to same Vasseur a z peticie sa tu robila dobra sranda
Keby to je opacne tak by Vasseur konal inak ako Wolff? Prosim ta…
Jedna vec je naklady na opravu auta, to by Ferrari malo dostat preplatene ale kanal to je jednoducho blba smola, mohlo sa to stat komukolvek, aj Mercedesu a nikto by ich nepodrzal o tom nepochybujem.
Dokonca by ste sa tu este vsetci smiali ze tam im treba, vsak?
A jedeme furt dokola
mas rad redbull a hornera? fandis im?
A ty? 15xRBjezek
ja by som sa urcite nesmial a jj spravil by to kazdy, preco mi to vadi u wolffa pisem vyssie
mam k nim neutralny vztah lebo vsetka moja laska ide k Ferrari a k Leclercovi
ides
Takže si stary hejtr Mercedesu, Wolffa a Sainze
kamo to ti robi taky problem odpovedat na otazku ci mas rad RB a Hornera? ze musis robit conclusions ohladom toho koho ja hejtujem? hint: na tuto otazku sa da odpovedat ano/nie
edit: jak mozem byt hejter Sainza ked fandim stajni, za ktoru on jazdi? to ze mi neni sympaticky a profiluje sa jak dvojka je jedna vec, ale naco bojkotovat moj oblubeny team
edit2: hejter mercedesu nesom, rosbergovi som fandil prevelice a uzival si titul
Otázka máš někogo rád a fandíšmu není to stejný
mas rad RB a hornera? otazka 1
Fandis RB? otazka 2
Bulleye 15otazok
Toto určite, falošný, pokrytecký človek.
Ale navážať sa do iných užívateľov tohto fóra sa netreba
Ono v závěru sezony jsou ty kompenzace taky velmi složité.
Na začátku sezony by to bylo úplně jiné téma.
Tyhle věci jsou na první pohled jednoduché a zřejmé, ale potom, když nad tím člověk začně uvažovat, tak to tak jednoduché není.
Nechutne je to, ze sa hra na obet s tym, ze je zodpovedny za zamestnancov. Vykonnostna premia nie je garantovana, takze co do toho taha, ze zamestnanci platia hypoteky? Vykonnostna premia je zamestnavatelom negarantovana, je o tom splnit vykonnostne ciele, tou premiou si zamestnanci len prilepsia, nie je to o tom, ze keby skoncili treti budu zrat suche rozky. Ak by skoncili osmi, tak sa pojde kazdy zamestnanec Mercedesu s hypotekou zastrelit?
Ak si niekto nastavi hypoteku s tym, ze rata s vykonnostnou premiou naisto, ide o najjednoduchsi pripad financnej negramotnosti.
Takze preco sa tvari, ze musi ist pomaly cez mrtvoly? Ako sam povedal, auto nebolo dost dobre, tak si asi tu premiu nezasluzili. To je spina a islo len o jeho vysledok, nie vysledok pre jeho ludi
Upřímnost se cení. Jiné týmy se stejně jinak nechovají. Některé jako třeba AT musí povinně souhlasit s RB. Haas a Alfa Romeo s Ferrari a Williams s Astonem zase s Merglem.
Nevidim duvod, proc ne. Oni jsou uplne stejny.
- Ne, ale respektuji to, co dokazali vybudovat a jak dokáží perfektně fungovat
- Ne, fandil jsem vždy týmu, kde byl Alonso v daný moment, ale některým týmům přeji, aby se dostali zpět, kam patří, i když tam Alonso není
tak vidis, ja tu prvu odpoved mam rovnaku u mercedesu, robi to zo mna stareho hejtera?
Tak kdyby si to ale někdy ukazal, že to oceníš, ty ale vždycky do nich jedeš