Mercedes sa vrátil k striebornej. Takto vyzerá jeho nové auto | Magazín F1 - F1online.sk

Toto je za 20 tisíc a to Georgeove zadné 50 - 70 a to ešte nezačAli :joy::joy::joy:

Zabery z trate su fantasticke.
Krasne auto, bomba.
Mercedes je uzky a vysoky (siroky airbox)
Ferrari je siroke a nizke (minimalny airobx)
Uplne odlisna distribucia hmotnosti a vzduchu smerom dozadu.

Pride to len mne tak alebo to Chassis vyzera aspon co sa tyka Merc tak najblizsie tym z roku 2021. Mne to pride, ze je to skoro rovnake.

Ak to porovnavam s inymi timamy a hlavne Ferrari tak tam je to riadna zmena.

1 Like

Presne ako pises, Mercedes je najblizsi k minulemu roku.
Ale viem si predstavit, ze na prvy pretek pride uplne ine auto.

aj mne to napadlo. bocnice sa velmi podobaju na predchadzajuce auta.
Ferrari ma niece uplne ine, ale napr aj alphatauri.

Taky se vám zdá, ve srovnání s tím, co bylo dosud představeno, McLaren trochu slabší?

Najslabsi bol zatial Haas a Redbull. McLaren, podla slov svojho sefa, ukazal skutocne auto, ale zaroven par veci schoval. Moze byt, ze tam este nejake mozno aj vyraznejsie zmeny pridu.

Konečne naspäť strieborná farba na strieborné šípy a nádherný dizajn. Už sa neviem dočkať novej sezóny :slight_smile:

ine auto pride, otazka je do akej miery. Nemyslim, ze by menili nejako zasadne. Napr tvar bocnic. Vyzera to fakt konzervativne, hlavne v porovnani s autami ako Ferrari ci Alphatauri.

Oh, diky hentá fotka mi nejako ušla. Ale stále je to podľa mna výrazne viac podobné konkurencii ako to z renderu :smiley: ked si dám tie 2 obrázky vedla seba tak je tam naozaj velký rozdiel :smiley: Dokonca to druhé sa mi ešte viac páči

4 Likes

Pekné porovnanie.

1 Like

takze, moje nadsenie z renderov bolo predcasne :slight_smile: nevadi, uvidime co to dokaze na trati. pekne porovnanie

1 Like

Tak dúfam že každé preteky obe tieto autá skončia buď v bariére,v štrku,alebo s poruchou,normálny fanúšikovia F1si zaslúžia aby vyhrávali normále týmy,ako je RedBull alebo Ferrari či McLaren,a nie takýto podly tým s rozvracačom Wolfom,a takým zadarmo “majstrom”,

Ty si sa tu kde zobral preboha ? marcifandov brat ?

• 3m doba čítania
  • 2m recent read time
  • 5 topics viewed
  • 15 prečítaných príspevkov

Normální tým a RedBull? Co to je RedBull? Z pohledu historie automobilismu nic…

Tak historicky by som rešpektoval len tri tímy :slight_smile:

2 Likes

První onboardy! Super :+1:

Tie predne kolesá vyzerajú že im budú naozaj dosť prekážať aj ked záber priamo z pohľadu jazdca ešte neukázali.

1 Like

Na jednu stranu, hej, najmä na mestských okruhoch im to bude vadiť, jednak mať hentakú “radlicu” vpredu a ešte nevidieť poriadne “apex” cez tie 18tky to bude celkom zaujímavé, ako sa s tým vysporiadajú ale, na druhú stranu - na to sú tam, nech sa s tým nejak vysporiadajú. :slight_smile:

To áno musia sa s tym vysporiadať ale pride mi to ako zbytocna komplikacia ktora moze prekazit “perfektne casy” o par tisicin. A to nevravim este o takych pripadoch ako T1 v Monze kde uz doteraz bolo dost kolizii :smiley: Ale hej najhorsie to bude v slepych zakrutach pretoze jazdci apex na normalnych okruhoch sleduju s vyraznym predstihom ako bezny clovek cize ho sleduju pod takym uhlom ze by tie kolesa nemuseli uplne prekazat ale na mestkych to bude este viac o odhade apexu ako o jeho sledovaní.