Motory F1 sa budú prispôsobovať potrebám cestnej premávky, trvá FIA | Magazín F1 - F1online.sk

A taky si vaříš perník, protože ten pečený je pro tebe nudnější co? :smiley:

varis ju vo vode, alebo v octe?

Dobrá, dobrá, ta kuchařská terminologie mi moc nejde, no.
Mám Y :love_you_gesture:

podla mna sa potrebujes robit zaujimavy.

1 Like

Měl jsem těžké dětství :wink:.

povedal by som, ze skor naopak.

Omlouvám se, že zasahuju do hovoru, ale teď jsi mi připomněl starý Nepraktovský fór a nemůžu odolat:
“Měl jsem těžké dětství, ale od svatby s Tebou na něj mám nejkrásnější vzpomínky!” :smile:
Tak doufám, že to není Tvůj případ…

4 Likes

Nene, já měl skvělou ženu :smiley:

Měl? Snad máš ne?

V tom případě jsi charakter, že jsi ji dal k dispozici i někomu jinému :smile: (předpokládám, že to není současná partnerka).

1 Like

Ano, přesně tak, je spokojená, dokonce prý od té doby nebyla nemocná :grinning:.

Je jako moje další ségra, taky jí platím dovolenou.

1 Like

mas fakt divne fetise kolega :smiley:

1 Like

Já si takhle predstavuju @Triper na cestách, vzhledem k tomu co je schopnej tady vyplodit :grinning:

Teda pokud tím fetišem nemyslíš sraz duchodců společně s @Triper a zapojení do jejich nekonečné teorie o všem :thinking:
(Prosím neberte to nikdo, jako urážku či kopnutí)

Myslel jsem že máš nad postelí plakát Alonsa, ale vypadá to, že tvoje srdce zahořelo silněji k ANO.
To je snad ještě horší :thinking:.

Nikoliv, sekta ANO je dobrým příkladem cirkusáků bez sebereflexe a znalostí. Příspěvkem výše jsem chtěl upozornit na tvůj freestyle ve výkladu textů ostatních :stuck_out_tongue:

Spím už, nech to na léto, to budou delší dny :raised_hand_with_fingers_splayed:

ktory z nich je triper

Väčšinou ten, čo dáva najavo tomu druhému, že to má všetko špatně. :slightly_smiling_face:

2 Likes