Motorári budú hlasovať: Zmena merania kompresného pomeru môže prísť už v auguste | Magazín F1 - F1online.sk

Taky se může klidně stát, že se po změně způsobu měření výkon motorů Mercedes vůbec nezmění, nebyl by to v poslední době první takový případ. Nakonec McLarenu taky zásadně neublížila změna způsobu měření zadního křídla v r. 2024.

1 lajk

Ano a moze sa stat ze zajtra bude koniec sveta ze??? Ach jaaj

Jenom ještě třeba k tomu problému se syntetickými palivy.

Jak jednoduchá je kontrola…

Uhlík má několik izotopů , 12,13, nebo 14. Právě ten C14 má poločas rozpadu jen asi 5000 let.

Kápneš do spektrometru palivo a pokud tam není C14, tak je fosilní… Jednoduché, páč se vždycky za tu dobu než vznikne z dinosaura ropa rozloží. Když to vyrobíš ze vzduchu, nebo z brambor, je tam…

H jako heroin?

Lebo akosi nerozumiem.

presne! toto si pisal pol heroinu

1 lajk

pokud tam neni tak je synteticke

Nene, takhle zrychlený jsem odjakživa, teď to ještě umocňuju kofeinovými tabletami. Jednou mě to zabije.

Máš to špatně, nebo Ti AI kecá…

tak to dokaž a hlavně oni by to třeba nevymysleli.:grin:

Co to je za otázky, jak to může z monitoru a z google vědět. :grin:

No to je jeho oblíbené téma, pořad brečel jak jede FIA nejdřív na Ferrari, pak na RB, a teď Mercedes.

Tak ho trochu poňoukám :face_with_tongue:

Jasne oni nemajú vplyv a peniaze mercedesu oni si nemozu dovolit vyrobit cinknuty motor a cakat co na to FIA.tie tvoje rozpravky

oboje :smiley: 15znkov

Rentgen je dnes běžná věc. Syn dělá svářeče a momentálně jezdí do Temelína. Tam prý rentgenují všechny sváry i když se jedná o obyčejné zábradlí.

Se článkem zatím bojuji. Ten se nedá pouze přečíst, ale tak trochu studovat. Moc se mi líbí. :+1:

1 lajk

Aby někdo nezkorumpovanej zbyl.:joy:

Dopadne to dobře, neboj.:slightly_smiling_face:

1 lajk

To jo, jen ne podle tebe, naštěstí :folded_hands: :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Ano ano pre teba určite :+1:

Podívej jak jezdí-l Mclaren dlouhodobě dole….a přišli lepší časy.

každej chvilku, tahá pilku…