Mercedes sa kajá. Fanúšikom adresuje otvorený list | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikovia Mercedesu sú vzniknutí na všeličo, len nie na úspech. Tím z Brackley po návrate do súťaže v roku 2010 sedemkrát ovládol súťaž jednotlivcov a až osemkrát opanoval Pohár konštruktérov. To, že vlaňajšia sezóna „meďáku“ nevyšla podľa predstáv, boli jeho „skalní“ ešte ochotní zniesť. Zdá sa však, že situácia spred roka sa zopakuje aj v aktuálnom ročníku. A to už zaváňa prúserom. Vedenie Mercedesu sa preto rozhodlo svojim fanúšikom adresovať otvorený list, kde sa za nenaplnené ambície kajá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/90973/mercedes-sa-kaja-fanusikom-adresuje-otvoreny-list

Jsou to komedianti!

1 Like

Bolelo to každého z nás

… mě ne, když Vás Alonso předjížděl byla to bomba :slightly_smiling_face:

4 Likes

To sa im, akože potrebujú ospravedlňovať lebo “glory fans” nie sú zvyknutí prehrávať dlhšie, ako pol sezóny? :smiley:
Trocha patetické, čo sú tí fanúšikovia? malé deti? príde mi to úbohé. Chlácholia ich, ako to robí Toto Hamiltonovi, keď sa im trocha nedarí a potrebuje aby Hamilton bol zase “v peříčku” a “nevyšiloval”. :smiley:

5 Likes

Letos? Nula.​

3 Likes

To je neskutocna komedia, nema to obdoby.

2 Likes

Chceme, aby naša online komunita bola bezpečným priestorom plným zdravej debaty, kde sa ľudia správajú k ostatným s rešpektom – či už sú to členovia tímu, fanúšikovia Mercedesu alebo fanúšikovia súperov. Máme politiku nulovej tolerancie voči diskriminácii, zneužívaniu alebo šikanovaniu akéhokoľvek druhu a prijmeme príslušné opatrenia v prípade akýchkoľvek komentárov alebo príspevkov, ktoré nespĺňajú naše normy. Chceme, aby tak tomu bolo v celej našej komunite.“

Takže BAN pre minimálne polovicu fans LH ktorá im vulgárne nadáva, osočuje ich, kope do tímu, vyhadzuje všetkých okrem Lewisa a ešte aj na vlastných cofans útočí že sú hlúpi, nerozumejú ničomu a sú desilusional bude KEDY ?

Ja Len, že aby mu do konca sezóny aj nejakí ostali.

Predpokladám, že toto je reakcia na to čo sa deje na sociálnych sieťach. Lebo je to hnus a bohužiaľ Lewis mu do veľkej miery pomohol.

Ja LH rešpektujem a minulý rok som ho mala rada ….bohužiaľ posledné týždne sú pre mna obrovským sklamaním najmä od 7xMS. O jeho fanbase a čo som si tam už vypočula ani nevravim…… znechucujú mi celý sport už od testov svojou negativitou a útokmi okolo. Momentálne nemôžem ich ani LH ani počuť aby mi nebolo z toho pokrytectva nevoľno….

Bože už zakažte tyhle šašky. Toto by mohl jít s Lulíkem do cirkusu dělat hlavní baviče večera :rofl: :rofl:

1 Like

To mě ne, letos mu předchozí tituly nic nevyhrajou. Navíc ani ho prý v týmu neposlouhaj :thinking:

Lulík má tituly a vítězství díky dominantnímu autu. Se podívej na minulej rok kdy nedokázal ani jedno vítězství ani pole position, ikdyž jak ukázal RUS na to auto mělo :rofl: :rofl:. Vlastně Magnusem měl víc pole než “nejlepší kvalifikant historie” :joy:

Proč se nad tím pohorsuji ti, pro které ten dopis není adresovaný?

Zajimavá mentální gymnastika.

4 Likes

Toto je možné len v F1, že po prvej VC to tímy balia a sústreďujú sa na rok 2023. V IndyCar by to nik neriešil a bojovalo by sa do poslednej VC.

1 Like

…hlúpi…
…nejakí…
Čo vlastne učíš? Výtvarnú alebo telesnú? Podaktorí Česi tu na fóre majú lepšiu slovenčinu. Potom si budú myslieť, že náš celý národ je je*nutý, keď ani učitelia neovládajú rodný jazyk :man_facepalming:

3 Likes

Ozaj toto malo úroveň po tomto si nikto nebude myslieť že sme ■■■■■■■ že ?

Ale ved ta nikto nenuti chodit na socialne siete a citat to. Stazovat si na primitivne a utocne komenatre na platformach ako Twitter ci Facebook je ako vliezt do zumpy a stazovat si na zly vzduch.

7 Likes

Ja nechapem, z coho su teraz v Mercedese taki strasne sklamani, ved po minulej sezone a na zaklade dat z vyvoja noveho auta museli vediet, ze o titul nezabojuju.

2 Likes

Letos zdá se jo, což je bezva :slightly_smiling_face:

2 Likes

Možno čakali že nimi vyprosená zmena pravidiel výraznejšie spomalí Red Bull, a že svoje problémy viacmenej vyriešili.

3 Likes

Skvělý bonmot. :slightly_smiling_face: :+1:

Sami se stavěj do role že musej jen vyhrávat :man_shrugging: Blbost, a klidu na práci to nepřidá. Říkám, soustředěnost na práci se z Mercedesu nějak vytratila. Prostě na tom nejsou nejlépe, stačí více makat a psát méně dopisů :face_with_hand_over_mouth:

1 Like