Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

Jenže to se začne slovíčkařit a udělá se z toho totální guláš.
Vyboural jsem se protože je obrubník vysoký, vyboural jsem se, protože tam je hrbol.
V F1 podáš prst a urvou ti ruku.

Za mne je to takhle dobře. Prostě máš novou jednotku, tak bez debat penalta.

Finančních kompenzace ok, ale je to složité. Ceníková cena?

2 Likes

To my sme prezleceni redbullaci… Nie ty :flushed:

Nejsme na stejné lodi. Nějak se nepaktuju s uživatelema co píšou o komplexech, komoli něčím jméno to stalkingu, neustále vypisuje i když je v ignor listu nebo píše o tom, že je někdo ret… protože ma jiný názor. V tomhle určitě na stejné lodi nejsme

ja som preleceny ferrarista

tak ja mam iny nazor na wolffa a dostavam tu uz dve hodiny za to :smiley:

na stejnej lodi sme s tym ze ja som redbullak a ty si mercedesak :smiley:

Ano, nikdy nic není tak jednoduché. Ale když se v minulosti chtělo, tak se vymyslela i dobrá řešení.

1 Like

To je ciste vemeno ten Wolff… Tak on nemoze hladiet na ferovost, lebo on je zodpovedny za 2000 ludi co platia hypoteky :rofl: ostatni sefovia teamov tu zodpovednost nemaju? Sefovia su na tom vsetci rovnako, dokazuje to len to, ze Wolff je sebec. Nevadi mu, ze zamestnanci Ferrari nebudu mat co zrat, lebo skoncili treti? Bezcita jeden :rofl: Navyse, takto sa hrat na obet a chudatko, nabuduce Leclerca da Russelovi zostrelit z trate a povie, ze jeho zamestnanci maju hypoteky a oni to druhe miesto potrebovali?

Hamiltonovi sa bude ospravedlnovat, aku strasnu hrcu mu dali na pretekanie, ale teraz branil zaujmy ludi, ktorych takto vysmieval za ich pracu, ked vsade oznacoval auto co skoncilo na druhom mieste(nie, nie su na druhom mieste vdaka jazdcom, ti jazdili cely rok priemerne) za hrozne a pomale. Zvrat jak v detektivke A. Christie :rofl:

Je fajn, ked sef brani zaujmy svojho teamu, ale bolo by aspon pre dobry image robit to trosicku konzostentne. Tu naznaci, ze kvoli zodpovednosti za zamestnancov nemoze hladiet na ferovost a na poslednej VC pochvalil Leclerca za sportovost, ze nebrzdil Hamiltona. To tu bolo inteligentov, co by nieco take odsudili, keby to Leclerc urobi, ale s Wolffom tu vsetci suhlasia, ze treba hajit svoje farby stoj co stoj :blush:

3 Likes

2h nedostavaš nic, tak zase nepřeháněj.
Nejsem mercedesák, jen nechaou tu hysterii okolo

ja tiez nesom redbullak tak nechapem tu hysteriu okolo :smiley:
dve hodiny bola nadsazka, nabuduce napisem ze pol dna :smiley:

A proč se ta dobrá řešení neudržela? Protože to co se stalo Sainzovi nebylo poprvé v F1

Ty jsi resbullak, jak vyšitej. Tvoje nadsázky nejsou moc nadsazujici :grinning:

Pre tých, ktorí sa tu nevedia zmieriť s jeho rozhodnutím a idú tvrdiť, že to je nechutné. Možno by ste mi mali skúsiť ako on podnikať, mať 2500 zamestnancov a rozhodnúť sa či mať alebo nemať 10 mil usd. :wink: ak by ohol pravidlá a zmanipuloval to, tak beriem. Ale pravidlá nastavil zle niekto iný a nieje to jediný problém ak ste si ešte nevšimli.

2 Likes

no a to je ten rozdiel, mne to je jedno ked mi pises, ze som redbullak ja viem comu a komu fandim a budem :smiley: ze nemam rad wolffa to je o mne zname nielen na tomto fore ale to logicky nemas jak vediet, kedze sa osobne nepozname :smiley:

Kdyby teď Liberty poslala Ferrari 1m dolarů jako kompenzaci za škody. Byl bys spokojený?

Myslel jsem řešení na jiné problémy. Tady ale jde o zřejmě minoritní problém, proto ten tlak na vyřešení tu není.

A už jsme u toho zase, že víš o mě líp věci, než já sám? :slightly_smiling_face:

ako ty o mne, ze som redbullak, to sa tocime v kruhu viesco :smiley: co chces odo mna pocut aby ti to pomohlo? :smiley:

Né úplně ale bylo by to dobré gesto.

Stačí, když nebudeš psát co bych tvrdil, udělal nebo si myslel :slightly_smiling_face:

akoze by si nenalozil hornerovi v opacnej situacii? :smiley: z toho v akom narative pises o RB tak mam problem tomu verit, nehnevaj sa :smiley: