Dal bych si do polevky susene, taky smazene uz dlouho nebyly.
Do polévky je nejlepší václavka.
Vysušit a pomlet na prášek. Není lepšího houbového koření.
Dobry napad, ale do zelnacky musim dat susene kousky, hosi vy mi davate, zitra budou muset byt na obed, asi smazeny zampionek.
Nebuď línej a jdi do lesa. Rostou jak svine. Nejde nenajít.
Sel bych, jsem kazdy den v prirode, ale v houbach a hribech se nevyznam, dopadlo by to spatne
To vyzera skvelo. Aj ja by som sa uz mal vybrat, vzhladom na to, ze aj v zahone pri autobusovej zastavke som nasiel dobrych 20 kusov muchotravky cervenkastej, musi byt v lese riadna kosba.
Vypadá jedle i podle Situsového facebooku.
Další stalker
Náhodo já Tě přece pochválil, že jsi využil ten správný facebook, který může mnoha lidem zachránit život.
Facebook-atlas hub.
Však já to pochopil a myslel ze srandy Já facebook ani nemám.
Taky fuckbook odmítám.
Rád jsem využil Tvé narážky k osvětě lidu co vlastně ten facebook znamená.
No už je to dlouho let, co jsem atlas hub nosil i do lesa Pak přišly rozpoznávací aplikace, a pak už jsem zjistil že je lepší trochu riskovat a nechat to otestovat jako první na tchýni nebo tak něco
Aplikace jsou vynikající pomůcka. Mám jednu kamarádku, která se snad narodila přímo v trávě jak zná téměř každou květinu, křoví, nebo houby. Bez aplikace bych byl vedle ní za totálního hlupáka, který je v přírodě poprvé v životě.
My jsme používali tuto klasiku:
Autoři jsou také myslím autory následujícího přirovnání, které mě vždycky fascinovalo:
“Také se udává, že amanitin, čili jeden z jedů muchomůrky zelené, je tak jedovatý, že množství jedu, které bychom nabrali na šp.i.č.k.u nože (čili asi 0,5 g), by zabilo 100 000 myší. Ty by vytvořily řadu dlouhou 18 km, kolem níž bychom vykračovali průměrně 4,5 hodiny vojenským krokem.”
Jenom jsem se nikde nedočetla, jestli ty myši pokládali těsně vedle sebe, nebo je natahovali na délku, což je přitom zásadní informace .
Ten amanitin skutečně hrozně jedovatý, když je dnes i ta špi.čka nože kterou autoři použili při svém výzkumu s myšma dnes zakázaným slovem.
Umělá inteligence by správně seřadit myšky nedokázala?
Umělá inteligence by určitě obratem vytvořila správný počet myší, kilometrů i pochodu na nejrůznější způsoby, ale já bych to zkusila shrnout pro nás jednodušší - prostě je to strašně jedovatý !!!
A hlavně se na amanitin nesmí žádný alkohol, protože ten by zůsobil, že by po něm myšky vytvořily stejně dlouhou řadu i kdyby je pokládali za sebe na šířku, místo na délku.