Motorsport.com: Wheatley a Monaghan rokujú s konkurenciou | Magazín F1 - F1online.sk

V zákulisí sa toho v Miami narozprávalo viac ako dosť. Všetko odštartoval Adrian Newey svojím odchodom z Red Bullu, pokračovalo to diskusiami o nasadení Andreu Kimiho Antonelliho a neskôr sa dianie presunulo späť do garáže Red Bullu, kde hrozia ďalšie odchody.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153084/motorsport-com-wheatley-a-monaghan-rokuju-s-konkurenciou

Horner vyhrál, teď už je to jen o tom kdo bude šoupat nohama a kdo si půjde hledat jiné místo. Je to vlastně taková očista, potížisti musí přestat a uznat šéfa nebo jít.

1 Like

Wheatleyho by AM potřeboval, jak sůl. Misto Kracka

No Krack je takovej nijakej no, připomíná mi trosku Domenicaliho když byl ve Ferrari. Nemastnej neslanej. Mě by nevadila silnější a výraznější osobnost tam, no je to otázka jak moc by to vadilo starému Strollovi.

1 Like

Tím bych si tak moc jistý nebyl.
Tedy pokud se nedívám na některé nesmyslné odvolávání proti verdiktům FIA.

Red Bull sa rozpada, videli sme to uz vcera ako zaposobil odchod Neweyho :smiley: Mozno to nebude hladka plavba do konca roka ako sa ocakavalo.

1 Like

Pre Wheatlyho su v podstate na stole len nasledujuce moznosti. Predlzi v RB a bude sportovy riaditel do 2028. Aston Martin namiesto Kracka a mozno este Mercedes keby chces Wolff spravit nejaku radikalnejsiu renovaciu. McLaren vyzera byt stabilizovany, Audi ma Seidla a asi ho (zatial) neplanuje vymenit. Ferrari je stabilizovane. Este ma napada Alpine. Tam by bol fakt potrebny, ale tam je otazka, ci to Francuzi s F1 myslia vazne.

1 Like

Wolff se svyma 33% zůstane u kormidla.
U AM mi to dává smysl, že ten tym se prece jen nejak zvedl a planuje budoucnost, u Alpiny to nevidím

Odvolání na tresty řešil sportovní manager, nikoliv Krack, jako šéf týmu. On opravdu vypadá, jako nastrčená figurka, co mluví za Strolla.

To si nemyslím, že by to Strollovi vadilo. Stroll by uvítal člověka, co to dokáže vzít a přenést jeho vidinu

Haas a Williams.
Toro Rosso taky nějak hapruje.
A Renault? Ten je jasný na nového šéfa. Sice se zdá, že se mírně zlepšil, ale to je pouze optický klam, protože se naopak někteří ostatní zhoršili.

Všichni víme, že Krack není svým vlastním pánem.
V Astonu to mají všichni šéfové stále nahnuté i kdyby podávali sebelepší výkony.

1 Like

jj ja si tiez myslim, ze tam je jedno, kto bude principal … ked stroll zavola o 1:20 rano ze plati uz nova vec, a ta z 0:15 rano neplati, tak tam moze byt aj toto wolff

1 Like

A bude ještě hůř. Aston se propadá a mladý Stroll se hodí maximálně do Haasu k Magnumovi.

Dej si 0:35…
To dokonale vystihuje Stroll - Krack :grin::grin:
Pro Kracka hodně krutá facka. :grin:

1 Like

Je možný, že se Wolff po odchodu Hamiltona trochu upozadí. Wheatley by určitě byla varianta. Je to velmi chytrý a schopný člověk. Ale asi bych tam radši viděl Vowlese.

V Alpine je Sanchez,či ?

77 je viac ako 33
wolff nieje uplne panom v tom time a po tejto mizernej sezone nemusi u zvysnych akcionaroch budit velku doveru v to, ze dokaze znovu vratit ten tim do boja o titul

To by bylo divných 100% :smiley:

4 Likes

putinovske pocty :grin:

1 Like