Mohlo ma zachrániť pretekové tempo, ale aj to mi chýbalo, zúfa si Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Snad to někdo od tebe vezme, ode mě to očividně berou jako hate :grinning:

Ano, na The Race som cital,ze ho v Austine nenasadil.

Logicky, když je dělaný na potřeby Landa, kterému nesedí :thinking:

To se dělá běžně, jezdci mají různý posilovač, různé brzdy, různé cokoli…je to na jejich rozhodnutí , co si vyberou. Možnosti mají stejné!!! Piastry byl s podvozkem SPOKOJEN, nechtěl jiný , je to v textu, citace.

Jen třeba MAX má novinky a Tsunoda ne. To je problém…na Tsundovi šetří. To třeba Mclaren dělat nemůže…

Jsem nevěděl, že tohle s Piastrim probíráš osobně

Cože??? Jak chceš…

1 Like

To je podsouvání, potřebuješ to vymyslet tak, aby to vyhovovalo tvému mlžení o realitě dané věci.

Kdybych měl tady řešit co všechno nevíš, spadnul by místní web.

1 Like

Zatím spadnula jen logika na tvé straně :smile:

1 Like

Ale prosím tě, vždyť sám máš vlajku Maxe doma a objednáváš šampaňský…

1 Like

Vylepsenie treba vnimat aj v sirsich suvislostiach, nez su potreby jazdcov. Nepredvidatelna predna naprava so zlou spatnou vazbou je jedna zo slabin auta McLarenu. Tak je logicke, ze sa McLaren snazi tuto slabinu podchytit.

to je sice pekne, ale odvtedy ako sa s tym zacali babrat tak sa Redbull chytil a Piastri upadol

1 Like

To nie je pravda, vsak ho prvykrat nasadili v Kanade a nastup Red Bull a upadok Piastriho zacal o sest velkych cien neskor.

1 Like

Přesně za tohle jsem tu dostaval hejt. :smiley:
V rámci férovosti bys ho měl dostat taky. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

a na kom maju setrit ked potrebuju vyvijat?

1 Like

Vy jste tu psali jak má vše stejné.

2 Likes

Kde som to pisal?

No ty jsi tomu taky nepřikladal moc velkou vahu tomu když Tsunoda tvrdil že se s Verstappenem nemuže porovnávat, že ted píšeš jinak je celkem logické.

Že mají vlastně jiné vozy, to bylo terčem žertů dlouho tady. Neustále tu máš připady, kteří na Tsunodovi chtějí ukazát že RB je jedno z nejhorších aut na roštu a Max je jen geniální.

O tobě tutově vím jak jsi psal že jsou snad 9. na roštu.

2 Likes

Puff je jasnej, už se vyprofiloval :smile:

2 Likes

a co s tym ja mam? preco sa chces o tom hadat so mnou? Ja som tu naopak vzdy obhajoval strategiu sustredit sa na jednotkoveho pilota ako tu lepsiu v case rozpoctoveho stropu. Specialne ak je ten jednotkovy pilot Verstappen.
Nevies rozoznat ked vas trochu ponatahujem za fuzy, pretoze niekedy tu tarate piate cez deviate.

1 Like