Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Tay nejni o com :beers:

1 Like

Nedávno jsem si kopil dvanáctku na zkoušku pít se dala. Oproti Radegastu ji trochu chybí říz.
V Jugošce jsem viděl na benzínce 12° Kozla a byl lacnější než domácí Karlovačko.

Jdu na houby. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Uz se to v troube rychtuje, jitrnicovej prejt, zeli, brambor, hozeno do pekace vsechno spolu jen at si pokecaji :shallow_pan_of_food:

Není to zákonem chráněný pravák královský?

Zrovna včera jsem si koupil domácí jitrničky. 2 kila a jelitek taky dvě kila.
Dnes ale budu dělat uzené žebra. Už se nemůžu dočkat.
Pokud někdo bydlíte poblíž Jistebníku tak silně doporučuji navštívit tento krámek.

Blahopreji a diky za tip, ja ted testuji jelitovy a jitrnicovy prejt, mainstreamovy Jarmark, asi me nepochvalis, musim rict ze ta znacka me zatim v nicem nezklamala mnam.

dobry podcast s Otmarom

@Situs

Asi nejhezčí letošní úlovek.

5 Likes

Nevím Ferdo, poslední čisté pivo jsem vypil někdy v době, když se Maxík učil řídit motokáru.

Bobe, Bobe, víš že tě to nejspíš zabije?

Dojezeno a jsem v raji, nerozumim :eyes:

Ted jdu ven a od pul treti do pul pate sluneni :rofl:

1 Like

Podle mě zase 6 násobný pač 08 mu byl darován podvodem v Singapuru, ale naše názory nikoho nezajímají a proto je 7 násobný

2 Likes

Mé choré srdce plesá nad tou krásou přírody. :+1: :mushroom:

Ty chodíš na houby s kyblem? :thinking:

Když je výrobek kvalitní a chutný, tak proč se mu vyhýbat.
Patrik dělá jitrničky tak výborné, že jsou od domácích, které jsem jedl za komančů k nerozeznání. Však si je taky vyrábí sám.

Bylo nás víc. Tak byl i kýbl. :grin::grin::+1:

4 Likes

Je to tak 5-6 let, kdy to tam bylo neskutečné. Třeba 10,15,20cm vysoké houby. A bylo jich brutálně. Třeba za 10 minut 3 narvaný koše. Kdybych chtěl, tak by jich bylo třeba 30. Až mě to nebavilo. Ono to je v takové stráni, takže ses ohnul pro jednu, a viděl dalších 30. :grin:

Ale od té doby sotva koš. Některý rok ani 1/4.

Asi hodně záleží kdy přijdeš, protože ono to je v horách, Horní Maršov.

2 Likes

To já chodím na Vysočině nedaleko Poličky, tam najdeš taky 3/4 koše za půl hoďky, problém je, že už to nikdo nechce ani jest :grinning: