Žiadny team nerobí pre fanúšika viac ako Mercedes.
To čo tu miestny ubožiaci začnú pod každý článok Mercedesu vypisovať je tak ubohé.
Totálny zúfalci a hejteri.
Podle mě zbytečný dopis, zbytečné “sypeme si popel na hlavu”. Že nebudou spát a zkusí s tím něco udělat, to vyplývá z podstaty věci. Že místo loňského politikaření a snahy zpomalit soupeře se měli soustředit na svou koncepci a přiznat si, že není dobrá, nenalhávat si, že je v ní enormní nevytěžený potenciál, je rovněž zjevné. Takže tvrdá práce a PR berličky - tato je až patetická - bych odložil. Respekt se vrátí s výsledky, toto je spíše kontraproduktivní.
Kdyby byl v týmu Bottas, tak jsou v pohodě.
Ten uměl dát zpětnou vazbu.
Nedoceněny pilot.
No, oni těch lidí co se podíleli na dobrých výkonech ztratili více Jmenovat jednoho je dost ošidné, není to jako když z Alpine odešel jen Alonso
Ty si vyvyjal Mercedes W13 ? Keď teraz tvrdiš že ich koncept bol zlý a vedeli o tom ? Mne prišlo že ten potencial tam bol len ich brzdilo poskakovanie a nasledny vyvoj zrychlovania.
Veď ste tu tak vyplakavali ako si Mercedes vyplakal zmenu a zas bude vyhrávať. Kde je ta pravda ? Prečo nevyhrávaju po zmene po ktorej ste tvrdili že budu vyhravať.
Po štarte sa prepadne o 5 mieste. Nasledne pusti 2-3 miesta. Potom ked ma niekoho spomaliť neudrži ho za sebou ani pol kola.
Si troška mimo.
Tak teraz si sa ukázala … LH aj jeho fanúšikovia ti ležia v žalúdku … aj keď neviem prečo to mieris ku komunite k tomuto fóru, keď tu fanúšikov Lewisa spočítať na jednej ruke a jediný kto to komentuje som v podstate len ja a to čo opisuješ určite nie sú moje slova takze ak si potrebuješ niekde riesit mindraky tak chod na tie fóra kde sú fans LH takí ako opisuješ, lebo samozrejme sa nájdu aj takí aj makoví
a k Lewisovi … tak jeho vyjadrenie nebolo síce najtaktnejsie, ale je v športe dosť dlho aby mohol byt voči týmu kriticky … ale ľudom sa nezavdacis, ak povie niekto PR táraniny, tak sa kritizuje jazdec za to aby nehovoril omáčky, ale ak povie ako to cíti, tak sa spustí ešte väčšia lavína, ako si to mohol ten a ten dovoliť a obzvlášť ak je to niekto nenávidený tak je to x krát horsie … a ty tvojmi príspevkami tomu len prikladaš a úplne zbytočne, lebo my všetci vieme prt čo sa v time momentálne odohráva a nakoľko sú Lewisove slova pravdivé, jedine co je iste, ze ak to Lewis tvrdi, tak musí byt on sam o tom presvedceny, nič viac nič menej
Nepřipisuj mi něco, co není pravda. Za a) netvrdil jsem, že Mercedes bude vyhrávat. Za b) ke konceptu bočnic jsem se skepticky vyjadřoval už v úvodu loňské sezóny - připomínalo mi to trochu “zero design” u McLarenu. Ale takový propad jako v Bahrajnu jsem nečekal.
Osobně mi (ne)forma Mercedesu po letech snadné nadvlády založené na vylobovaných premisách formule 1 ohledně hybridních motorů nevadí. Ale pro napětí v závodech by bylo dobré, kdyby zkusili redefinovat svůj vůz co nejrychleji. K čemuž asi dojde.
BTW, už loni v létě bylo zjevné, že funkční je především koncept Red Bullu. Kromě jiného svou univerzálností.
