Bolehlav menom rozpočtový strop ešte zväčšila inflácia, hovorí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Ve fotbale 11 vs 11 ale výkonově si rovni nejsou ne?
A to nebudu počítat velikost zázemí.

Bohatý tým si vezme 300 nejlepších a na plebs zbydou “drobky”

1 Like

Sorry ale teraz si nedal dobré prirovnanie. Tak ako vo futbale hraju 11 proti 11 tak v F1 hraju 2 proti “ostatným 2”.

No a tak ako v F1 to bolo 1500 mil. proti 300 mil, tak to isté platí aj pri futbale. City/PSG má neobmedzené financie aj keď áno, musia dodržiavať financial fair play (v prípade PSG ale o tom pochybujem). Čiže majú tam určitú formu rozpočtového stropu ale stále platí, že čím väčsí a úspešnejší klub, tým viac peňazí môžu minúť.

Ja si zas myslim ze je to realne.
Realne je to 1500 ludi proti 300, mas dojem ze to tak nie je ?
Ano, ak by sa zastropoval pocet zamestnancov, v Mercedese by boli ti najlepsi 300, tak ako su ti najlepsi v PSG, Barcelone, Juventuse.
ALE - stale daleko férovejsie 300 lepsich proti 300 horsim ako 1500 proti 300.
Saladin - ty uz prestan pit clovece.

Můžou se spojit s kamarádem a mít taky 1500… možnosti jsou. :sweat_smile: :+1:

Ja si tiez myslim, ze to tak je. F1 je timovy sport. 1 pilot, 20 v garazi a niekolko stoviek v tovarni.
Keby dovolili vyvivaj iba najlepsim 100 a zvysok by tvoril zkladnu tak sa mozme bavit, ze to je podobne ako vo futbale.
K tomu dodam, ze odoberanie materialu (motor, prevodovka, zavesy) od konkurencie je ako keby Real na zapas Real vs Atletico pozical siestich hracov atletiku, ktore celu zimu trenuje iba s piatimi.

To len aby si nezabudol tú svoju múdrosť ty “kritik” :arrow_down: :arrow_down: :arrow_down:

Vodu káže :arrow_up: :arrow_up: víno píje :arrow_down: :arrow_down:

a ďálšá do zbírky… :arrow_down: :arrow_down:

a ďálšá :unamused::arrow_down: :arrow_down:

Tvoje farizejstvo plnej kráse :wink: :arrow_down: :arrow_down:

Ale keď to odporúčam ja :arrow_up::arrow_down: tak som hulvát… :thinking: Čo si potom ty, ty kritik ? Žeby farizej ? alebo jednoducho len obyčajný cockot ?
Pýtam sa ťa, kde si bol keď tu Shredder zasieral diskusiu ? To sa ti asi hodilo do scenára tak tam si bol tíško. Ak povieš A treba povedať aj Béééé nabúduce aby to tvoje kázenie malo ako takú hodnotu :thinking: :tipping_hand_man: :man_shrugging:
Dávidko :arrow_right: 12 dní na stránke :arrow_right: 3h doba čítania /// za také čerstvé až krátke pôsobenie na fóre si sa pekne vyfarbil :arrow_down: :arrow_down: :man_shrugging: :tipping_hand_man:

A akú pravdu si mal :arrow_up: :arrow_up: to si ešte vtedy asi ani nevedel že ako pekne to zapasuje aj na teba.

1 Like

Uz to zacina places ty narieka wolff pretoze ferrari pretoze strop pretoze dvaja riaditelia. Mozu byt lepsi ale karma v trestoch ich tento rok dobehne. Takze dost stratia. :kissing_heart: a vies co je najlepsie? Ze smiat sa budeme aj ked max nevyhra. Mne je jedno ci je tam ferrari ci niekto iny. Hlavne nech vyhra ten co najmenej PLACE do vysielaciek a venuje sa zavodeniu nie hram. Ale zas ten narek a tie vyhovorky vase len kopiruju hamiltonove slova ze bol som ucitel robil som mu clonu a mam zasluhu na jeho vitazstve. Koncim a dakujem mercedesu. Ak russell bude rychlejsi budete ho nenavidiet lebo okradol timoveho kolegu o 8 titul.

A su tam nadavky ? Ja ich nevidim. Iba copy paste.
Uloha za jedna, obsah 5.

Russell bude jednotka, tak ako som to pisal pri Leclercovi ked bol v alfe.

Si sa zabudol prelogovať ? :thinking: :thinking: :wink:

1 Like

Nemozem sa ho zastat ? Minule si aj mne nadaval. Nevies sa drzat temy, hned utok. Vlastne tebe nejde ani o obsah, pozeras iba nicky. Odlogovat sa nemozem, lebo mi naskoci hyena a potom sa nedlogujem. Musel by som zmazat prehliadac a nanovo.

Tvrdím niekde že nemôžeš ? Aj keď darmo lebo kolega ma tu kritizoval za tzv. “slušnosť” ktorú tiež nedodržiava, ale veď som zvedavý ako sa z toho vylíže ten kritik /vylížeš ty kritik/.

