Motorsport.com: Wheatley a Monaghan rokujú s konkurenciou | Magazín F1 - F1online.sk

temny_syr a temneny_syr dostali oba perma bany, zdá se. To musely být ty extrémy, tak pindulandovi radím kam se zaměřit když jde dělat složky KGB. :slight_smile:

1 Like

Jo? Nebylo to tím, že tu temný a temneny napsal 30x za 20 minut, že tu je někdo banda čůr-áků, kteří mají komplex? To bude spíš tím. Ale určitě na takové extrémy máš složku :slightly_smiling_face:

Davide pouštíš se do vod, odkud není cesty zpět :grinning:

Díky Davide.

1 Like

Naco taketo komenty? Sme zakopali sekeru tak musis do syriaka?

1 Like

Vysvětlí mi @Daaviid23 logiku, proč někdo pije pivo, který ma podle všeho reprezentovat nejhoršího premiéra? Jakože to pivo je špatný, nebo co se tím chce říct a proč to někdo vůbec kupuje?

Však v klidu, já tu nic nerozjíždím. Už v neděli jsem dostal od pindi nálepku falešnej *****, jen protože jsem někomu lajkl post. Já problém nemám, proto nevidím důvod tohle jet :slightly_smiling_face:

1 Like

Asi ma rad manzelku

Jj, ale pozor na to, co se pouští dětem

SPD logika :smile:

1515151515

no a este preco to neprifarbili na fialovo? ale zase robili to dezolati tak co cakas…

2 Likes

Je zle platit naturaliami?:grin:

1 Like

Nie nebolo to preto. Bolo to preto ked ste sa vysmievali a robili si <> z toho co sami stalo a ja som vam vynadal… Preto to bolo :wink: ak si nahodou nepamatas :+1::joy:

1 Like

Falosny ano… Ukaz ten komentár ked tvrdis ze tam je *****

:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Záleží na tom, kdo komu má platit

Hlavne ze si mal ***** a hnus sa necenzuruje… :ok_hand::joy: zbohom

1 Like

Takhle chceš obhajovat avoje toxick chování? Že někomu napíšeš, že je falešnej hnus, jen protože lajkl post? Už se prober dvojtej bane

Neadekvatna reakcia to bola, ale je pravda, ze politika na tomto fore nema co hladat (ci uz bola trefna, alebo nie). Zbytocne to vyostruje diskusie a navyse ked podobne veci vycitame alza boys, tak to naozaj vyznie z nasej strany dost (mierne povedane) smiesne.

1 Like

Me to pivo prijde taky zbytecny, naopak se mi libi nemecky styl, tam lidi zacinaj mlatit politiky primo na ulici, at si kazdej mysli co chce, ma to svy kouzlo :sunglasses: