No si sa rozpisal 
Dufam ze si vo vysetrovacke, asi preto su pripady nedoriesene. Nemam kedy s jednym nickom, nie aby som 2zivil. Ak by som zmenil meno s tymto by som sa uz neprpajal a to ze vies moj realny,predosly nick mi nevadi. Ak by mi to vadilo, zalozil by som druhy. Nie ja by som rad ten svoj stary ale ten ma 1000rokov ban.
Uz bude 5, rozpisem sa nabuduce, treba ist spat 
Čo ?
Nedoriešený si ty, ale tak čo matka príroda nedokončila my s tým veľa už nespravíme 
Ani mne to nevadí blbeček aspoň vieme že hyena a Mandalorianko je ten istý zúfalý mentálny prípad. 

Aj tento nick by mohol dostať ban… tých tisíc rokov by ti hádam aj stačilo 
ale ako ťa poznám ty zúfalček tak by si tu zasieral svojou osvetou diskusiu pod novým profilom. 
Tu sam aspon vidis, ze ty ma urazas, pises vulgarne a ja si zasluzim ban ?
Daj sa do kopy, ak nezvladas diskutovat na urovni dospeleho cloveka.
Toto je uroven zakladnej skoly.
S tebou neni o čom môj pekný, s tebou jedine týmto štýlom. Jedený tvoj zámer diskusie je spamovanie a provokácia, nič viac nič menej. Dokázal si to v minulosti dokazuješ to aj teraz a keď ti niekto nedrbne potrebný ban budeš to ešte dokazovať. A čo sa týka tebou spomínanej úrovni, sa najprv pozri na svoje provokačné komenty preplnené pasívnou agresiou a boh vie ešte čím. Daj si to v tej hlavičke pekne naporiadok potom to čo si vyššie vygrcal budemať ako takú hodnotu lebo zatial to má nulovú, tak ako celá tvoja existencia na f1online.sk 
Zaujimave, ze mi pises iba o agresii a urazani utokoch.
Ale ked citam nas cely rozhovor…
Sa nedivim, ze su tu hadky o incidentoch, ak polovica ludi zmysla, ako ty.
Druheho oznacovat agresorom a sam nadavat 

A čom mám písať keď sa jedná o teba ? Čo ti mám pochváliť profilovú fotku alebo to mizivé percento komentov kde ti neyebe ? Vyklep to zoseba nie som jasnovidec. Som ti už raz vravel budem sa s tebou baviť tak aby si to pochopil tj. takým štýlom akým píšeš ty. Pekné slovo na teba nepôsobí tak to skúšam opačným smerom a hľa funguje lebo reaguješ. 
Hlavne že nerozmýšlajú ako ty, lebo také sme už videli na f1.sk a vieme ako to dopadlo
… A tie 

si daj ty možno ale len možno zaúčinkujú a vypustíš aj niečo normálne a hlavne to bude na úRoVnI…
To je argument, ze ma poznas ? Tym padom mozes pouzivat nadavky ?
Ja vo svojich komentoch nevidim nadavky.
Ale takto to tu chodi, vieme kto komu fandi automaticky prichadza utok.
Prave za take jednanie, ake tu predvadzas som dostal ban.
Zaujimave ze ty ho este nemas po tolkych.
Kde je v reakcii na teba píšem že ťa poznám ? Zase si offroaduješ. “Ja va svojich komentoch nevidím nadávky” a to ťa ako ospravedlňuje a dovoľuje ti dlhodobo provokovať a spammovať? Kde ja píšem že nadávaš ? Ja hovorím že provokuješ a si kyslá ako kapusta nehovoriac o tom tvojom obraznom fajčení celej stajne mercedes… všetci sú zlí len Mandalorianko fandí svätej stajni. No a po novom si už aj generál, historik, architekt, statik, projektant na manhattanské výškovky… Neboj sa keď ho dostanem tak viem že sa môžem vrátiť na štýl ala Mandalorianko. Rozdiel je v tom že ty si tu rýpal do väčšiny ludí a ja rýpem len do teba a 2-3 fanatikom …ani tým nie.
Dookola to iste… strata casu
Strata času ale predsa reaguješ… 

Argumentovat a rozpisovat sa… som mal na mysli
O čom ja mám s tebou argumentovať ? Tváriš sa teraz ako svätý za dedinou ale si stále ten istý prekysnutý provokatér a s takým sa jedná jedine takto.