Konfrontoval som ťa a to tak aby si to pochopil. Ten kto sa nevie držať témy si ty. Klameš klameš a stále klameš ohľadom toho ako sa ty vždy držíš danej témy. Stačilo by priznať že niekedy si zaoffroaduješ a prestal by som ťa s tým konfrontovať a prestať hlásať to čo sa u teba stalo mottom a dovol mi aby som ťa parafrázoval: “Ja sa venujem téme…” No nie tém/článkov sa nie vždy držíš občas si zaoffroaduješ ako trebárs teraz.

Mimo iné… ale taktiež sa pozerám aj na štylistiku a tam sa to u vás podozrivo zhoduje, veď práve tá tvoja štylistika ťa prezradila keď si mal svoju premiéru práve pod týmto nickom z ktorého mi odpisuješ.

To mi nejako nevychádza ale však dobre. Nehovorím že klameš ale setsakramentsky by som sa čudoval ak by si hovoril pravdu.

2 Likes

No si sa rozpisal :rofl:
Dufam ze si vo vysetrovacke, asi preto su pripady nedoriesene. Nemam kedy s jednym nickom, nie aby som 2zivil. Ak by som zmenil meno s tymto by som sa uz neprpajal a to ze vies moj realny,predosly nick mi nevadi. Ak by mi to vadilo, zalozil by som druhy. Nie ja by som rad ten svoj stary ale ten ma 1000rokov ban.
Uz bude 5, rozpisem sa nabuduce, treba ist spat :fu:

Čo ? :man_shrugging: Nedoriešený si ty, ale tak čo matka príroda nedokončila my s tým veľa už nespravíme :man_shrugging:

Ani mne to nevadí blbeček aspoň vieme že hyena a Mandalorianko je ten istý zúfalý mentálny prípad. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Aj tento nick by mohol dostať ban… tých tisíc rokov by ti hádam aj stačilo :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: ale ako ťa poznám ty zúfalček tak by si tu zasieral svojou osvetou diskusiu pod novým profilom. :kissing_heart:

Tu sam aspon vidis, ze ty ma urazas, pises vulgarne a ja si zasluzim ban ?
Daj sa do kopy, ak nezvladas diskutovat na urovni dospeleho cloveka.
Toto je uroven zakladnej skoly.

S tebou neni o čom môj pekný, s tebou jedine týmto štýlom. Jedený tvoj zámer diskusie je spamovanie a provokácia, nič viac nič menej. Dokázal si to v minulosti dokazuješ to aj teraz a keď ti niekto nedrbne potrebný ban budeš to ešte dokazovať. A čo sa týka tebou spomínanej úrovni, sa najprv pozri na svoje provokačné komenty preplnené pasívnou agresiou a boh vie ešte čím. Daj si to v tej hlavičke pekne naporiadok potom to čo si vyššie vygrcal budemať ako takú hodnotu lebo zatial to má nulovú, tak ako celá tvoja existencia na f1online.sk :kissing_heart:

Zaujimave, ze mi pises iba o agresii a urazani utokoch.
Ale ked citam nas cely rozhovor…
Sa nedivim, ze su tu hadky o incidentoch, ak polovica ludi zmysla, ako ty.
Druheho oznacovat agresorom a sam nadavat :clap::pill:

A čom mám písať keď sa jedná o teba ? Čo ti mám pochváliť profilovú fotku alebo to mizivé percento komentov kde ti neyebe ? Vyklep to zoseba nie som jasnovidec. Som ti už raz vravel budem sa s tebou baviť tak aby si to pochopil tj. takým štýlom akým píšeš ty. Pekné slovo na teba nepôsobí tak to skúšam opačným smerom a hľa funguje lebo reaguješ. :man_shrugging::man_facepalming:t2:Hlavne že nerozmýšlajú ako ty, lebo také sme už videli na f1.sk a vieme ako to dopadlo :man_shrugging:… A tie :pill::pill::pill: si daj ty možno ale len možno zaúčinkujú a vypustíš aj niečo normálne a hlavne to bude na úRoVnI…

To je argument, ze ma poznas ? Tym padom mozes pouzivat nadavky ?
Ja vo svojich komentoch nevidim nadavky.
Ale takto to tu chodi, vieme kto komu fandi automaticky prichadza utok.
Prave za take jednanie, ake tu predvadzas som dostal ban.
Zaujimave ze ty ho este nemas po tolkych.

Kde je v reakcii na teba píšem že ťa poznám ? Zase si offroaduješ. “Ja va svojich komentoch nevidím nadávky” a to ťa ako ospravedlňuje a dovoľuje ti dlhodobo provokovať a spammovať? Kde ja píšem že nadávaš ? Ja hovorím že provokuješ a si kyslá ako kapusta nehovoriac o tom tvojom obraznom fajčení celej stajne mercedes… všetci sú zlí len Mandalorianko fandí svätej stajni. No a po novom si už aj generál, historik, architekt, statik, projektant na manhattanské výškovky… Neboj sa keď ho dostanem tak viem že sa môžem vrátiť na štýl ala Mandalorianko. Rozdiel je v tom že ty si tu rýpal do väčšiny ludí a ja rýpem len do teba a 2-3 fanatikom …ani tým nie.

1 Like