearmana reagovala aj FIA. Vedia, čo sa môže stať, odkázali im Bearman i Colapinto | Magazín F1 - F1online.sk

aha, tak hlavně, že to tvoj dává smysl. Tak si to přečti ještě jednou. Pojedeš na silnici 90km/h. 20 metrů před tebou pojede auto stejnou rychlostí a začne brzdit. Vysypeš se jako Russell nebo na to zvládneš reagovat?

akurat, ze oni isli 260 a ja si pri 90 km/h drzim odstup 2-3 sekundy co je pri tej rychlosti 50-75 metrov. Idealne viac.

Tak jsem se zasmál a teď můžeš jít obhajovat současná pravidla, jak je problém v pilotech a ne pravidlech.

hladaj text “For the most part, this will be automated, handled by engine maps prepared in advance“ a citaj to za nim…

Mas tam pekne vysvetlene, ze jazdec dokaze efektivne manazovat nabojanie svojej baterie pomocou “lift-off regen“. To znamena, ze jazdec priamo sposobom svojej jazdy ovplyvnuje to, ako sa mu bateria pocas predchadzajucej casti kola nabije.
Dalsim efektom je pouzivanie tlacidla boost, jazdec ho moze pouzivet kedykolvek, limit ma na cele kolo, a ak je do jednej sekundy za superom, ma k dispozicii viac energie na kolo. Ale stlacat tlacidlo moze kedykolvek. A v tomto pripade si Colapinto prilis vela energie vyplytval v predchadzajucich castiach okruhu, takze mu na inkriminovnaom mieste dosla…

Takze ano, jazdec ma obrovsku kontrolu nad tym ako sa mu bateria nabija/vybija…

1 lajk

Ok, dakujem, ked budem mat priestor, precitam si

1 lajk

sedis si na kabli?

Ne, že bych se Norrise chtěl zastávat, ale když ti na menu mekáče vyfotí perfektní burger a ty si ho objednáš a vypadá jinak, tak kde je problém, to co reálne vidíš nebo co ti bylo prezentováno?

Na tvým, kterej odměřuje rozestup 2/3s

na tomto fore, a asi nie len tu, vacsina ludi nechape ani zaklady tychto pravidiel co sa tyka ovladania zo strany pilota. Velmi smutne na to kolko tu toho pisu…

1 lajk

Aha, takže to nechápou ani piloti, dobré vědět

Neviem, ale ja si doma urobim lepsi burger ako ten v mekaci… Asi ide o to, ze kto to ako vie zrealziovat…

1 lajk

Dám si 2 :hamburger: :smiling_face_with_three_hearts:

1 lajk

A proč to nikdo z polotů nedokáže realizovat jak popisuje FIA, když měli úplně všichni super clipping a clipping?

a preco mal Colapinto vybitu bateriu viac ako Bearman?

A proč měl Gasly vybitou baterii ke konci S3, kde ho Max objel a pak na cílovce zase Gasly objel Maxe?

vsak lebo sa tak Gasly rozhodol a Max opacne

jasne sme videli, ze bearman to dokazal v danom kole lepsie ako colapinto…tak o com tocis?
problem nebol v clippingu ale v tom, ze colapintove auto neblikalo, aby dalo jazdcovi za nim jasny signal, ze nejde naplno…

tak se neptej na

tak potom netrep, ze pilot o tom nerozhoduje

1 lajk

Ty si viděl potom zbytek kola (zbytek S2 a S3) od Colapinta, jestli se ploužil nebo ne?