Moja najväčšia chyba? Nepochybne Nyck de Vries, vyhlásil Marko | Magazín F1 - F1online.sk

De Vries byl velkej talent. Takže šance byla na místě.
To se stává, že to nevyjde. Život je dál.
Není první ani poslední, který takhle dopadl.

1 Like

Ja naozaj nerozumiem preco argumentujes vecami, u ktorych nikto nenapisal nieco ine…

Nasa debata zacala na zaklade tohto.
Kde ja to v reakcii na teba, kde si tomu oponoval, potvrdzujem, ze to tak tiez vidim.
Podobne aj

No a este aj ten Gasly letel v strede sezony, cize v neho do Acka neverili a je otazka ci za Albonom stal primarne Marko, alebo thajci a aj jeho kvality (napokon, aj jeho pustili…).

Nic z toho, nevyvracia nas nazor.

Ale uz to neriesme, to je dokola.
Len nechapem argumentaciu mimo temy (predchadzajuce uspechy vs. nasa tema talentov po Maxovi) a ja ti mam odpovedat na nesuvisiace otazky o Markovi?
A na co, ked tam spor nebol? :smiley:
Ty si ma vsak zacal nalepkovat a davat to do roviny, ze ho mam za babraka, co je oboje nezmysel.
Tak to je tvoj styl a vizitka.

Ja si stojim za tymto:

Cim nijak neznizujem jeho uspechy a ze dal mnohym sancu. Po odchode Maxa budeme “mudrejsi”, bavit sa teraz o nahradach, mi pride uplne zbytocne, ked za A, nikto neodchadza (a ak sa pise, tak najviac o odchode Maxa, nie Landa ci Charlesa, ci Georga) a za B, az na Hamiltona su v top timoch mladi jazdci…

A tie mlade talenty proste vidim skor inde a nie v “Markovom triu” (bez Maxa), ktore upisal… Ak ty nie, vpoho :slight_smile:

2 Likes

1 Like

Mam pocit, ze si ides svoje a nechapes vobec co pisem. Reagoval som na toto:

To bol zaciatok diskusie odomna. Hlavne som narazal na to, ze “z Marka sa robi velky odbornik na talenty”, co mi prislo ako zhadzovanie Marka. Marko tych talentov nasiel najviac zo vsetkych v sucasnej F1, to sa popriet neda (ci uz za talent povazujeme majstra sveta alebo stabilneho pilota F1). A pod slovom “nasiel” rozumej, ze ich dostal do F1.

Takze moja otazka, ktora je stale nezodpovedana je, ze ked Marka takto “zhadzujete”, ze od Gaslyho nenasiel nikoho, ze kto teda nasiel talentov viac alebo lepsie ako Marko? Nie od Verstappena, vseobecne (ked uz KimiF1fan ironicky narazal na to, ze sa z neho robi odbornik na talenty, ale k Markovi patri aj ten Verstappen aj ten Vettel).

A potom som reagoval este na toto:

Nie, Markova povest nestoji len na Vettelovi a Verstappenovi.

Keby stala, tak Marko je top topov hladac talentov, lebo ine timy nepriniesli uz 20 rokov vobec nikoho. Hamiltona priniesol Dennis, Buttona s Rosbergom tu rozoberat netreba, a potom tu uz mame len Verstappena s Vettelom.

A to ze vy si tam date podmienku, ze “od Verstappena”, aby vam to sedelo (teda konkretne Kimi a Unleash), ze zly Marko nema ziadne zasluhy, je trapne. Ale aj keby, tak kto od Verstappena doniesol koho? RB Gaslyho s Albonom a Sainzom (naraz s Verstappenom), Mercedes Russella, Ferrari Leclerca a McLaren Norrisa. Kazdy mal svoju akademiu, nemohli byt vsetci v RB. A to, ci je lepsi ten alebo ten sa povedat neda, RB je velmi specificke auto, kde by mozno zhoreli aj ostatni. A zatial nikto z nich nema titul, takze su to len vitazi pretekov (okrem Albona), takze ziadny sampion.

Mas to popletene.
V nasej diskusii (ty a ja), som ja reagoval na teba a to konkretne na prispevok, kde reagujes na unleasha, nie KimiF1…

A tam som viacmenej suhlasil s tymto tvrdenim:

Ziadne spochybnovanie, ziadne babractvo, slusny a podla mna legitimny nazor, ktory odo mna nevies zniest a mas potrebu opisovat veci inak ako boli, nalepkovat a urazat…

Tolko k faktom a viac ma to uz nebavi, na zaver uz len jednoducha, no zasadna otazka:
Ktory vacsi talent teda od 2015 pre RB priniesol? Lawsona?
Kedze ako pises, Marko prinasa talenty a Bcko sluzi na ich pripravu (a vyber) pre Acko.

