Mohlo ma zachrániť pretekové tempo, ale aj to mi chýbalo, zúfa si Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri je jednoznačne najväčším porazeným Veľkej ceny USA. Nula zo šprintu a piate miesto z pretekov nie je výsledok, ktorý by ste očakávali od lídra šampionátu v papierovo stále najrýchlejšom aute. Austrálsky pretekár po pretekoch nijak neskrýval, že Austin bol pre neho nočná mora.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217073/mohlo-ma-zachranit-pretekove-tempo-ale-aj-to-mi-chybalo-zufa-si-piastri

Brown krutil gombikmi a Piastri je zrazu pomalsi

2 Likes

Sám ví že takhle to nepůjde :man_shrugging:

1 Like

Good luck nebude to do konce jednoduchy.

Hľadá sa Oscar. Toto nie je ten Piastri, ktorý bol počas sezóny rýchly, chladnokrvný a bezchybný.

3 Likes

Piastri nikdy nebyl bezchybný. Vždycky dělal více chyb než Lando.

Ferdo prosím tě, víš, že to není pravda.

2 Likes

Takhle to nepůjde, ale opravdu potřebuje podporu týmu a to nutně, má deku, je to pochopitelný, udělal dva strašné víkendy v blízkém rozemzí, ale stále talent a rychlost na to má, aby to zvrátil. Je to o tom, jak se k tomu postaví McL

1 Like

Je to pravda.
Landová jízda je mnohem spolehlivější než Piastriho, který lítá od kačírku ke kačírku a často i přes něj. Skoro jako Jarno v trenálech.

Jj, je to pravda, a kde byl Lando v Saudské? Bahrajnu? Kanadě? SPA? Tam nedělal chyby během Q nebo závodů? Samozřejmě i Baku.

1 Like

Chyby dělají všichni. Bez toho to nejde, ale Piastri jich dělá více.

Super, takže si napsal blbost, tak se z toho snažíš vykroutit. Ano chyby dělají všichni, no letos těch chyb udělal více Lando (zatím, třeba se to otočí).

3 Likes

Ferdo, co ti Gasly končí poslední, a za Colapintem, fakt jedeš jedovky na mnohé strany a čekáš kdo se chytí :face_with_hand_over_mouth: Pěkný den :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Baku a sobotny sprint by som pripisal tlaku. Co sa tyka straty rychlosti, Oscar sa teraz prepadol na uroven, kde bol minuly rok. Ja som sa celu sezonu trochu bal, ci sa to skor ci neskor nestane, tak moznu k tomu teraz doslo.

3 Likes

Není náhodou chyba s obráceným pohledem na Vaší straně?

Piastri udělá chybu nováčkovského kalibru, ale viníkem jsou všichni ostatní jen né on.
Nebo Flavio. Ten utopil současný Renault v bažinách jaké nikdy žádný tovární tým nezažil, ale stále je to nejlepší šéf.
Nebo když Stroll startuje z konce pole a při SC využije výhodného PITu, tak je zlý celý tým, protože upřednostňuje Strolla.

1 Like

Není, já jsem v pohodě. A jestli si to Piastri posere, tak posere :man_shrugging: Zatím ve hře určitě je a vyjezdil si to zcela sám, bez milodarů.

1 Like

Landovi nesedelo zavesenie , tak sa riesilo aby Landovi zavesenie sedelo a takto to dopadlo.

1 Like

Však je to v pořádku. Zatím má stále nad soupeři bodový náskok, ale jestli bude dál jezdit jako tento víkend, tak by si měl místo titulu zopáknout autoškolu.
Teď je pouze na něm jestli si titul vybojuje. Vůz na to má.

Přesně tak, je to v pořádku. Má zjevně své horší období, a může ho to stát titul. Zatím ale má stále čas se oklepat.

1 Like

Ano má to kluk těžké. Stále je to nováček.

1 Like