Že Ti to ale trvalo vymyslet…
Tým se omluví za špatně odvedenou práci … RB fans na místním webu: fuuuuuuuuj, jsou to ubrečenci, cuckaFIA fuuuuuuj. Meanwhile when RB fucked up: to je chyba našeho dodavatele, smlouvu jsme roztrhali, jak haranti a nemáme motor na další sezonu, takže to musel řešit šéf F1, aby jsme jezdili, ale za všechno špatný můžou ostatní. Fans RB na tomhle webu: přesněěěě FIA pomohá jen Mercedesu, všichni jsou proti nám
Ach ty dezolati
Ne ty jses v pohode
Ospravedlňujú sa lebo ich plastic fans, podobne ako si donedávna bol aj ty, ich uražajú a zastávajú sa Hamiltona ako keby bolo po jeho tak sú najlepší, a ako si Hamilton nezaslúži také auto. A rovnako je to smerované aj ich sponzorom, pretože aby ich porazil takto zákazník, napriek tomu že okopírovali Red Bull, tak je to hanba v každom prípade. Presne kvôli ľudom ako si ty, ktorí vedia akurát urážať, trepat hlúposti a hejtovať. Presne ako si to robil aj v prípade Alpinu a Alonsa. Naozaj by si sa mal zamyslieť nad sebou. A najvtipnejšie ako hovoríš o vyhováraní sa, pritom Alonso a jeho fans su úplni majstri v tom
Bretnix tebe mam furt jako fanouska Ferrari, jen to tajis
Ja jsem fanousek Red Bullu s rozumem, jako jeden z mala tady
Donkey se zase ozval. Já jsem fanoušek Mercedesu a Hama nikdy nebyl
trepeš nesmysly jen ty, rHapo a Brebentix
Nemusíš sa to hanbiť, všetcia si to pamätajú
Že se s tím egzotem vůbec bavíš.
@bob2 Primárně fandím pilotům, takže z hlediska týmů jsem stěhovavý pták.
Jen najednou koukám, kolik donedávna tajných fans má Red Bull.
To je silnej trapas Donkey a Brebetnix ti zakázal psát lidem, co mají vyšší IQ než 90 a používají realné argumenty, ne jako Brentix svoje dojmogloie a pak uteče, jak dítě
Me primarne zajima technika, i kdyz nejdu do detailu, spis ruzna reseni…pilota ocenim kladne kdyz zvladne auto, nesnesu krivaka, to plati u me obecne…
Ja v newskach o Hamiltonovi a mercedese nevidim plakat ziadnych fanusikov. Vsade si len ty so svojim cuckanim a plakanim. Ved tu keby nebol ani jeden fanusik mercedesu, ty si ides svoje stale dookola o tom istom. Ved ty musis mat psychicke problemy, toto neni normalne aby dospely svojpravny clovek robil
Daj sa uz liecit preboha.
Já makám… Až je mi z toho špatně.
A Charlottka dává fotky v plavkách
No právě…
Makám, aby mohla dávat fotky v plavkách.
Ale beze srandy… Práce nad hlavu a je mi fakt šoufl.
Ty si slepy?
vyzývame aj každého z vás, aby ste nám pomohli dostať sa do popredia. Či už ste kritický alebo nás podporujete, existuje správny spôsob, akým sa to dá urobiť. Zároveň však existuje aj spôsob nesprávny. Chceme, aby naša online komunita bola bezpečným priestorom plným zdravej debaty, kde sa ľudia správajú k ostatným s rešpektom – či už sú to členovia tímu, fanúšikovia Mercedesu alebo fanúšikovia súperov.
Slepec
Jsi kdysi psal, že v zimě nepracuješ, nebo v létě, už nevím…
Hlavně to nepřeháněj, práce není zajíc, aby utekla !
V zimě. Ta už končí a práce začíná.
Hmm, plavčík v Bibione, teď makáš abys měl vidět břišáky
Brisaky jsou práce na celý rok, životní dílo.