A ja si proste myslim, ze tie vacsie nove talenty priniesla skor konkurencia, co vsak nijak neoslabuje jeho uspechy a prinos predtym a kludne aj teraz. Ved napokon, ked to za tych poslednych 10 rokov neplati, co sme viaceri pisali, tak pri pripadnom prestupe ci odchode Maxa, jazdecka dvojica a sila RB nemoze byt problem (o to viac, ze maju o tim naviac) a uvidime casom…

1 Like

A preco si ten Unleashov koment ustrihol ty spekulant spekulantsky a dal si tam len polovicu, ktora sa ti hodi? Taketo primitivne taktiky tu skusas?

S tou prvou vetou to uz vyzera inak, ze? Prave ta prva veta zhadzuje Marka.

Ale teda ked uz sme pri tej druhej vete a chceme riesit Marka, tak mi konecne napis, ze koho teda Marko mal ziskat a neziskal (ako napriklad Wolff alebo Ferrari mohli ziskat Maxa) alebo ake velke talenty ziskali oni v poslednych rokoch?

To ti sedi len do tej tvojej podmienky umelej, ze “od Maxa”. Pritom stale je tam Gasly a Albon. Posun tu podmienku “od Leclerca s Russellom a Norrisom” a zistis, ze Ferrari nikoho, Mercedes nikoho, McLaren Piastriho a RB Tsunodu a Lawsona. Za kazdu cenu tam dosadit podmienky, aby to sedelo do vymysleneho narativu, ze Marko nepriniesol take talenty ako konkurencia “od Maxa”. O tom je cela tvoja snaha.

Co ma toto s talentami? :thinking:

Ved to je poznamka uplne mimo. Pri pripadnom odchode Leclerca, Russella, Norrisa su ine timy rovnako nahrate ako RB a musia bud niekoho externeho kupit (ako Ferrari Hamiltona) alebo spolahnut sa na dvojky/novacikov (Piastri, Antonelli).

Áno, nedajú sa možno porovnávať, napriek tomu niektoré akadémie za cca 20 rokov fungovania dokázali pre F1 vyprodukovať medzi 3-5 jazdcov, pokiaľ RB za rovnakú či niekde kratšiu dobu vyprodukoval skoro 4 násobok.

A tu sa presne bavíme o tej kritike. Marko nikoho nepriniesol “okrem Maxa”. Ferrari prinieslo Leclerca, McLaren Norrisa, Alpine Oscara, Mercedes Kimiho.

Ja neviem o žiadnom teame, kto by dokázal priniesť dvoch potencionálnych šampiónov (myslím v rovnaký čas či nebodaj v krátkom rozostupe). To, že McLaren dokázal angažovať Oscara po fiasku v Alpine je síce pekné, zásluha McLarenu je ale tak v tom, že dokázali ponúknuť fajn balík penazí a sedačku Oscarovi v čase kedy to Alpine kardikálne posral. To isté je príbeh Ferrari a Lewisa.

To pre mňa nemá žiadny súvis s tým či je niekto šikovný v angažovaní talentov alebo nie, hlavne pri argumente “hladanie talentov”.
Pre mňa osobne je hladanie talentov, keď si akadémia F1 nájde dieta ktoré podporuje a “vytrápi” sa s ním až do F1. Nie to, že angažuje nejakého jazdca.

Ak je pre teba posúdenie schopnosti hľadania talentov či dokážu nakúpiť jazdcov z iného teamu, alebo či aktuálna dvojica je vyrovnaná tak potom áno, RB má aktuálne totálne naprd hladanie talentov.

To ale znovu nemá nič spoločné s schopnosťou Marka hladať talenty ale s filozofiou v RB ktorú aplikujú a znova je to pre mňa iná téma.

