Motory F1 sa budú prispôsobovať potrebám cestnej premávky, trvá FIA | Magazín F1 - F1online.sk

to bude mozne len ak pride k velkemu technologickemu skoku v oblasti uplne novych typov baterii a pochybujem, ze to pride za 10 rokov
dnesne typy baterii na to nemaju budu sa pomaly zlepsovat ale k tak velkemu pokroku nepride

1 Like

lenze nemoze ist viac, ked f1 je uplne niekde inde co sa tyka technologii ako cestne auta

toyota solid satate battery ide na trh 2027 - 1400km dojazd 10min nabijanie. myslis, ze do 2035 zostanu pri tom?

tak ako nepotrbujes 50.000 cerpaciek, tak nepotrebujes 50.000 nabijaciek pre elektroauta v petrzke.

nemci si elektrinu nakupia, ziadny stat v eu nefunguje v tomto smere iba na vlastnom piesocku.

prechod na baterky nie je az tak uplne nerealny, pretoze od 2035 sa nema prejst zo dna na den vsetko na elektriku, je to dlhy proces, ktory sa moze tahat dalsie desatrocie. akoze suhlasim s tym, ze je to vynutena blbost a prave v tom kontexte bol moj prispevok. ze ak na tom niekto bude profitovat, tak nie krajiny eu.

skusme citat s porozumenim. ja nemam zasadny problem s prechodom na ev, len hovorim, ze ak z toho, co je popisane v clanku bude mat niekto profit, tak to nebude eu, kde ma f1 korene. sampionat formul na baterky uz mame a asi to nie je cesta, ktorou sa chce f1 vydat

tam nejde o to ci mas alebo nemas problem, alebo ja. Do 2035 F1 pod taktovkou fia nemoze byt plne elektricka bez suhlasu majitela FE. Spalovaky uz nikto vyvijat nebude pretoze nie je dovod ak EU a USA to nebude kupovat a zatial vyzera, ze po 2035 nebude. Rozhodnutia sa musia robit teraz. Spalovacie motory, ktore teraz maju Europske a japonske automobilky su 15 rokov pred tym co maju americke a 30 rokov pred tym co maju cinske. Pokial je premisa taka, ze sa spalovaky v EU predavat nebudu tak ich automobilky uz nebudu vyvijat.

1 Like

nejako mi unika kontext toho, co riesime. obaja hovorime v principe to iste. :slight_smile: suhlasim s tebou

to asi ano. :wink: tiez mam taky pocit. :+1:

V laboratornych podmienkach ci v realnych?

podla mna to odhaduju na realne podmienky. BTW vyvijaju aj ostatni.

Pri tom novom type baterii, ktore ma priniest na trh Toyota je podstatnych aj tych 10 minut na nabitie nielen dojazd. Iste, domacou nabijackou to nedas, ale to napr ani nenatankujes. EV ale mozes doma nabit za noc co pri ICE nejde.
Ja teda nie som ziaden EV fanboy, mne sa spalovaky pacia, ale pokrok nezastavis.
EV maju jednu obrovsku vyhodu, spalovaky mozu ist iba na fosilne paliva, ale EV moze ist na cokolvek z coho sa da vyrabat energia.

Nechápu, vždyť víš že to není pravda…

? ??​? ? ?​? ?​? ?? ?​?? ??
?? ?​?​??? ? ?​?? ​?

No spalováky můžou jet přeci na syntetická paliva, nebo na vodík .
Nic z toho není fosilní, a je to uhlíkově neutrální jako jednorožec :unicorn:.

1 Like

Na vodík už jezdí Toyota …

1 Like

no ok, chytil si sa tej nepodstatnej casti, ale moja chyba, pretoze som zbytocne upozornil na nieco mimo temy. pointa prispevku bola, ze s tym musis na pumpu a s EV nie. zo surovinoveho hladiska mas ovela vacsiu moznost vyberu.

1 Like

Ty jsi zase doma sám a nemáš se s kým pohádat :grinning:.

Doma nejsem a nemám potřebu se hádat :stuck_out_tongue:

Tak si třeba uvař něco dobrého, když se nudíš :wink:

Nevím, kdo přišel do diskuze s: doma se nudíš, uvař si něco, když se nudíš. Tohle vypadá na typickou refletaci tvé situace. Zkus to nedávat tak najevo

Ano, právě vařím vánočku :yum: