Já RedBull budu kupovat. Mám rád tu firmu.
Však ty taky podporuješ sexuální obtěžování
Makarská je nádherná. Nevím kde býváš ubytovaný. Já byl někdy před čtyřiceti léty v hotelu Osejava. Dnes už je prý renovovaný. Ale asi půlhodinku pěšky směrem k jihu je fantastická nudapláž. Je usazená mezi dvěma skálami ze kterých teče vodopád slaké vody. Pak je tam pás s piniemi, kde se můžeš schovat do stínu až budeš mít spálené pozadí a velký pás oblázkové pláže. A voda, ta je nádherně průzračná, prostě parádní koupání. Samotná pláž je malinká, vejde se tak 40 svobodomyslných lidí.
Díval jsem se na Google mapy a ta pláž tam stále je.
Tak Horner prý zůstává, zaměsnankyně letí z firmy a bude podávat žalobu (píšou britské média)
Tak bude žaloba, aspoň docela malá žalobička ? Aspoň bychom se dozvěděli, o co tedy vlastně šlo.
Ona bude podavat zalobu?
Ty sis myslel že ona je on?
Vsetci sme jedno, Situs
Jedno lidstvo, to jo.
Podle všeho ano, bude k veřejnému soudu žaloba, možná i na samotný Red Bull
Red Bull’s full statement:
“The independent investigation into the allegations made against Mr Horner is complete, and Red Bull can confirm that the grievance has been dismissed. The complainant has a right of appeal. Red Bull is confident that the investigation has been fair rigorous and impartial.
The investigation report is confidential and contains the private information of the parties and third parties who assisted in the investigation, and therefore we will not be commenting further out of respect for all concerned.”
Toto je největší vý■■■ ne jen s fans, ale i s F1 a sponzorama, partnerama RB, toho slyšlet po takové kauze, bych je poslal někam.
To je trosku ina tajna dohoda co
Ja som popravde tak nejak tusil ze nic nepresiakne von
Je mi jasný, že tu budu zase nálepkovanej za hatera. Ale toto ze strany Red Bullu nechápu, jako opravdu je to: něco se stalo, podle tohoto je to ok, zaměstnankyně se může odvolat. Hotovo. Může se odovolat k vedení, které takto postupovalo? srsly? fakt mě zajímá, jestli tohle dá k soudu, jestli dá, tak bude mít Red Bull trochu problém, protože soudy už tohle zveřejňují
fuck the king
to je podla mna ten problem, ze sa verejnost upriamuje na to “se stalo”, pricom by sa mala upriamovat na to “neco”
ano videli sme to predsa relativne nedavno u sporu Microsoft + Activision versus Sony (neviem ci si to sledoval, ja celkom dost)
u mad?
Jsem mad, když je nespravedlnost a ježek nefunguje s nápravou
riesim to vedla skrze Tripera, neboj sa nic
nie ale vazne, akokolvek nad tym premyslam, tak je to bud strasne jednoduche a mne uraduje ADHD, alebo je to strasne komplikovane a tympadom som ja ten jednoduchsi
Je to komplikovanější, ale jednoduší určitě nejsi, prostě nemáme k dispozici informace o co go
no, uz to pomaly od dalsieho tyzdna podla mna zacne vysumievat a zasa pride nejaka nova senzacia, a to je cela veda kral je mrtvy, nech zije kral
Jn, do měsíce: zaměstnankyně podává žalobu na Hornera a Red Bull Racing za sexuální obtěžování a následné krytí tohoto chování
cosi, tam sa podpisali zmluvy o veciach podla mna a uz to nikto ani nespomenie ani nikam neposunie