Určite súhlasím s kritikou na Marka za určité veci. Ale vytvárať dojem, že RB nedokázal posledných 10 rokov priniesť “nikoho” zatiaľ čo konkurencia nosí talent čo dva roky je proste pre mňa mimo. Tak ako som napísal vyššie, v momente kedy by z jednotlivých teamov odišli mená ako Leclerc, Norris tak ostanú tieto teamy “napospas” a zachráni ich iba trade politika. Žiadny z tychto teamov nemá v zálohe jazdca zo svojej akadémie, ktorý by dokázal zaskočiť takže ich “schopnosť priniesť jazdca (talent) do F1” je absolútne rovnaká. Jediné čo ich zachraňuje je v prípade McLarenu schopnosť veľmi kvalitne prebrať jazdca inej akadémie (Alpine), v prípade Ferrari sa spolahnúť na síce 7 násobného ale jazdca na sklonku svojej kariéry a v prípade Mercedesu dúfať v zázrak (lebo aký je Kimi zatiaľ vo hviezdach).

1 Like

Ty si fakt mimo.
Citoval som vyrok, na ktory som JA reagoval tebe a vyjadril sa k tomu a este som ho hned k tomu aj pripojil, aby si pochopil (ale to ty nevies/nechces):

A co mas ty problem s unleashom a KimiF1 ma nezaujima, tak neprekrucaj realitu, ze JA som z Marka robil babraka a podobne.
Ale pokracovat v urazkach ti ide, to hej…

A zase zavadzas.
Opat, vychadza to z tej istej citacie, co napisal unleash a z coho vychadzala dalsia nasa debata.
Ta nebola o minulych uspechoch (stale nevies citat a pochopit, ze tie som tu ja nespochybnoval, ale meles si svoje?), ci kolkym dal sancu a podobne odbocky, ktore si zacal pri oponovani pouzivat…

Za posledne roky McLaren s jedinym timom “vypestoval” svojho Landa a uchmatol majstra nizsich se.rii, Mercedes povysil svojho Russella a uz ma aj dalsieho novacika s vysokym ocakavanim a Ferrari ma v podobe ich Charlesa top pilota a najuspesnejsieho pilota (tak to asi je upisanie talentu). No a RB ma za tie roky k Maxovi po Perezovi Lawsona…

2 Likes

1 Like

Kde ťa urážam? Ja píšem tebe, že si mimo?

Toto píšem ja či ty?

Nie. Citoval si výrok, na ktorý som ja reagoval Unleashovi, ale polovicu toho jeho výroku si vymazal.

Nie za tie roky k Maxovi Lawsona. RB má za tie roky Maxa a to im zatiaľ stačí a je to oveľa lepšie ako Leclerc s Norrisom a Russellom dokopy.

A za tie roky Marko dostal do F1 aj Albona s Gaslym, ktorí na Maxa nemali, ale ich uplatnenie mimo RB svedčí o tom, že sú to dobrí piloti a Marko urobil dobre, že im sedačku dal. To, že v RB zhoreli nie je jeho problém. O tom už ani diskusia nie je.

Takže celý tvoj názor je, že od 2015teho je Marko slabý vo svojej práci privádzať do F1 mladé talenty? Dobre tomu rozumiem?

Uprimne a v dobrom, vlastne neviem, ako reagovat, pretoze z toho, co pises, sa nezhodujete ani len ty a Jos ako fans RB.

Akademie ma v zasade u nikoho nezaujimaju, dolezite je, aby sa akokolvek nasli a upisali talenty a urcite rozhoduje kvalita a nie kvantita.

Prave preto som opravil Josa, ze Seba do F1 prinieslo BMW a Marko ho angazoval.
A tam reagoval

Tak teraz neviem, ci je dobry v hladani talentov, alebo, ze ich upise. To si dohodnite vy. Lebo aj McLaren upisal Oscara a tam si to viacmenej zotrel okolnostami.
Znamena to, ze bol na trhu, navyse s manazerom Webberom, ale Marko ho asi nechcel, ma(l) vlastnych…

Kazdopadne ty sam napises toto:

A to viaceri pripisuju prave ako kvalitu Marka a preto som sa pytal, ze koho pre Acko RB teda za posledne roky priviedol (resp. co je zle na tom jednom unleashovom citate), no odpoved som nedostal.

Takže keď je dôležitý ten podpis, tak v tom vyniká Marko asi najviac. Podpísal Vettela s Verstappenom a zo súčasného gridu 7 pilotov (3ja už sú mimo RB, čo svedčí o tom, že podpis to bol dobrý, len nemajú na Verstappena, ale to aktuálne nikto).

