Mas pravdu, moja chyba
kde som tvrdil, ze ich fom musi zobrat?
nic take som pokial si pamatam netvrdil,urcite nie tak ako sa to snazis teraz podsuvat
V pohode. Len by som bol nerad, keby sme spadli na uroven, ktoru sami kritizujeme a pritom uplne zbytocne.
Ako vravia hokejisti: musime sa z toho poucit a podobnych chyb sa dobuducna vyvarovat.
Tak nízko sa spadnúť nedá aj keby Ježko postoval také veci každý deň
Tak je pravda, ze ta “svorka” by sa snad nedala dobehnut ani keby bezala oproti ale naco sa snazit co i len priblizit sa k nim?
Ja sa vobec neobhajujem, ja len ukazujem aky si klamár. Tot vsio… Falosny klamár
V čem klamu? V tom, že jsi mě zbytečně napadl a vytváříš tu toxic prostředí (@rHapo ) ti nepoděkuje, když to chce otáčet na druhou stranu
Nemůžeme za to co jsi si z toho vzal, ale ty můžeš za to jak si se s tím vypořádal.
Vypořádal se s tím tak, že tu uráží za lajkovaní postů. 3rd ban incoming
Možná to je o osobním vnímání, ale tyhle “obecné pravdy” typu Ruské volby nebo USA a ropa atd, nevnímám jako politiku ale jako jakýsi folklor. Vidím rozdíl mezi tímhle a například řešením Fica, Fialy a nebo války.
Za mě je to úplně v pohodě, Ježek se nemá za co omlouvat a jedinej mimoň je tady kolega, co nesmyslně vytekl.
Opravdu kazdy by uz mohl vedet, ze vojensky konflikt zene cenu zlata nahoru, proto tady mame lidi kteri udelaji vsechno proto aby neskoncil.
No jo chod vyplakavat u admina aby si nedostal perma ban ale aby si sa mohol vrátiť a bit sa do pŕs
Ty? V kazdom piatom príspevku pomaly
Jo situs. Vy nemozete za nič 🫢
V čem jsem lhal? Ty jsi mne tam snad neurazil?
myslim, ze ku konsenzu nedojdete
Ježko alá Švajčiarsko je nuda
dobijam baterky na Imolu
Jsem málem umřel. Jsem to přešvihnul s králičí krví.
a mal si uz tie prochazkove samurai shoty? to je teprv sialenstvo