Mohlo ma zachrániť pretekové tempo, ale aj to mi chýbalo, zúfa si Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Počítáš i tréninky? Tam si čárky nedělám ale v ostrých částech víkendu letos do jeho kolapsu před pár závody jezdil spolehlivěji určitě Piastri. A to jako o dost.

Někteří tu melou nesmysle, hlavně pekelník…tak to upřesním, jaká je realita s tím zavěšením. To kňouraní a pláč snad zmizí.

Jezdci McLarenu jedou s odlišnými předními zavěšeními. červen 2025) Norris má nové, Piastri jede se starším.

McLaren přivezl do Kanady nové přední zavěšení. V kvalifikaci i v závodě ho ale bude mít jen Lando Norris.

Rozdíl mezi oběma zavěšeními je malý a neměl by mít vliv na výkon. Cílem drobné úpravy je zlepšit slabinu letošního vozu McLarenu, která spočívá v tom, že jezdci neposkytuje dostatečnou zpětnou vazbu od přední nápravy. Důležité je to především v kvalifikaci.

První poznatky ukazují, že novinka zřejmě dělá to, co má. Na voze má nové přední zavěšení jen Lando Norris, kterému se ale zrovna v Kanadě kvalifikace příliš nepovedla.

„V tomto ohledu se domnívám, že jde o tak malou změnu, že je pro jezdce obtížné rozpoznat její vliv, pokud neprovedete vzájemné srovnání, což je během závodního víkendu vždy velmi obtížné,“ řekl Andrea Stella, kterého cituje The Race.

„Ale z Landova pohledu to nemělo žádný negativní dopad. Myslím, že když už, tak musím říct, že navzdory výsledku, který jsme s Landem měli ve třetí části… testování předního zavěšení bylo úspěšné a je preferovanou volbou.“
Piastri se rozhodl nové zavěšené nenasadit. „Upřímně mě to zas tolik netrápí. Samozřejmě nebudu zacházet do detailů, ale mohl jsem s tím jezdit, kdybych chtěl… a moc jsem nechtěl,“ řekl Piastri. „Mění to určité věci – něco je lepší, něco horší. Není to tak jednoduché. Není to vylepšení, je to jiný díl. Měl sem možnost ho nasadit, ale rozhodl jsem se, že to neudělám. Byl jsem zatím spokojený s tím, jak auto letos funguje, a chtěl jsem si udržet konzistenci.“

Podle Stelly je to spíše otázka rozdílných nastavení a nové zavěšení nemá vliv na výkon vozu.

„Rozhodně to není nic, co by mělo dramatický dopad z hlediska výkonu. Pouze to ovlivní způsob, jakým jezdci vnímají, co se děje u pneumatik, prostřednictvím předního zavěšení a řízení. Souvisí to spíše s některými preferencemi toho, jak jezdci řídí vůz, než se zvýšením přilnavosti vozu.“

Podle Norrise bude potřeba více testů na různých okruzích, aby jasně řekl, že nové zavěšení funguje.

„Zatím to není nic, co bych cítil,“ řekl Norris. „Myslím, že je to něco, na co si budeme muset počkat a uvidíme v několika dalších závodech – v Rakousku, Silverstonu a tak dále – a možná i v testech back-to-back , abychom to pochopili.“

Norrisem zmíněný test spočívá v tom, že tým nasadí nové zavěšení, pak staré a pak znovu nové. Podobné testy se dělají třeba u předního křídla, kde je výměna přece jen rychlejší a snadnější než u zavěšení.

2 Likes

Neberu pouze letošní rok, ale celkově.
Letos Piastri body zadarmo nedostal a má je zasloužené.
Mýlka je v tom, že si někteří myslí, že proti Piastrimu něco mám, ale tak to není. Celou dobu jsem se snažil komentovat sobotní situaci, ale @HellHogr a jeho příbuzenstvo to vzalo, jako bych Piastriho jako jezdce F1 nikdy neuznal.

Aha, to jsem z toho nepoznal :smile:

1 Like

Jako, to je celkem známé ne? Landovi tam něco scházelo ve vnímání, tak na tom pro něj pracovali a nasadili mu to. Piastri to nepožadoval a pak to ani nenasadil :man_shrugging:

2 Likes

Známe to je, ( ne však pro všechny) ale rozhodně to každý popisuje jinak a dělá z toho tlačenku Mclarenu , to jest výhodu pro Norrise. Tak jsem to raději upřesnil, aby to dotyční nemohli nesmyslně prezentovat.

