Puff od budúceho roku začína piť pivo Peroni.
Vdaka, nevsimol som si tam F2, ked som pozeral ponuku F1. Zatial to mam nachystane takto.
Myslím že žádného energeťáka co by sponzora nemaj.
Čísla jsou celosvětově, nebo pouze v ČSSR?
Možnosť staviť si na F2 tam pridali len teraz niekedy. Všimol som si to pred pár dňami.
Celosvětově, Netflix.
To by Ti mohlo výjsť.
Škoda. Tak možno zelený jablkový monster bude ako alternatíva namiesto RB stačiť.
Ferdo vies aky je rok?
Ides davat okrem Antonelliho aj F1?
Btw povodne som nevedel preco na Pereza su celkom vysoke kurzy, ale ptm mi to doplo, ze rataju s tym, ze pocas sezony ho moze RB hodit cez palubu.
Já věděl, že pobavím.
Ako dieta 90tych rokov so zalubou v slobodnom cestovani som sa moc nepobavil. Ale beriem to s nadhladom od teba.
V cssr niesu ziadne cisla
Já do Jugošky jezdil už za komančů. Jednou.
Kupodivu mě dnes Tunisy a Egypty vůbec nelákají.
Mě by zajímaly hlavně Nova čísla. Železný se svým koláčem sledovanosti by lehce prozradil jestli si s F1 polepšili.
To zistime mozno uz dalsi tyzden, ocakavam pompezne titulky a senzacie ako je ceskoslovenska formulova rodina na vrchole
A proto se Nova rozhodla, že poskytne vysílací práva více přenosovým společnostem.
Ja hovorím o USA, Španielsku, Francúzsku, juhovýchodnej Ázii a podobne, nie o Chorvátsku.
Jadran je pouze jeden. To Ti potvrdí každý jachtař.
Ja Jadran milujem, špeciálne oblasť Makarskej Riviery, ale tam už to poznám a chodím tam za oddychom. Ale sú aj iné krásne miesta na svete čo sa týka prírody a oplatí sa ich vidieť. Človek potom možno zmení názor, že jedine Jadran je top.