Motorsport.com: Wheatley a Monaghan rokujú s konkurenciou | Magazín F1 - F1online.sk

Rozložení je 33% Wolff, 33% automobilka Mercedes a 33% Ineos. To jedno procento nechtějí zveřejnit, takže těžko soudit,každopádně je to tam rovnoměrně rozložené a pokud se Wolff nerozhodne sám dát do ústraní, tak tam bude, jako šéf týmu dál

Se jede na 110% i ve vlastnictví akcí :smiley:

hej hej nastala chyba v poctoch, ale na fakte, ze wolff nieje panom v mercedese to nic nemeni, stale su tam 2 akcionari ktory ho vedia kedykolvek prehlasovat

a inak si zdravy, alebo je putin tvojou nocnou morou a vidis ho uz vsade?

77+33 je 100​

1 Like

100-33=-133 ez počty

2 Likes

Honza+Felicie = Porsche pro rohlíky

A přitom by stačilo šáhnout do mrazáku. :grin:

takze 33% wolffovych akcii dokaze prehlasovat 33+33 akcii daimleru a ineosu? to tiez trochu divna matematika, ovela divnejsia ako ked sa niekto pomyli a namiesto 67 napise 77, ci?
ked sa ineos a daimler rozhodnu, ze wolff skoncil tak skoncil a bude len na nom ci odide potichu s nejakou vyhovorkou ako, ze si potrebuje odichnut, venovat sa inym cinnostiam, alebo odide s hanbou ze bol vyhodeny, ale ked sa ti dvaja dohodnu tak proste skoncil
a ak ma pamat neklame(moze neni vzdy spolahliva) tak wolff je akcionarom len timu, ale vyroba motorov ide mimo pretekovy tim a teda daimler ma na ten tim este vacsie paky ako len tych ich 33% , samozrejme nehovoriac o tom, ze ochranna znacka mercedes patri daimleru
proste nerobte z wolffa vacsieho sefa akym vskutocnosti je

pocuj debilko
ja priznavam,ze som sa pomylil
tebe neomylnemu sa to asi nikdy nestalo
mna len zaujimalo, ze co s tou chybou ma putin a ci mas z neho nejaku fobiu

Přihlašovat a vyhodit je rozdíl. Nemůžeš vyhodit rovnocenného vlastníka akcii, na to neexistuje žadnej zakon na světě, nemůžeš mu sebrat jeho akcie :grinning: ano motory Mercedes jsou pod hlavickou AMG powertrains, ale tím, že je to jiná dicize, tak na to nemají páky. Jedině, že by Mercedes sobě přestal dodávat motory.

pocuj debilko
pozri si jak putin vyhral volby, jaka ucast tam bola a jak to dopadlo

odporucam nemat stiahnutu rit z vlastnej dolezitosti a budeme kamosi

2 Likes

Feldu nemám, ale mám automobil od ŠA. Už asi rok :grinning:

Cim dal vic to vypada, ze Red Bull dostal stopku a s FIA byla podepsana tajna dohoda.

Co se Ti dnes tak hrozného přihodilo? Už od rána se chováš jako svokra.
Rozvykládej se. Třeba se Ti uleví.

2 Likes

ŠA je něco takového?

1 Like

myslel šalinu :stuck_out_tongue:

1 Like

a kde som napisal, ze mu mozu zobrat akcie? ty aj citas na to na co reagujes?
je rozdiel byt akcionarom a sefom firmy. zo sefovskej stolicky ho mozu vyhodit zvysni akcionari na to maju pravo.
samozrejme wolff nadalej ostane akcionarom aj ked ani to nemusi uplne platit, lebo on tie akcie dostal ako sucast zamestnaneckeho benefitu(kupoval ich za velmi vyhodnu cenu hlboko pod cenu) a ak si znovu dobre pamatam(mozem sa mylit) tak vtedy sa pisalo aj o tom, ze to daimler ma osefovane co sa stane s akciami ak sa ich cesty rozidu. jednoducho wolff nemoze volne s tymi akciami nakladat a maju dohodnute co sa stane ak bude vyhodeny/bude chciet odist a pod.
podobne dostal akcie aj lauda a jeho dedici uz akcionarmi mercedesu niesu

jasne, ze je uz mozne, ze ta povodna zmluva uz bola upravena a wolff je uz plnohodnotnym akcionarom ktori si stymi akciami moze robit co chce, ale velmi pravdepodobne to asi nebude lebo podla mna daimler chce mat kontrolu nad tym kto do toho timu vstupi

s tymi tvojimi fobiami z putina bez na novy cas, alebo na zdochni tam ti este aj zatlieskaju

nemam cas, prave posielam prachy na ukrajinu aby ta rozdrapilo :smiley: uzivaj dna, uz nemusis reagovat, pre obe strany to bude lepsie

3 Likes