Mercedes sa kajá. Fanúšikom adresuje otvorený list | Magazín F1 - F1online.sk

IQ vyššie než 90 ale nevie napísať ani slovo dojmologie :upside_down_face:

Somethings off

Páči sa mi ako si prebral pojmy ktoré platia a boli používané na teba a aktívne ich používaš na iných.

Ako “kreatívne”, to svedčí o tvojej inteligencii

5 Likes

Jo, já jsem ho upozornil, že má často v nepořádku větnou skladbu (hlavně v jednom urážlivém výpadu na mou adresu, což bych přežil, kdyby ovšem ta věta nevykastrovala elementární sémantiku a předložkové vazby), načež mi odsekl, že úplně blbě ji mám já, a pak rozvíjel, jak jsem s tou skladbou vždycky mimo, pochopitelně větami, které o české gramatice a skladbě kolikrát ani neslyšely. Pobavilo. Každé fórum má své šašky.

(Normálně bych z toho nedělal vědu, ale taková zaslepenost, jakou předvádí dotyčný, se vidí málokdy a schopnost nálepkovat ji slovy jako “argumenty” ještě méně. A to i v tristních podmínkách středoevropského internetu.)

4 Likes

Tvl ty tu píšeš o nějaké větné skladbě, ale to že ty tu dokážeš psát zavádějící lži a pak se po prokázaném usvědčení jen otočíš zády, o tom pomlčíš. No jo, internet snese všecko, i takový hyeny :smile: :-1:

5 Likes

Jestli jsem to dobře pochopil, tak tomu říká “open system”. :laughing:

1 Like

A co máme hovorit my fanúšikovia Ferrari :smiley:

1 Like

Tak proč se Mercedes kaje když je všechno taková bomba :joy:

A každý kto sa k tejto téme chcel vyjadriť sa tu aj vyjadril a vlastne napísal odkaz o sebe a o svojom vlastnom mentálnom svete.

1 Like

Tak už to bývá. Každý příspěvek je výpovědí o autorovi, jakkoli jen neúplnou. I ten tvůj. Opak je nemožný.

To je hrozný, on se člověk nemůže překlenout, když má vyšší IQ než 90? Mne se zase líbí tvoje foukání, že se na tebe obratilo slovo, které používáš, protože nemáš jinou slovní zásobu, ale chápu, prostě jsi omezený

Ty jo, tak tu máme další lži? Podívej se na skladbu vět, ty ani nevíš co to znamená. Že se snažíš znít vzdělaně je ukázka toho, jak už nevíš čím obrátit tu tvojí ostudu. Píšeš tu prokazatelné lži, když jsi konfrontován, tak utečeš a přestaneš na daného člověka reagovat a začneš o něm psát další lži a urážet ho. To ukazuje na tvoji inteligenci.

1 Like

To máš pravdu. Například Brentix tu věnuje příspěvek ohledně mne a ještě k tomu je to postavené na lži, sám pak nedokáže konfrontovat s danou osobou, to vypovídá víceméně o jeho charakteru, duševním rozložení i životní neschopností

“On se člověk nemůže překlenout, když má IQ vyšší než 90?”

Čeština exceluje.

(V nejmenovaném příspěvku výše.)

Buď je to vážně míněný pokus o surrealismus/dadaismus/modernismus implementovaný do formátu příspěvku na fóru o F1, nebo IQ před svým uživatelem raději uteklo (na jinou planetu).

Předložkovou vazbu “vypovídá o duševním rozložením i životní neschopností”, která dokazuje, že dotyčný neumí ani skloňovat, raději nechám bokem. Na pidžin češtinu dobré. :+1:

Každopádně pobavilo. Víc takových “příspěvků”!

:grin: :grin: :grin:

když ti to dělá takové problémy :slightly_smiling_face:

1 Like

:green_heart: Strasti jednoho jsou příležitostí pro druhého. Nepolevíme, teprve zvyšujeme tlak! :green_heart:

1 Like

Ten list mal ist skorej terapeutovi

Moj pekný ty by si už tiež mohol zatiahnuť tú ručnú brzdu s tým Alonsom. Stačí nám jedno nepríčetné indivídum, netreba mať druhého Chápeme že by si vedel predať vlastnú matku…, lebo Alonso, ale nie je to potrebné doslova yebať všade. Stačilo raz, chápeme. :pray:

4 Likes

Ani omylem, maminku neměním :wink: Však teprve začínáme, tohle se nemá chápat, to se musí cítit :smile:

1 Like

Brentix, Donkey a rHarpo pod každým článek někoho uráží, naprosto mimo téma a to ti nevadí? Hlavně, že se ohání gramatikou, kterou neovládají a ani kritickým myšlením, o sebereflexi řeč nemůže být taky.

Teší ma že ťa teší že Alonsovi ide voz, radujeme sa spoločne, ale ozaj je to potrebné pchať všude kolem ? To azaj chceš dopadnúť ako Kiks ? ( neber to ako vyhrážku ale ako osobný odhad: polka fóra chytá PTSD keď za Džordžíkuje, a polka fóra ju má v niekde) :pray::thinking:

3 Likes