Na nehodu Bearmana reagovala aj FIA. Vedia, čo sa môže stať, odkázali im Bearman i Colapinto | Magazín F1 - F1online.sk

blikalo spravne

1 lajk

já o tom trepu? ti dobře drbe

1 lajk

bliklo len dvakrat este davno predtym, ako doslo k incidentu… podla mna by malo blikat cely cas, ked jazdec nejde naplno… predislo by sa tym aj tejto neprijemnej havarii…

to je tvoj napad, ale podla pravidiel blikalo spravne

1 lajk

nerozumiem tejto hlupej pripomienke… nemal energiu ked doslo k incidentu, dobijal, takze v zbytku kola mal energiu, minimalne na vyjazde z lyzice….

Co je na tom hloupého, když tvrdíš, že to v tom kole Bearman zvládl líp a měli za sebou cca něco málo nad polovinou kola

Však běž říct Norrisovi, že třepe nesmysly

bearman tam energiu na predbiehanie mal, colapinto na brananie nie… ak mas pocit, ze colapinto si ju setril na to, aby mohol bearmanovi vratit predbiehaci manever v nasledujucej casti kola, tak v tom pripade mas mozno pravdu… colapinto ale podla svojich slov o beamanovi nevedel, preto si urcite energiu na kontrautok nechystal…

yelinester vo videu uvadza, ze si ju Col minul v tom kole ked sa snazil predbehnut nejake lapped auto

Vysvetlene je to tam pekne, ale ako pisu ini, ako mi potom vysvetlis Norrisove slova? Nechcel predbiehat a vyslovene v dnesnom clanku hovori, ze nad tym nema kontrolu. Blaboly od FOM su tym padom nevierohodne. Norrisove slova nie su zdaleka prve ktore hovoria, ze pilot kontrolu nema.

Vyzera to, ze predsa tomu rozumiem lepsie ako ty

Ako mozes toto napisat po Norrisovych slovach? Jasne povedal, ze nad tym nema kontrolu. Co ta vedie k tomu tak tvrdo obhajovat tuto sr4cku?

Normalne, Norris svoj jazdecky styl zatial stale nedokazal prisposobit novemu autu… On sa to raz nauci, zatial to nevie…
Oni to totiz aj s Maxom strasne prehanaju z frustracie, ze nemaju najlepsie auto, co je extremne vidiet na Maxovi, pricom aj Hadjar zacal Maxa porazat. A Lando je popri Piastrim strasne pozadu. Ako moze Norris povedat, ze nechcel Hamiltona predbiehat? Kazdy chce predbiehat…

Aha. Takze kazdy kto na to nadava tak tomu nerozumie a nevie jazdit. Ja neviem, ale mne to pride, ze piloti to naozaj nemaju pod kontrolou ako som pisal ja a dari sa tomu, co lepsie pochopi, co ten softver robi. Nedari sa tomu co vie lepsie jazdit, ale tomu co lepsie chape ako sa prisposobit programu.

Chces mi naozaj tvrdit, ze toto je pokrok? Toto je zavodenie? Toto je DNA Formuly 1?

Protirecis si. Ako moze zalezat na tom, kto pochopi co ten softver robi? Podla tovjej teorie, ze to nedokazu ovplyvnit, by to malo by tuplne jedno, ci tomu rozumeju alebo nie.
Za druhe nastavenie softveru nie je zalezitostou FIA alebo nejakych ufonov, ale len a len timu v spolupraci s jazdcom. Mozno to nie je len o nezvladnuti zo strany jazdca, ale aj zo strany timu.

A na tvoje otazky, ano je to pokrok, nie nie je to zavodenie, lebo je to pretekanie, a ano je to DNA F1.

1 lajk