Tay nejni o com
Nedávno jsem si kopil dvanáctku na zkoušku pít se dala. Oproti Radegastu ji trochu chybí říz.
V Jugošce jsem viděl na benzínce 12° Kozla a byl lacnější než domácí Karlovačko.
Jdu na houby.
Uz se to v troube rychtuje, jitrnicovej prejt, zeli, brambor, hozeno do pekace vsechno spolu jen at si pokecaji
Není to zákonem chráněný pravák královský?
Zrovna včera jsem si koupil domácí jitrničky. 2 kila a jelitek taky dvě kila.
Dnes ale budu dělat uzené žebra. Už se nemůžu dočkat.
Pokud někdo bydlíte poblíž Jistebníku tak silně doporučuji navštívit tento krámek.
Blahopreji a diky za tip, ja ted testuji jelitovy a jitrnicovy prejt, mainstreamovy Jarmark, asi me nepochvalis, musim rict ze ta znacka me zatim v nicem nezklamala mnam.
Nevím Ferdo, poslední čisté pivo jsem vypil někdy v době, když se Maxík učil řídit motokáru.
Bobe, Bobe, víš že tě to nejspíš zabije?
Dojezeno a jsem v raji, nerozumim
Ted jdu ven a od pul treti do pul pate sluneni
Podle mě zase 6 násobný pač 08 mu byl darován podvodem v Singapuru, ale naše názory nikoho nezajímají a proto je 7 násobný
Mé choré srdce plesá nad tou krásou přírody.
Ty chodíš na houby s kyblem?
Když je výrobek kvalitní a chutný, tak proč se mu vyhýbat.
Patrik dělá jitrničky tak výborné, že jsou od domácích, které jsem jedl za komančů k nerozeznání. Však si je taky vyrábí sám.
Je to tak 5-6 let, kdy to tam bylo neskutečné. Třeba 10,15,20cm vysoké houby. A bylo jich brutálně. Třeba za 10 minut 3 narvaný koše. Kdybych chtěl, tak by jich bylo třeba 30. Až mě to nebavilo. Ono to je v takové stráni, takže ses ohnul pro jednu, a viděl dalších 30.
Ale od té doby sotva koš. Některý rok ani 1/4.
Asi hodně záleží kdy přijdeš, protože ono to je v horách, Horní Maršov.
To já chodím na Vysočině nedaleko Poličky, tam najdeš taky 3/4 koše za půl hoďky, problém je, že už to nikdo nechce ani jest