tak budme vsetci snehove vlocky
Počuj
pred casom si tu analyzoval ako musi fom a fia zobrat andretiho ze je to jasna vec a nenaju právo Ich odmietnut ze to je jasne ako facka a plno reči o vsetkom, inside info z RBR atd atd atd atd a z tvojich reci sa naplnilo akurat to ze si za debilka teraz ty…
Radsej lietadielka. Snehova vlocka sa rychlo roztopi.
Od kolegy absolutně neadekvátní reakce na v pohodě vtípek, Ježek se asi fakt dotknul jeho oblíbence jak vidět z dalších reakcí
Uložené musim vytvorit uz eKartoteku na tieto info
Si děláš složky na každého, jak KGB?
Ježek je plešatý, takže místo bodlin píchá slovem.
Takže klasická varianta na píchání není available?
Na kazdeho nie, iba na extrémy.
Extrem byl například temny_syr. Toho zabanovali.
Však Boba taky, né? Proto existuje Bob 2
Podobne ako hellhogra (a inych), mas pravdu… Temny syr sa ale nepchal do r1t1 adminom
temny_syr a temneny_syr dostali oba perma bany, zdá se. To musely být ty extrémy, tak pindulandovi radím kam se zaměřit když jde dělat složky KGB.
Jo? Nebylo to tím, že tu temný a temneny napsal 30x za 20 minut, že tu je někdo banda čůr-áků, kteří mají komplex? To bude spíš tím. Ale určitě na takové extrémy máš složku
Davide pouštíš se do vod, odkud není cesty zpět
Naco taketo komenty? Sme zakopali sekeru tak musis do syriaka?
Vysvětlí mi @Daaviid23 logiku, proč někdo pije pivo, který ma podle všeho reprezentovat nejhoršího premiéra? Jakože to pivo je špatný, nebo co se tím chce říct a proč to někdo vůbec kupuje?
Však v klidu, já tu nic nerozjíždím. Už v neděli jsem dostal od pindi nálepku falešnej *****, jen protože jsem někomu lajkl post. Já problém nemám, proto nevidím důvod tohle jet
Asi ma rad manzelku