Takže Piastriho do F1 priniesol Alpine? Jediný rozdiel je ten, že zaň neodjazdil pretek ako náhradník. Je to uhol pohľadu v týchto prípadoch. Za mňa pilota privedie ten, kto ho prvý podpíše ako svojho riadneho pilota, nie ten u koho je rezervný náhradník a náhodou u neho zaskočí za hlavného pilota.

Veď to spolu súvisí. Jedno bez druhého nemá význam. Piastriho našiel a vychoval Alpine, ale do F1 ho dostal McLaren, takže celému Alpinu je jeho objavenie na h. :slight_smile:

A Oscar nebol na trhu, bol v Alpine. Lenže tí to pokašlali a šikovne to využil McLaren, za čo mu patrí kredit rovnako ako Markovi pri Maxovi. Rozdiel je akurát, že Piastri zatiaľ zaostáva za očakávaniami.

Ale nie je to Markova chyba. Nikto asi o tom ani nevedel, že Piastri sa dá z Alpinu dostať, jedine Webber a pravdepodobne ten sám s tým prišiel za McLarenom. Do RB by ho asi k Maxovi dostať nechcel.

Absolútny súhlas. Toto je naratív, ktorý sa snažia vytvoriť vyššie a to je to s čím nesúhlasím.

Aktuálne ale nejaké talenty nemá v akadémii nikto. Žiadny Verstappen alebo Leclerc nie je na obzore.

Dostal.

Prvá veta zhadzuje Marka a druhá je nepravda. Gasly, Albon, Lawson, Tsunoda. Traja stabilní piloti F1 (snáď sa uchytí aj Lawson). Moja protiotázka je, že kto v tomto ohľade spravil viac? To ja som ešte odpoveď nedostal.

Ano presne s tym si zacal ty.
Klamstvom s porovnavanim Marka ako babraka, o zaujatosti, ze vela pisem ale mimo, idem si svoje, spekulant atd. Tak sa nenecham klamlivo urazat… S nikym inym takyto problem nemam, nahoda?

Vsetko ostatne uz bolo x krat zopakovane, nemate zhodu ani v tabore, je zbytocne pokracovat, svoj postoj som uplne jasne a slusne vyjadril, ako a aka tema zacala a za mna k tej teme teda plati:

A ty to tak typicky musis prekrutit na ciernobiele videnie a zaklincovat:

Ja uz ani neviem ci sa smiat, alebo plakat.
Ty poznas len super a slaby?
Svoj nazor som uz niekolko krat uviedol, staci citat a vnimat napisane, nie prekrucat a domyslat si…

Ano, nemyslim si, ze stav aky posledne ma(l) Acko so svojimi dvojkami je dobry ci perspektivny a v Bcku max priemer a teda stav by mohol a asi aj mal byt lepsi. Ak sa tebe pozdava, tak parada, tes sa, ze to mate lepsie, nez konkurencia.

A rovnako tak ano, vyssie uvedene neznamena ze Marko je babrak a plati:

Len proste o nom nepisem, ze takmer polka gridu je tam iba vdaka nemu a netvrdim, ze Seba do F1 priviedol on. Urobil kopu zasluznej a skvelej prace, no ma aj muchy o ktorych pisu aj niektori RB fans. Tam si ticho a mna obvinujes krivo zo zaujatosti.

Tymto koncim k tejto teme, je az absurdne kam to dospelo…Dobru noc.

Nie nezačal. Nič z toho nie je osobná urážka. Áno si špekulant, keď sem dáš len polku komentára, na ktorý som pôvodne reagoval (pričom vôbec to nebol tvoj komentár), no tá druhá polka tomu dáva úplne iný význam.

A to nie je klamstvo, keď napíšem, že robíte z Marka babráka, to je môj názor na základe toho, čo píšete. Píšete, že jeho povesť je len Vettel a Verstappen a odvtedy žiaden talent nepriviedol.

To je kolosálna hlúposť. Za prvé, Marko okrem dvoch spomínaných 4-násobných majstrov sveta priviedol aj niekoľko víťazov VC (Ricciardo, Gasly, Sainz), niekoľko držiteľov pódií (Kvyat, Albon) a iných pilotov, ktorí neboli sklamaním, len neboli majstrovský materiál.

A to je to, čo chceš rozporovať.

1. Myslíš si, že Markova povesť je len Vettel a Verstappen?

2. Gasly alebo Albon nie sú pre teba talenty? Kto sú potom talenty? Len majstri sveta?

Si ty normálny? Veď toto je čistý Hogrizmus. V akom tábore? My tu nie sme žiadne tábory, ja píšem za seba. Toto je presne to tvoje (ale hlavne Hogrove) vnímanie tohto fóra. Ty to tu máš rozdelené na tábory a podľa toho reaguješ.

