Mercedes sa kajá. Fanúšikom adresuje otvorený list | Magazín F1 - F1online.sk

Nie nevadí, vadíš mi ty a to setsakramentsky, ale to asi nebudem jediný komu tvoja existincia na tomto fóre vadí.

3 Likes

Tak to mě těší, to je důkazem toho, že jsi zamindárkovaný Brentix 2.0 :slightly_smiling_face:

“gramatikou, kterou neovládají a ani kritickým myšlením”

Válka proti češtině vstupuje do generální fáze.

Ale bačov kockot… Ja som zamindrákovaný fanúšik najtragickejšieho tímu 2023, blbeček…

Kiks je dobrá, mě teda vadí spíše neustálý negativisti co rýpaj do ostatních a nejhorší jsou ti kteří to maskují za nestrannost a objektivitu. To je podle mě větší problém na internetu, navíc pak v konfrontaci zdrhnou a příště jedou znova. Podle mě je fandění jedinou smysluplnou odpovědí na tuhle skupinu :man_shrugging: Chápu že to může vadit, ale já třeba Kiks taky nečtu do podrobna a nehltám každé slovo, hlavně vklidu. Je to sportovní show a někdo je šťastnější a někdo zrovna ne, na ty šťastnější se nezlob.

2 Likes

Stále nemáš nic? ne? stále jedeš to stejné a nechápeš ani co sám děláš špatně? To nepřekvapuje, zároveň překvapuje, že věnuješ takovou pozornost někomu, kdo je údajně, tak mimo :slightly_smiling_face:

Tady speciálně pro Brentixe, Donkey a rHapinka

Nepiš tu zase ty tvoje nesmysly. Píšeš, jak rozumný ustoupí a příjdeš do diskuze, kde se snažíš jen urážet. To reflektuje dostatečně

2 Likes

Dík, prečítame :v::v::+1::pray:

Oh, zrazu je povolená chyba v jednom slovíčku a nezáleží až tak na ňom?

HellHogr a jeho dvojitý meter v praxi z večera do rána. Keď iný účelovo preženú jedno slovo pri zachovaní kontextu tak sa ideš vyplakať, keď “vševed” ktorý vytahuje IQ ako ukazateľ inteligencie spraví chybu v slovíčku tak už je to v pohode lebo “veď sa človek muže preklenou”. Nevraviac o tom, ako úbohe je vytahovať IQ ako ukazateľ inteligencie keď každý priemerne sčítaný človek vie, že kľudne možeš mať 135IQ a k tomu Autizmus :wink:

Ty a tvoj dvojaký meter :smiley: Videli sme na diskusii s Helmutkom

A zaklincuješ to definíciou slovíčka Komplex, ktorý si tu ty liečiš voči Redbullu už viac ako rok.

PS: Nezabudni sa opätovne vyplakať, že ta urážame :frowning: lebo ty chudáčik nezačínaš s urážkami skoro okamžite v každom tvojom príspevku

1 Like

Tu definici “komplexu” nechápe, jen ji vygooglil, navíc na první danou z wikipedie (ta česká je jako zdroj k ničemu).

Komplex z Vettela si tu léčil už pod nickem Hogar. Stejná “logika”, stejná čeština. Ale je zajímavý jako jazykový fenomén.

Jedno slovíčko? takže nerozeznáš rozdíl v: teď se může ukopnout přední křídlo a jezdí v pohodě vs nemehol (nemehlo)? to ti příjde stejná situace? jestli jo, tak se pak nedivím, že jsi ve stejné skupině s Brentixem, kde nedokážete rozeznat rozdílnost v situacích, to celkem svědčí o psychopatismu. Máte v životě psychopata? 10 signálů, které vás mohou včas varovat

4 Likes

Zdroj Wiki jsem dal, aby jsi dokázal číst, ale ani to nedokážeš.

1 Like

Že ty nechápeš, že kontext ostal zachovaný, zatiaľ čo jedno slovo bolo zámerne nadhodnotené nie je moja chyba

A ešte jedna vec

Zatiaľ čo tvoj druhý príspevok v tomto vlákne bol. Aký paradox

Jediný kto tu opakovane uráža niekoho si ty

1 Like

No dneska je ten klouček roztomilý.

A začalo to demonstrací tragicky špatné češtiny.

Ty o jiných nepiš své mindrákové domněnky, když ty sám ani nejsi schopen reagovat na argument usvědčující tě ze lži :wink:

3 Likes

Nejlepší odpověď je

2 Likes

Další den hádavé agresivity?
Co jíte, že se měníte ve tchýně? :grin:

5 Likes

Vzhledem k stratosférické inteligenci, kterou Hogar zjevně disponuje, snad ani není nutné zdůrazňovat rozdíl mezi urážkou (což je to, co dělá on) a výsměchem (což je to, co si zaslouží svým vystupováním na fóru).

1 Like

Asi zdejší příspěvky. :wink: