Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

to same Vasseur a z peticie sa tu robila dobra sranda :smiley:

Keby to je opacne tak by Vasseur konal inak ako Wolff? :smiley: Prosim ta…
Jedna vec je naklady na opravu auta, to by Ferrari malo dostat preplatene ale kanal to je jednoducho blba smola, mohlo sa to stat komukolvek, aj Mercedesu a nikto by ich nepodrzal o tom nepochybujem.
Dokonca by ste sa tu este vsetci smiali ze tam im treba, vsak?

2 Likes

A jedeme furt dokola

mas rad redbull a hornera? fandis im?

A ty? 15xRBjezek

ja by som sa urcite nesmial a jj spravil by to kazdy, preco mi to vadi u wolffa pisem vyssie :smiley:

mam k nim neutralny vztah lebo vsetka moja laska ide k Ferrari a k Leclercovi

ides

Takže si stary hejtr Mercedesu, Wolffa a Sainze :grinning:

kamo to ti robi taky problem odpovedat na otazku ci mas rad RB a Hornera? :smiley: ze musis robit conclusions ohladom toho koho ja hejtujem? :smiley: hint: na tuto otazku sa da odpovedat ano/nie

edit: jak mozem byt hejter Sainza ked fandim stajni, za ktoru on jazdi? :smiley: to ze mi neni sympaticky a profiluje sa jak dvojka je jedna vec, ale naco bojkotovat moj oblubeny team :smiley:

edit2: hejter mercedesu nesom, rosbergovi som fandil prevelice a uzival si titul

Otázka máš někogo rád a fandíšmu není to stejný :smiley:

mas rad RB a hornera? otazka 1

Fandis RB? otazka 2

Bulleye :joy: 15otazok

1 Like

Toto určite, falošný, pokrytecký človek.
Ale navážať sa do iných užívateľov tohto fóra sa netreba

2 Likes

Ono v závěru sezony jsou ty kompenzace taky velmi složité.
Na začátku sezony by to bylo úplně jiné téma.

Tyhle věci jsou na první pohled jednoduché a zřejmé, ale potom, když nad tím člověk začně uvažovat, tak to tak jednoduché není.

1 Like

Nechutne je to, ze sa hra na obet s tym, ze je zodpovedny za zamestnancov. Vykonnostna premia nie je garantovana, takze co do toho taha, ze zamestnanci platia hypoteky? Vykonnostna premia je zamestnavatelom negarantovana, je o tom splnit vykonnostne ciele, tou premiou si zamestnanci len prilepsia, nie je to o tom, ze keby skoncili treti budu zrat suche rozky. Ak by skoncili osmi, tak sa pojde kazdy zamestnanec Mercedesu s hypotekou zastrelit?

Ak si niekto nastavi hypoteku s tym, ze rata s vykonnostnou premiou naisto, ide o najjednoduchsi pripad financnej negramotnosti.

Takze preco sa tvari, ze musi ist pomaly cez mrtvoly? Ako sam povedal, auto nebolo dost dobre, tak si asi tu premiu nezasluzili. To je spina a islo len o jeho vysledok, nie vysledok pre jeho ludi

4 Likes

Upřímnost se cení. Jiné týmy se stejně jinak nechovají. Některé jako třeba AT musí povinně souhlasit s RB. Haas a Alfa Romeo s Ferrari a Williams s Astonem zase s Merglem.

Nevidim duvod, proc ne. Oni jsou uplne stejny.

1. Ne, ale respektuji to, co dokazali vybudovat a jak dokáží perfektně fungovat
  2. Ne, fandil jsem vždy týmu, kde byl Alonso v daný moment, ale některým týmům přeji, aby se dostali zpět, kam patří, i když tam Alonso není

tak vidis, ja tu prvu odpoved mam rovnaku u mercedesu, robi to zo mna stareho hejtera? :smiley:

Tak kdyby si to ale někdy ukazal, že to oceníš, ty ale vždycky do nich jedeš :grinning: