Marko: Nečakám takú dominanciu. Ferrari sa priblížilo | Magazín F1 - F1online.sk

Puff od budúceho roku začína piť pivo Peroni. :upside_down_face:

Vdaka, nevsimol som si tam F2, ked som pozeral ponuku F1. Zatial to mam nachystane takto. :smiley:
image

2 Likes

Myslím že žádného energeťáka co by sponzora nemaj.

Čísla jsou celosvětově, nebo pouze v ČSSR?

Možnosť staviť si na F2 tam pridali len teraz niekedy. Všimol som si to pred pár dňami.

Celosvětově, Netflix.

To by Ti mohlo výjsť.

1 Like

Škoda. Tak možno zelený jablkový monster bude ako alternatíva namiesto RB stačiť. :slightly_smiling_face:

Ferdo vies aky je rok? :smiley:

1 Like

Ides davat okrem Antonelliho aj F1?

Btw povodne som nevedel preco na Pereza su celkom vysoke kurzy, ale ptm mi to doplo, ze rataju s tym, ze pocas sezony ho moze RB hodit cez palubu. :smiley:

Já věděl, že pobavím. :upside_down_face:

Ako dieta 90tych rokov so zalubou v slobodnom cestovani som sa moc nepobavil. Ale beriem to s nadhladom od teba. :smiley:

V cssr niesu ziadne cisla :skull:

Já do Jugošky jezdil už za komančů. Jednou. :grin:
Kupodivu mě dnes Tunisy a Egypty vůbec nelákají.

Mě by zajímaly hlavně Nova čísla. Železný se svým koláčem sledovanosti by lehce prozradil jestli si s F1 polepšili.

To zistime mozno uz dalsi tyzden, ocakavam pompezne titulky a senzacie ako je ceskoslovenska formulova rodina na vrchole :heart_eyes:

1 Like

:joy:
A proto se Nova rozhodla, že poskytne vysílací práva více přenosovým společnostem. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Ja hovorím o USA, Španielsku, Francúzsku, juhovýchodnej Ázii a podobne, nie o Chorvátsku. :smiley:

Jadran je pouze jeden. To Ti potvrdí každý jachtař. :slightly_smiling_face: :sailboat:

Ja Jadran milujem, špeciálne oblasť Makarskej Riviery, ale tam už to poznám a chodím tam za oddychom. Ale sú aj iné krásne miesta na svete čo sa týka prírody a oplatí sa ich vidieť. Človek potom možno zmení názor, že jedine Jadran je top. :slight_smile: