to je pan jezis
Tak to nemusíš dávat do pravidel, to už je v Písmu svatém a tam se to na konci sečte všecko.
A ten se rozhodl odhazovat dekly do vzduchu jo?
ja nesom panbičkar to bol vtip ktore tu maju vsetci radi
napr toto by som dal do vynimiek, aj ked uznavam, asi by som to nenazval vyssou mocou lebo alonso to dokaze netrafit
Tak když je na trati něco živého tak žel je skoro jistota že Alonso to naopak trefí
No, tak Alo trefil Godzilu v Singapuru a měnili mu přední zavěšení, o petici nebylo ani slovo
Puff, ved to hovori sam Wolff: Ak supera mozem penalizovat, urcite to urobim.
Takze asi na tom nieco bolo. Ze nejaky zamestnanec FIA tvrdil, ze by peticia nestacila… Zrazu su podla teba zamestnanci FIA neomylni a najvacsi odbornici? Ved si prave kvoli takim pred dvoma rokmi umrel a teraz ked nieco niekto z FIA povie, tak je to automaticky pravda?
napriklad Ocona (zase vtip)
Toho trefil Max, to uz asi stačilo
Hefhehog taky nějak neloboval za náhrady Asi neměl tu správnou barvu nebo co
Popravdě taky bych si přál pro pár jezdců ve SPA 2012 náhradní závod To by bylo pěkné gesto.
ja som neloboval ani teraz popravde, mal som trocha nervy na organizatorov ze dali viac energie do proma tej pompeznosti nez do peclivejsej kontroly takych elementarnych veci ako neupevnene poklopy ked sa jazdi s vysavacmi do tohto topicu som vstupil s tym, ze ma pobavili wolffove prirovnania a jeho obhajoba ze maju zamestnanci hypoteky, co tu uz popisuje vyssie aj raptor mimo ine, ze je blbost
Tam jsem se ani nedostal, to není podstatné. Vlastně omáčka v F1 je u všech zcela nepodstatná
Snažíš se, ale málo.
To jsou laciný návnady jak od Tripera.
Musíš být důmyslnější, abych po tom skočil.
Takže pokud chceš zpochybňovat pravidla a slova od komisařů tak…
…vsetko dobre, nech sa ti dari.
Já v tom hrát roli nehodlám.
Stejně bych nebyl objektivní.
to by sme tu mohli menovat repete zavodov asi do nekonecna vies co, lebo kazdy ma minimalne jeden dva zavodne vikendy kedy to mohlo ci malo podla nas jednotlivcov dopadnut lepsie, pre ineho logicky horsie
Tak jde o to, jaký to ma impact na MS zejo
na Micka obrovsky, kedze haas dal prednost hulkovi
Myslím ty potencionální body, co pilot ztratil díky crashy a pak pencli.
Mick ztratil misto, protože Gunter už dělá showmana místo šéfa týmu
tak priamo u situacie s poklopom by to na Ferrari malo pozitivny vplyv a na Merc naopak, to sa tu aj riesi od rana mam pocit
gunther je len loutka ktoru ovlada Gene, preco asi ide robit sitcom ci co kde bude hrat, nejde dneska vsetko stavit len na jednu kartu, kor v klube piran
Od rána řešíme tvůj hate vztah k Totovi a Mercedesu