Já se s tebou hádat nechci, ale ty jsi zjevně napruženej ještě z toho Dakaru.
Tvoje teorie co ai tu psal mi přišly nesmyslné, toť muj nazor. Hádat se nemusíš.
Mohlo ma zachrániť pretekové tempo, ale aj to mi chýbalo, zúfa si Piastri | Magazín F1 - F1online.sk
asi si ty ked to mas potrebu znova vytiahnut 
Lol, tak jo no. 
Tak proč si se hádal o tom, že Tsunoda měl stejnou techniku?
kde som sa hadal, ze ma Cunoda rovnaku techniku?
Ty máš problém s pamětí?
Ved tam nikde nepisem, ze Cunoda dostava rovnake komponenty. Preco mas stale potrebu klamat?
prikladam tam clanok, ktory tvrdi, ze konkretne v madarsku mali rovnaky material. to je vsetko. Nikdy som sa tu neprsil, ze ma Cunoda konzistentne rovnky material. Naklam zase. je to unavne tu stale citat tvoje lzi.
Aje, lhář helmutko se snaží někoho obviňovat ze lži, a zade s pamětí jepice zapomněl co tu psal
Hádal ses o tom a ještě si napsal, že v Maďarsku ji měli stejnou. Helmutko, Helmutko lhát se nemá a ty lžeš jako na běžícím páse
odvolal som sa na clanok o madarsku ked som argumentoval, ze rozdiely v technike by nemaly spravit sekundu na kolo. Opat klames. mal by si sa ospravedlnit za tie lzi.
Ty jsi hroznej komik a lhář, teď se omluv a dej si 100x bičem přes záda, aby tě to lhaní přešlo
To že by měl Cunoda stejnou techniku s Maxem, to jsem tady v životě neviděl a nikdy jsem se tady kvůli tomu s nikým nikdy nepřel, tím jsem si jist a vsázím na to životy místní šlichty 
Ale Honzi. zase si sa zamotal. toto nema zmysel.
Helmutko nehádej se, už včera s Dakarem to nebyl ideál od tebe. 
Ty si tu jen děláš ostudu poslední dobou
a ještě napiš, že Dakar je soutěž amatérů 
OK hosi, OK, uz to chapem. Ja Fernandovi drzim palce nech sa pobije o titul v 2026. Mozno to trocha prelieci aj vas.
Ale no tak. Čo sme v stredoveku? 
Já taky, ono kdo ne