Suhlasim, aj ja som mal minuly rok pocit, ze Mercedes svojmu konceptu pripisuje potencial, ktory tam v skutocnosti nie je. Podla mna sa prilis zafixovali na to, ze po vyrieseni problemov, najma poskakovania, sa ocitnu znovu na cele, co absolutne nezodpovedalo realite.
Lewis má aspoň fanúšikov narozdiel od Georga
Nepřekvapuje mě, že má Mercedes problémy. Nepřekvapují mě ani problémy Ferrari i když tento tým si sbíral na skůru už hodně dlouho a proto je základní příčina poněkud zahalená neschopností Binotta.
Hledáte příčinu proč se zrovna tyhle dva movité týmy trápí? Tenhle pokles se nestal proto, že by měl neschopné lidi, nebo že šlápli ve vývoji vedle. Kroky bokem potkávají všechny týmy, ale i nás samotné po celou dobu naší existence, ale všichni se dokážeme zvednout jen tak co nám naše okolí dovolí.
A co dovolují pravidla těmto hodně movitým týmům s gigantickým zázemím?
Pravidla jim dovolují vlastnit vše co se jim zlíbí, ale čím více vlastní, tím větší mají náklady na provoz i údržbu.
Jenže teď máme stropy a ty nejvíce škodí bohatým a přebujelým týmům.
Zatím se to týká Ferrari s Mercedesem, ale už teď se šušká, že tyhle pravidla doběhnou i RB.
Vlastně přesně k tomuhle účelu byly stropy zavedené. A komu tyhle pravidla nejvíce prospějí? No přece středně silnému týmu, který své pozice na slunci teprve buduje.
Pokud bych mohl ukázat prstemna týmy, kterým tahle rozpočtová hra nejvíce prospěje, tak je to současný Aston, Renault a Sauber, kterého už teď začíná podporovat VW.
Ne že by na tom záleželo, ale docela dost fanoušků LH sem nepřijde, když se Mercedesu nedaří, zatímco @Kiks zabojuje za George kdykoli. A to se počítá.
je to jednoduhe skalny fanušikovia neprestanu fandiť pozritersi na priklad na ferrari kedy že bol niekto z ferrari majster ? rok 2007 Kimi čiže ferrari ma 0 fanušikou sotva sklany fanušici budu neustale stimom fanušici ktory fandia len tomu čo vyhrava tak to niesu fanušici to čo robi LH to nieje hodne už ničoho ako 7 nasobni majster sa sprava ako decko ktore sa haže ozem a kope kolem seba to nema uroven pozrime ako Vettel to znašal to že nema auto na boj o titul lebo aj dalši čo ma povedať Alonso ktory aj ked trohu sam si to pakazil ale tieš chel bojovať o titul nemal na to auto a mnohy dalši ktory mali na to mať viac titulov ale skratka nemali štastie nebo prestupili dso timu ktoremu sa prestalo dariť skratka LH a cely Mercedes by mali prestať vyplakavať a pracovať ved mi nehovorte že tim ktory ziskal 8 titulov že sa zosipe ked druhy rok po sebe neziska titul
Já, ale nic o závodění neříkám.
To jsme si mysleli vsichni, vidime ze ten koncept nefunguje ani s novou podlahou. Je treba od tech bocnic upustit, spatne rozlozeni vahy dela sve. Reseni je preulozeni systemu chlazeni, to je jasny, pokud to Mercedes neudela, bude se podle me opakovat lonska sezona. Uvidime s cim prijdou, nerikam ze nic nemaj…kazdopadne je to na odkloneni z teto vyvojove linie.
Na druhej strane si povedzme, ze je pre zdravu diskusiu na fore celkom prospesne, ze tu fanusikovia Hamiltona za neho nechodia bojovat podobnym sposobom, ako to robi KIks. To si radsej ani nechcem predstavit tie diskusie…
Byly by to velmi dlouhé výměny slov.
Ale taky někdy napíšu delší příspěvek, takže budu mlčet.
mohli by to v mercdese zabalit a predat Andretimu🤣
Fernando už 20 let
Who is Kewis? Is he hot?