A s Hapom sa vo väčšine zhodnem, tu je jeho podstata:

Veď sa absolútne zhodneme v tom, čo sa tu snažíte vytvoriť za obraz a dojem o Markovi a RB.

Cituj kde konkrétne som ticho. Ved som niekoľkokrát napísal, že občas sa netrafil (de Vries) ale to k tomu patrí.

Prepáč ale takto je to vytrhnuté absolútne z kontextu. Napísal som, že RB má aktuálne totálne naprd hladanie talentov ak je pre teba ukazovatelom či má aktuálne na gride vyrovanú dvojicu alebo či vedia nakupovať jazdcov z iných akadémii. Pokial by toto bol faktor určovania kvality akadémie RB tak potom áno (logicky to má byť nonsense).

Ja v prístupe RB nevidím problém ak sa bavíme o prípadoch kedy RB šupol jazdca do Ačka bez prípravy a ten jazdec to nedal.

Ja chápem diskusiu od začiatku, že sa tu rozprávame o tom, že RB (Marko) je slabý v hľadaní talentov. V momente ak ideme do témy “dokázal team podpísať kvalitných jazdcov” tak je to pre mňa úplne niečo iné lebo do toho vstupujú iné faktory (peniaze, prestíž, zázemie) a nie len to či Doktor Marko svojím jedným škulavým okom dokáže v dietati či doraste vidieť taký talent, že sa rozhodne doňho investovať v spolupráci s RB atď atď. mohli by sme ich menovať desiatky.

Áno, Oscara som zmietol, lebo tak isto tu bol zmietnutý zo stola Vettel. Ale v podstate mi je to jedno ale nemožeme brať kredit Markovi za Vettela a zároveň dávať kredit McLarenu za Oscara.

Anyway, (tiež v dobrom) s Josom sa dohadovať nechcem, toto je diskusia medzi mnou a tebou a nie ja+Jos vs ty :smiley: . Aj keď som sa do nej votrel ty a ja ideme svoju líniu.

2 Likes

2 Likes

Když se dívám na rozdíly odstín hlavy s tělem, tak si říkám, že na patologii mohli odvést mnohem lepší práci. :grin:

Dobre, tak tebe este odpisem, Josovi na dalsie preukazatelne klamstva a prekrucanie nemam energiu… Jasne som prepostol moje citacie, ktore vyvracaju co pise o mne k Markovi.

Toto je legitimny postoj, ja to vnimam inak.
Pride mi spravne a sympatickejsia podpora, aku uplynule sezony dostavali “dvojky” u konkurencie, ako tlak na novacika, podla mna nedostatocna podpora, preradenie a potom drzanie Pereza, ale OK…

Skusim jednoducho.
Otazka teda je. Ak to ti jazdci nedali ako pises, a neskor posobia v Alpine, Williams, ci mimo F1, tak za mna bud neboli taki dobri (o tom bola debata, o kvalite, nie kvantite), alebo boli, no nedostali dostatocnu podporu a podmienky, ale to napr. Jos tiez negoval. Gasly si za to vraj mohol sam. Ty to ako vidis?
Mozes dat jazdca, ktory zlyhal a bol degradovany ci odideny, ako priklad toho talentu, ktory tu medzi timami porovnavame?

A suhlasim, ze je rozdiel bavit sa o najdeni talentu a upisani jazdca a ake uspechy potom dosiahli. Ale opat ani v tomto nebola zhoda.

Za mna manazuje ich juniorov prisne, ale dobre a je super, ze mladi dostavaju moznost.
Ich (tych co aj “objavil” a priniesol) dalsia cesta uz v F1 a priamo v RB je mimo Maxa uz zlozitejsia…
Sam si spravne napisal, ze Seba ani Maxa nemali v akademii, ale je super, ze ich upisal (tam tiez platia okolnosti ako ty uvadzas inde).
Taky Ron Dennis upisal pilotov, ktory spolu ziskali, ak narychlo dobre pocitam, neuveritelnych 23 titulov, cize “majster upisovania”, ale vacsinu z nich nepriniesol/neobjavil a aj ini sefovia timov dosiahli skvele uspechy, cize to nevidim tak, ze Marko je nejaky kral, no dosiahol a urobil pre RB a mladez velmi vela, zasluzi si chvalu, bez prehanania a aj s kritikou, kedze muchy ma tiez… :slight_smile:

