Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

Russell vtedy stratil na štarte nejaké pozície kvôli výmene komponentov? Pýtam sa, lebo si už presne nepamätám, či bol nejako penalizovaný.

Akoze wtf jak píšeš

zas si missol kontext, zas ti to treba vysvetlovat ach jo :smiley: kludne mozem, ale nechce sa mi :smiley:

Jsem zapomněl, že zase víte nejlíp, jak co by bylo a víte to líp, než samotní jedinci :grinning:

Já nikde neřekl, že to je fér.

Ale co by bylo fér? Že dá promotér milion dolarů Ferrari?
Nebo, že by Ferrari nedostalo grid penalty?
Teď si vyměnili jen spalovák, ale co kdyby pod tíhou netrestání odepsali celou jednotku za novou?

preco fandis Mercedesu, odpovies?

Don pindulona píše o komplexu? To je tak 99% příspěvků od tebe, napíšeš někdy něco k F1? :pensive:

1 Like

Proč bych se namáhal něco k tomu dál psát, když si tu zas přizvukujete, kdo by co napsal a co jak je?

huh’? to mi prosim vysvetli viac, kde toto padlo

moja otazka bola schvalne, lebo mi pride, ze merc obranujes kvoli kamaratstvu s puffom, to je cele

mozes to potvrdit alebo vyvratit, alebo nereagovat, moju domnienku to asi nezmeni

Na tvoje dristy a plakanie s komplexami samozrejme ze nie. To sa neda :joy: takze odpoved je nie… Skor ci ty prestanes plakat nad niecom co ty sam robis druhým :joy: odpovedz alebo zase vsetci uvidia ako uhybas :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Klasika, zase nulová hodnota a nic ani k F1.

3 Likes

No presne toto si potvrdil teraz :joy: co kazdy vie hahahahha

mne to je aj jedno ako to je, ale na co sa tu hrame na rytierov za fair play ked je v tom osobna rovina potom viesco :smiley:

3 Likes

Wualaaaaa :joy::joy::joy:

Kompenzace škody promotérem je jednoznačná.

Co se týká penalizací, tak ano to je problematické, protože nový motor bez trestu by naopak bylo zvýhodnění. Nicméně je potřeba se zamyslet na systémem kompenzace podobných situací, protože teď to naopak dost odneslo Ferrari.

Edit: Plus samozřejmě otázka rozpočtového stropu. Tohle by se tam počítat nemělo.

2 Likes

Tady nepotvrzuješ tu tezi o tom, co bylo napsáno?

A zase proč bych ti něco k tomu psal, když si řekneš, že je to tak a tak, a jedeš si dál svoje?

Tak na něco si hraje klub ultras RB, to se zeptej jich :grinning:

Ved mne su tiez fukk obaja, najviac objetkivni fairplay užívatelia… Len ze si trafil pekne a presne po hlavičke. To pisem :joy:

1 Like

mas pravdu, sme na jednej lodi, ja som redbullak, ty si mercedesak :smiley:

Vzhledem k tomu, že to bylo ze začátku roku, tak ne, ale měnila se tuším převodovka i části PJ