ne to riesis ty, to ma nezaujima gro je niekde inde v niecom inom
V něčem, o čem si nenapsal za celou dobu
mna zaujimali ine veci, na ktore som mimo ine od teba odpoved dostal
edit: u mna slo o toto asi najviac
ale uz to asi ukoncim, lebo nechcem zase dostat nalozene od ovecky, a to myslim vazne
No vidíš a pak, kdo to bere vážně
prechovavam respekt, doporucujem ti to tiez
Když někoho nazveš ovečkou, tak zachovavaš respekt?
kamo doslova vas kamos ma nick spinelesssheep a minule mi tu dal sodu nech nemoralizujem, na to celu dobu narazam tak zas nebud tak vztahovacny
Dobře ježečku
Já tě matu lajkama, abych věděl, jak moc mě pozoruješ
uz ma to tu nebavi tak zas nekdy
edit: na zaver, bola to jedna z lepsich diskusii medzi nami
No, Sainz naznacil, ze sa o tom nechceli bavit superi, Wolff sa teraz obhajuje, takze asi az take beznadejne to s tou peticiou nebolo/teamy v tom mali svoje slovo.
Neviem o co sa mma snazit, ale o objektivitu sa bat nemusis. Objektivny to nebude nikto, kazdy niekomu fandi a niekoho nema rad, takze o to sa bat nemusis
Tak zase za dvě, tři hodiny teda
Jj bylo to nakonec fajn
Ja som nikde nepovedal, že Ferrari dostalo trest kvôli mercedesu. Tu vôbec nebola reč o tom, či by niečo petícia zmenila alebo nie… obhajuješ Totove názory, že v podstate aj za cenu hrania mimo fair play je povinný šéf tímu hájiť záujmy svojich zamestnancov… ktovie či by si rovnaký názor zastával, keby to povedal Horner alebo Vasseur. Podľa mňa určite nie… veď doteraz sa vy fanúšikovia mercedesu neviete zmieriť s AD 2021. Urobil niečo RB alebo Max nelegálne? Nie… takže v tom prípade čakám, že povieš, že je všetko v poriadku a Max má právoplatný titul… povieš to?
A samozrejme, že nik nie je úplne objektívny… ja rovnako… ale nefandím ani RB ani mercedesu a preto sa mi zdá, že v týchto diskusiách(hádkach medzi fanúšikmi oboch táborov) viem posúdiť veci z nadhľadu… zatiaľ čo niektorí fanatici(hejteri) nie… Iba som písal, že dávnejšie si sa mi zdal viac objektívny, než teraz… snáď nepôjdeš bobovým smerom
Myslím si, že došlo k nepochopení.
Navodil se tu dojem (ať už záměrně či nevědomostí), že za to, že dostalo Ferrari trest může Mercedes.
A že kdyby byli proti trestu, tak by žádný trest nebyl.
Jenže tomu tak není. Trest by byl, tak či onak.
Podle krunýře to bude pásovec.
to je skalp resp trofej