1 Like

Jos v ničom neklame a @rHapo tvoje komentáre vidí úplne rovnako ako ja:

Presne toto je podstata diskusie, ktorá začala u Unleasha. Ten tvrdil dve veci:

• Markova povesť je len Vettel a Verstappen, nikto iný, len oni dvaja
  • Od Verstappena Marko nepriniesol do F1 žiadny talent

Ja obe tieto veci rozporujem:

• Markova povesť je, okrem Verstappena s Vettelom (ktorých mu môže závidieť každý), aj Ricciardo, Sainz, Gasly, Albon, Kvyat a mnoho iných, ktorým dal šancu
  • Od Verstappena priniesol do F1 ešte Gaslyho, Albona a Tsunodu. Prvých dvoch určite za talenty považujem a ak by sa niekedy dostali do top tímu, tak by mohli mať krásnu kariéru. Tsunoda je tam vďaka občianstvu, ale rozhodne hanbu nerobí, je to taký priemerný pilot F1 (čo je stále super)

A to čo robíš v tejto diskusii ty, tak to som doteraz nepochopil ani ja a evidente ani @rHapo . Na jednej strane ceníš Marka a na druhej rozporuješ vyššie popísané fakty.

Aká náhoda, že zrovna keď dostaneš kľúčové otázky (o ktorých je to od začiatku), tak leavneš diskusiu. :sweat_smile:

vs. realita ktora sa tyka mna a tymto NASA debata zacala (neargumentuj inymi opakovane):

Nie len, ze som ja nikde nikdy nespochybnil jeho uspechy (naopak, preukazatelne pisem aj pozitiva), co je dalsi odpor s realitou a ty zase klames bez jedinej citacie

Tak si aj vsimni zvyraznene co som naozaj napisal, aby si si uz nemylil dojmi s pojmami.
Slovo najma, zdaleka neznamena “len” ako klames ty a vacsi talent, nie je bezny talent, co je tam drviva vacsina.

Zaroven je tam dokonca hned odpoved na to co sa pytas, lebo zjavne nevies zo zatmenia ani citat a aj tak sa pytas:

To sme uz tiez riesili.
Ty sam si napisal, ze Bcko je na pripravu do Acka. V Acku Gaslyho pocas sezony Marko odstavil a teraz ako aj Albon nie su ani v Bcku.
Plati, ze uspesne (co bolo tiez v citate) v RB nepochodili a ak by ich mal Marko za vacsi talent o ktorom som pisal, neverim, ze by to dopadlo tak, ze tam budu Perez a teraz Lawson.
Viac sa k tomu nebudem vyjadrovat, je to sustavne dokola.

A zaroven si stale myslim, ze ktokolvek zo 6 jazdcov u top konkurencie, su vyrazne lepsi ako trio Lawson, Tsunoda a Hadjar a to bol vlastne jeden z pilierov mojho postoja, ktory nicim nebol vyvrateny a viacmenej bol odignorovany.

Cize ano, preukazal som hore tvoje klamstva a ako manipulujes realitu. Markovi pripisujes Seba a pol gridu, ale ja som zaujaty, pritom podobne vyhrady mali aj unleash, kimif1, bretnix, raptor a ini, ale mas stale potrebu utocit do mna a prekrucat co som napisal a vrchol vsetkeho, ako si este namyslas, ze pre tie tvoje otazky som leavol debatu a nie preto, ze to vidim ako marne a bolo okolo 1 a chcel som ist spat… strasna nahoda, ze? :smiley:

Takze si prosim nenamyslaj, nevymyslaj (jasne uvedene fakty kde pises ine veci ako som naozaj napisal) a nebud hovorca @rHapo ze vidi moje komentare uplne rovnako ako ty. Nech sa vyjadri sam, ci to tak uplne je a ja si utvorim nazor…

A uz mi daj pokoj, opakujem, ze iba s tebou je problem, pritom som nic zle nenapisal.
Obzvlast, ked som uz stravil tolko zbytocneho casu riesit taku blbost, pritom ty si si az 2x nenasiel cas (ale inde si ho mal kopu) odpisat v minulosti na moj dlhy prispevok k tebe po Monze a koncom sezony DM, cize asi tak vazne to berem s tvojim zaujmom slusne a vecne diskutovat, uz to vzdavam…

1 Like