vies, ludia by ta tu mali radsej keby si vedel byt objektivnejsi. To plati aj pre Situsa, ktory mi na to naposledy nic neodpovedal. Alonso tam zabrzdil, podradil, pridal, nadradil a znova zabrzdil a podradil. Ci dobijal baterku?? ![]()
AM měl špatnou stabilitu v brzdných zonach, se jen snažil dostat do správnýho bodu na průjezd
a trest dostal len preto, ze je Spaniel
Trest dostal, protože FIA a vyplakávání Mercedesu s Russellem a ty tomu ještrě tleskáš jak Fico Putinovi v Moskvě
Jen si s ním pohrál a dal špinavej vzduch a ten to nezvládl. Rozhodně ho nevybrzdil ani nevytlačil z trati, ani nedělal nějaké lekačky. Ok, dostal exemplární trest a bylo to označeno za nebezpečný, pak ale tyhle pravidla jsou extrémně nebezpečná a nikdy neměla být zavedena, nikdy!
ja sa bavim o tom vasom obhajovani Alonsoveho “dania spinaveho vzduchu”
Lol tohle je tvůj argument na současná pravidla? ![]()
ako to moze byt moj argument na sucasne pravidle ked sa o nich teraz vobec nebavim?
a o čem se bavíš pod článkem o něhodě Bearmana?
o tom, ze spochybnujete, ze to bol brake test (ano spochybnujes to pod tymto clankom)
To byl takový brake test asi jakože letošní pravidla jsou skvělná a nejsou nebezpečná
break test ti robli na hlave ked si bol maly
S tím exemplárním trestem jsem nesouhlasil, Russell byl ten co to nezvládl na špinavém vzduchu. Ale budiž to teda příkladem těmto pravidlům ne? Nebo to se nehodí?
jak přepisuješ moje příspěvky ![]()
Já fakt nechápu co se tu zase Prcina snaží dokázat? ![]()
Asi že Alonso je lempl a pravidla jsou ok, není se čeho bát.
Začíná to tu být dobrý absurdistán ![]()
precitaj si moje ine prispevky. Na tuto temu, nemam co viac dodat.
edit pre hogra: na temu nebezpecnosti sucasnych pravidiel
Jak to, že nemáš? Já reagoval na tvrzení, že tam byl brake test. Kdyby si měl tohle jako brake test na silnici, tak se tomu snad vysměješ, když pojedeš 90 km/h a auto před tebou taky, ale 20m před tebou a půjde na brzdy. Nebo by ses vysypal do škarpy?
nerozumiem ti, pises ako malomocny a nedava to vyznam