Docela pekna rec od Oscara. No a ted uz by nemel rikat nic. Ted je na rade Stella a Zak. Ti by meli snizit tlak na Oscara, ktery jednoznacne, navzdory tomu co rika, v pohode neni.

Ve sprintu i v zavode, mel Lando slaby start. Charles to nemilosrdne vyuzil, Oscar tam klickoval a misto predjeti Landa, nebo situace kdy by byl Lando vynikem pripadne kolize, se Oscar dostal do pozice, kdy se vetsina shodne na tom, ze i bez trestu, to byla Oscacrova chyba. At je pravda kdekoliv, at tu zase neni nejak zle.

Ale na psychiku Oscara to musi mit obrovsky dopad. A to muze byt rad, ze pole je tak vyrovnane, ze se Landovi nedari Maximalizovat.

Lando je evidentne z nejhorsiho venku, viz. vcerejsek a velmi solidni vykon, s obvyklymi slabinami, ale i s obvyklymi silnymi strankami.

Pokud tohle Oscar nezachyti a team mu alespon marketingove nepomuze, je Oscar druhy.

Je tu debata tykajici se noveho zaveseni. Asi je to vec na miru a na prani Landa, ale to je v F1 naprosto bezne. Nejake investice do McLarenu uz asi nebudou, takze Oscar musi zit s tim co ma.

Ale to se neda nic delat. Titul mistra sveta F1 se nedostava za ucast a vse muze zmizet ve vterine. Fellipe by mohl vypravet.

A co podle tebe píšu? To by mě fakt zajímalo, však píšu, že McL vyvinul zavěšení na potřeby Landa, ještě v Suzuce i tým potvrdil, že mu musí pomoci, aby se cítil v monopostu dobře. To, že ty si to interpretuješ jinak je věc druhá. Taky mohli vyvinout zavěšení na potřeby Piastriho, ne?

1 Like

Jako nechci se pro to hádat, ale to že to bylo pro Landa přeci není nesmysl ne? :thinking:

1 Like

Hell​Hogr Mestari

Neboj Pepo, furt to drží Landovi. Škoda, že nevyvinuli zavěšení na potřeby Piastriho, třeba by se takhle nemusel trápit

Takže jsi přistižen.

Při čem? Píšu o vyvinutí zavěšení na potřeby, to píšu i výš :grinning: Lando se trápil, tak vyvinuli zavěšení na jeho potřeby

Ano, bylo to pro Landa, nicméně a to je podstatné, nebylo to na úkor Piastriho a vykonostně je to stejné.

A kde je zavěšení na potřeby Piastriho?:thinking:

Vdaka, ze si si dal namahu tak pekne vysvetlit nasadenie noveho zavesenia od McLarenu.

Myslim si, ze Piastri pre tento vikend urobil chybu, ze to s novym zavesenim neskusil. Austin si vyzaduje jazdu na absolutnom limite a prudke brzdy, ktore vyzaduju vela sebavedomia. Pritom ti pomaha zavesenie, ktore ti ponukne lepsiu spatnu vazbu na prednej naprave a tym aj vacsiu istotu na brzdach.

1 Like

Vyprdni se na Piastriho. Stejně mu fandíš jen proto, protože Alpine byl zlý na Alonsa, a pak s nima Piastri vydrbal.
O víkendu se stavím a jdeme spolu tlačit Landa ne?

Ehm, zeby to bolo to, s ktorym prisli do sezony?

1 Like

Ehm, že by se Piastri adaptoval a nikdo neřešil, jestli něco potreba upravovat?

No, to je extrém z druhé strany kdy z toho děláš nic. Pro výkon se to jistě dělá když to Landovi pomůže lepším citem a dostane tak z toho více. No a že to nebylo na úkor Piastriho je taky diskutabilní, neb kdyby ty prostředky věnovali spíše přednímu křídlu tak on by z toho něco měl, že jo.

Nedělal bych z toho kovbojku, prostě mu pomohli a to se s jezdci na kterých ti záleží dělá.

3 Likes

Já Piastrimu fandím od F3 :smile: ale ne, pokud nedá titul Pia, tak snad Max, když už má tým namahu mazat značení na roštu, tak se fakt snaží…

Pozor nikdo neví, může to druhé zavěšení “občas” používat a taky to zavěšení není o lepším výkonu na trati.
To co jsem popisoval je 4 měsice stará věc.