Aha tak, myslel som, že EV obhajuješ ako také.
Ja rozumiem automobilkám. Ale všetko je to tlačené vládami a úniou. Keby vlády/únia netlačila najnovšiu euronormu a umelo nezvýhodňovala a nedotovala elektromobily, tak tie predaje by boli rapídne nižšie a tým pádom aj záujem automobiliek by bol oveľa nižší a ten vývoj by bol oveľa prirodzenejší, keďže by bol riadený normálnym dopytom.
Mám známeho, čo mal Teslu S. Kupoval ju, lebo to bol pár rokov dozadu obrovský flex mať Teslu a peniaze na to má kupovať si takéto veci. Pred rokom sa toho zbavil, kúpil Mercedes a povedal, že čisté elektro ako bežné auto nikdy viac.
Zmysel vidím možno pre nejaké sharované autá (tak ako sú napríklad kolobežky), ktoré jazdia len v meste a ich účelom je byť nákupnou taškou. Aj to je ale na diskusiu.
Nemám rád EV najmä kvôli tej pseudoekológii, za ktorú to schovávajú, lebo dnešné moderné autá sú z pohľadu dopadu na životné prostredie zanedbateľné. A ešte keď nejaký ekok0kot rozpráva o zákaze bežných áut v centrách miest, tak z toho má vyvára.
Oveľa väčší zmysel by malo keby namiesto dotácií EV pre pár ľudí, ktorí na to majú, boli dotované “ľudové autá” typu VW Golf, Fabia a pod., aby sa ľudia zbavili 15-20 ročných komínov na kolesách.