jak to suvisi s tymto
No ale má pravdu, Alonso byl vskutku asi mnohem pozornější, jako byl to důležitý moment a ten jeho manévr mu zachránil kůži.
o tom diskusia neni, naco sem hadzat alonsa, ale okej alonso sa vyhol poklopu aby som vam dal kredit
A za to může Mercedes?
Nebo moje neobjektivita k tématu?
na objektivitu nehrame pokial fandime kazdy niekomu
s mercedesom to suvisi lebo ho vedie este stale Wolff a ma smiesne prirovnania
medzi nami, si celkom zivy na mrtvolu staru uz takmer dva roky
Tak sám si argumentoval tím, že jezdec je zodpovědný za to, jak je pozorný ne? Viz obrubníky a studené pneu co tě rozesmali
No ale jeden se vyhne, druhý ne a dáš mu novej motor? To aby Alonso tam naopak příště namířil ne?
je to tak, chyba sainza, som len polovicny fanda a neobjektivny zatrpknuty hejter
okej tak sa spytam inak - ak by sa sainz vyhol a alonso nie, pisalo by sa tu to iste od rana? nemyslim, ale mozno len moja domnienka
Tady zpbrazuješ včerejší nalet na Ferdu za jeho nazor na Silverstone 2021?
Kdyby se to stalo Alovi, tak bych byl nasranej, ale neobracel bych se na pofiderni petici
zas ta treba vodit za ruku aby si sa drzal topicu
jo MaFIA by zas uradovala
Tak vždy je nejlepší to probrat když tam nejsou emoce. Je logický že postižený to v tu chvíli sere mnohem více, co mám na to říci. Ale co teda, povolíš dávat nové motory? Já ne, vidím v tom výhodu a týmům že by hodnotili své poškození tak haj skutečně je nevěřím Toť moje stanovisko.
Nn, to jsou jen ty tvoje dvojí metry, když tohle bereš, jako slet supu a včera si tam bohatě lajkoval tu sodu na Ferdu😀
Založíme sbírku jako úctu k oběti tvého rozcupování
dat do pravidiel vynimku ohladom vyssej moci, to by som urobil
A co je ta vyšší moc konkrétně?
ja vytiahnem bodliny a pohoda, len aby supom coskoro nedosli mrtvoly lebo umru na hlad