Musím konať v najlepšom záujme Mercedesu, hovorí Wolff aj na margo Sainzovho trestu | Magazín F1 - F1online.sk

jak to suvisi s tymto :smiley:

No ale má pravdu, Alonso byl vskutku asi mnohem pozornější, jako byl to důležitý moment a ten jeho manévr mu zachránil kůži.

1 Like

o tom diskusia neni, naco sem hadzat alonsa, ale okej alonso sa vyhol poklopu aby som vam dal kredit :smiley:

A za to může Mercedes?
Nebo moje neobjektivita k tématu?

3 Likes

na objektivitu nehrame pokial fandime kazdy niekomu

s mercedesom to suvisi lebo ho vedie este stale Wolff a ma smiesne prirovnania :smiley:

medzi nami, si celkom zivy na mrtvolu staru uz takmer dva roky :smiley:

Tak sám si argumentoval tím, že jezdec je zodpovědný za to, jak je pozorný ne? Viz obrubníky a studené pneu co tě rozesmali

No ale jeden se vyhne, druhý ne a dáš mu novej motor? To aby Alonso tam naopak příště namířil ne? :smile:

je to tak, chyba sainza, som len polovicny fanda a neobjektivny zatrpknuty hejter :smiley:

okej tak sa spytam inak - ak by sa sainz vyhol a alonso nie, pisalo by sa tu to iste od rana? :smiley: nemyslim, ale mozno len moja domnienka

klasika

1 Like

Tady zpbrazuješ včerejší nalet na Ferdu za jeho nazor na Silverstone 2021?

Kdyby se to stalo Alovi, tak bych byl nasranej, ale neobracel bych se na pofiderni petici :grinning:

zas ta treba vodit za ruku aby si sa drzal topicu :smiley:

3 Likes

jo MaFIA by zas uradovala :smiley:

Tak vždy je nejlepší to probrat když tam nejsou emoce. Je logický že postižený to v tu chvíli sere mnohem více, co mám na to říci. Ale co teda, povolíš dávat nové motory? Já ne, vidím v tom výhodu a týmům že by hodnotili své poškození tak haj skutečně je nevěřím :man_shrugging: Toť moje stanovisko.

Nn, to jsou jen ty tvoje dvojí metry, když tohle bereš, jako slet supu a včera si tam bohatě lajkoval tu sodu na Ferdu😀

Založíme sbírku jako úctu k oběti tvého rozcupování :grin:

1 Like

dat do pravidiel vynimku ohladom vyssej moci, to by som urobil

A co je ta vyšší moc konkrétně?

ja vytiahnem bodliny a pohoda, len aby supom coskoro nedosli mrtvoly lebo umru na hlad :smiley:

1 Like