Já mám covid, potřebuju to dostat ven Fandění tu mnohým nevoní
Proč takhle chabě lžeš? Ty jsi se hádal o možnosti kopírovat x nekopírovat a napsal jsi takovej blábol a teď se hájíeš, že to byla nadsázka. Tak řekni týmům, že aero efekt je jen od podlahy a zbytek je zbytečný na vývoj, oh počkat, jak se dostane proudění vzduchu na podlahu, když nebude směrovaný přes přední křídlo?
Jestli se vidíš v obecném popisu místních RB dezolátů, tak congrat, ale byl to popis situace, co se tu odehrává, já tam nejmenoval nikoho. Že se v tom dezolátsvtví vidíš ty, tak není můj problém
Pán IQ 90+. Čítaj
Snáď viem lepšie čo som ako myslel, ak som to písal.
S těmihle případy je zbytečné se dohadovat. Smysl má jedině se jim vysmát.
Tobě se tu vysmívá půlka webu a sám nemáš koule na to regovat přímo, pouze chodíš a urážíš okolo. Ale není ještě pozdě začít řešit tvůj psychopatismus
Ty se musí pouze ochutnávat, né je polykat.
Nejlepší je argumentovat a umět přiznat chybu, obojí ti schází tak to tu rozséváš jen urážkami.
Jestli se vidíš v obecném popisu místních RB dezolátů, tak congrat, ale byl to popis situace, co se tu odehrává, já tam nejmenoval nikoho. Že se v tom dezolátsvtví vidíš ty, tak není můj problém
Znova potrebuješ byť lepší ako zvyšok? Ja som povedal, že som sa v tom našiel?
Ty tu vyčítaš mne, že ja tu chodím urážať a ty si hneď svojím druhým príspevkom urazil fanúšikov RB na tejto stránke
Ty si dokonalé stvárnenie “Zlodej kričí, chyťte zlodeja”
Covid? A kde jsi tu vzácnost sehnal?
Syn přitáhl ze školy, rovnou na mě i ženu takže na houno. My mysleli že to covid není ale u všech se to vleklo tak to potvrdily testy
Já tu neurazil fanoušky RB. Neumíš číst? já tam dával tvoji milovanou nasázku na situaci Mercedesu z pohledu některých místních fans RB a to, jak reagují. Že se v tom vidíš ty, tak není můj problém. Nebo tobě přijde v pořádku tu neustále psát cuckFIA brekot Mercedesu atd. pod každým článkem, když tu takhle reagují některé individua na každý článek Mercedesu? jestli jo, tak víš, k čemu směřuje moje další odpověď.
Tebe príde v poriadku tu pchať pod každý článok AM aj napriek tomu, že sa článok absolútne netýka AM?
Tebe príde v poriadku automaticky v každom článku RB písať aký sú podvodníci?
Prestaň sa vyzúvať z toho čo si napísal, a popierať TVOJ písaný text. Napísal si RB Fans na tomto webe
Takže evidente si zase potreboval šupnúť každého fanúšika RB aj tých r3tardovaných typu Black_Dark aj tých normálnych lebo asi máš nejaký komplex alebo čo ;). Neotáčaj to, že zrazu je to iba proti tým čo pravidelne dostávajú BAN a tých normálnych si nemyslel
Já ho nikdy nechytil, asi jsem proti němu z nějakého důvodu imunní.
Já ho mám poprvé, děti už ho měli dříve ale to jsme ustáli, tentokrát už ne.
Za předpokladu, že jsi neměl bezpříznakový.
Sám sebe se ptám, jesti jsem ho měl nebo ne. (Každý test negativní, špatně jsem se v době uzávěr necítil, ale bezpříznakový na sobě člověk nepozná a ty samotesty moc spolehlivé nebyly.)
@PUFF je legitimným fanúšikom RB, pretože pri jeho týždennej spotrebe plechoviek RB je pomaly 5% vlastníkom tímu . (Puffe, neber to nejako útočne, len menší vtip)
Jestli to nebude třeba tím, že jsem z Covidu nikdy strach neměl. Pravda, jsem 2x očkovaný, abych mohl na moře, ale kámoška byla očkovaná 4x a covid ji dostal 5x. Ale pracuje v Tescu.
Tak v tom Tescu se nedivím… Chuděra.
Prý nemoc pocítila pouze jednou, zbytek jen ve stěrech.
Já nic neotáčím, já sám vím, co jsem myslel, když jsem to napsal. Sorry not sorry, že se v tom vidíš taky, ale jestli tobě přijíde normální přijít pod článek a schválně tu psát o mne a snaze shazovat, tak to normální fakt není. Moudřejší ustoupí, takže si s Brentixem bežte léčit komplexy