Marko: Nečakám takú dominanciu. Ferrari sa priblížilo | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa nad tým zamyslíte, znie to až neuveriteľne: Max Verstappen sa už o pár mesiacov môže stať štvornásobným majstrom sveta a dostať sa na úroveň Alaina Prosta a Sebastiana Vettela. Kto by mu v tom mohol zabrániť? Zdá sa, že najväčšiu nádej bude mať Ferrari.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144123/marko-necakam-taku-dominanciu-ferrari-sa-priblizilo

Uvidime uz v sobotu nakolko sa priblizilo v pretekovom tempe.

Moc panu doktorovi nevěřím, ale pokud by Ferrari na svojí oblíbené trati dokázalo Red Bullu vypálit rybník, tak se zlobit nebudu :smile: .

7 Likes

yo! nic neprinesie lepsiu show ako ked 4 dni pred prvym zavodom vieme, kto bude vitaz na konci roka. Som to pisal minule, dajte Maxovi medajlu, poslite ho rok oddychovat a budeme mat slusnu sezonu plnu napatia.

My známe.

V tomhle vidím zakrytí možných problémů. Bahrajn je stop-go okruh, který je dost specifický, pak můžou přijít okruhy, kde bude Ferrari třeba “trpět” a rozestup se zvětší

Jsem rád, že jsem tě mohl něco naučit. :slight_smile:

Jasně, ale pokud bude pokračovat situace z loňska, tak musíme být obecně rádi za jakékoli vítězství někoho jiného než RB, a tady by se to mohlo podařil. Co bude dál se uvidí…

3 Likes

Podium predikcia na Bahrain?

Max Leclerc Sainz

1 Like

Naučil jsem tě to, ty si to zkopíroval a pak to prodáváš za svoje, neuvěřitelný s tebou :pinched_fingers:

jak píše @Situs Verst, Lec, Sainz

1 Like

k tym predikciam na Bahrajn, kde ste nechali chudaka Pereza ? :grin: :grin: :grin:

Ten bude bojovat s Ferrari a Mercedesem a to neúspěšně

1 Like

Gombíky :man_shrugging:

Tam už bude tolik, že to odpráskne celej motor :smiley:

Ved preto upravovali to chladenie :shushing_face:

A já myslel, že to upravovali protože Max přibral na váze a někde to museli pak redukovat :flushed:

Už je to tady.

1 Like

A zase jen bereš to, co ti někdo sdílí … hrozný s tebou