Marko: Nečakám takú dominanciu. Ferrari sa priblížilo | Magazín F1 - F1online.sk

Naopak, myslím si, že se to tam roztočí teprve

ono, vzdy to tak je, ze nejaka skupina ludi sa uz na toho ex-vinnika pozera cez prsty, dalsej to je jedno, a dalsia sa riadi vysledkom rozhodnutia

zober si, ako to eskaluje v podstate od Lewisovho oznamenia o prestupe :smiley: nonstop sa nieco riesi a uz je to v takom spade, ze skor ludia cakaju, ze co pride dalsie

ide podla mna takisto aj o silu medii, pretoze, to co oni zivia, to sa riesi

3 Likes

Dal som len tak 2€ na Leclerka, že tento rok vyhrá titul, keď bol kurz 27, tak uvidím. Keď bude mať počas roka šancu stať sa majstrom, tak si možno nechám menšiu sumu vyplatiť skôr. Dám niečo aj na Kimiho, že bude 1. až 3.
A pár centov som dal na to, že v Bahrajne dokončí preteky 19 jazdcov a menej. :slightly_smiling_face:

Ubytovany byvam vacsinou v Podgore (za Makarskou a za Tucepi) priamo nad plazou. Je to take kludnejsie ako Makarska a plaze nie su tak preplnene. Ale do Makarskej chodim vzdy aspon raz na taky poldenny vylet. Neviem kedy si tam bol naposledy, ale je tam dost novych apartmanovych domov postavenych.

Pred troma rokmi som navstivil aj tebou spominanu plaz, vola sa Nugal a je velmi pekne skryta, akurat uz nie je nuda (je to rozdelene retiazkou, kde polovica je nuda a polovica klasicka, takze na jednej strane mas nahacov a na druhej plavkacov a akurat je stredom plaze provizorna retiazka). Ale osobne sa mi este viac paci plaz Plisivac na zaciatku Podgory (za Tucepi). :slight_smile:

Cele pobrezie Od Brely az po Drvenik je krasne, jedno z mojich najoblubenejsich miest ake som navstivil a asi jedine miesto v zahranici kam sa (skoro) kazdorocne vraciam, aj ked to tam uz cele poznam. :slight_smile:

2 Likes

Díky za informaci. Nostalgické vzpomínky z mládí přetrvávají.
Já se na Jadran vrátil až po jejích válce a kromě dvou plaveb v jiných mořích jsem zůstal Jadranu věrný dodnes. Třeba Řecko, nebo Černá Hora jsou taky fajn, ale Chorvatský Jadran je skutečný jachtařský ráj. Až na to, že teď bývá i to moře přeplněné. Dokonce už v červnu je tam lodí jako na dálnici.
Naštěstí je tam stále spoustu nádherných zátok, kde se dá kotvit na kotvě a nemusíš být uvázaný třeba na bóji.

1 Like

U mna je Chorvatsko tiez srdcovka. Cele detstvo (takmer) kazdorocna dovolenka v oblasti Makarskej (prevazne Podgora) a asi aj preto sa tam vzdy rad vraciam (okrem krasnej prirody a super atmosfery).

Rozmach jachtingu si vsimam z roka na rok. Zacinaju tam byt velmi popularne 7-10 dnove dovolenkove plavby na jachte / plachetnici / katamarane od Zadaru az po Dubrovnik. Tiez nad tym uvazujem, ze by som to buduci rok vyskusal, kedze tento uz mam rezervovane USA.

Mozno potom budem vediet s tebou o jachtingu pokecat viac. :smiley:

1 Like

image

1 Like

image

image

1 Like

to uz Lewis zacal PR pomaly :smiley:

Jojo už nám rudovatie, správna výchova. Na konci roka po taliansky a jesť mäso.

1 Like

Ať si dovezeš z USA co nejvíce krásných zážitků.
Sklony k jachtaření se dají vycítit už ze břehu. Jestli se díváš na lodě se slinou na bradě, tak Tě jachtaření nadchne i na vodě. Jen se musíš rozloučit s komfortem a ustát stísněný prostor. Na Katamaránech je pohodlí mnohem více, ale zase se na katech plaví více lidí najednou a to někdy bývá problém.
Většinou to dnes bývá tak, že se před den něco napluje a večer se většina lodí vrací do maríny se vším komfortem.
Já jsem naopak rád, když po celou dovolenou vůbec nemusím na břeh. Je tam horko, davy lidí a vše od čeho se o dovolené snažím uprchnout.

Dakujem pekne. :slight_smile:

Zatial extra sklony k tomu nemam, ale cim dalej tym viac ma laka vyskusat takyto typ dovolenky. Je to presne ako opisujes tu:

Cez den sa plavis, zastavis niekde v zatoke na par hodin sa okupat a nasledne sa plavis do nejakeho pekneho pristavu, vecer sa prejdes po meste, das si dobru veceru (skuša na žaru nesmie chybat :smiley: ) a potom ides naspat na svoj katamaran / plachetnicu, kde spolu s partiou sa bavis az sa rozhodnete ist spat. Taka skupinova poznavacka celeho pobrezia. :slight_smile:

Mozno casom a vekom ma zacne lakat aj jachting na sposob ako ho mas rad ty. Zatial mi vsak vyhovuje jednak komfort a po druhe aj zabava v skupine ludi. :slight_smile:

1 Like

Já dávám přednost adrenalinu. Loni jsme pluli z Trogiru na Vis až ve dvometrových vlnách (moc jich nebylo, jen asi míli před Visem jak se vlny lámaly o pobřeží), to byl můj orgasmus. A večer spánek na vlnkách jako u maminky v bříšku. :upside_down_face:
Lodička devítimetrová, tak jsem si den parádně užil i když dest hodin u kormirdla v postoji na jedné noze v nakloněné lodi bylo dost únavné. Ale takové příležitosti se nestávají každý den, tak se jede na krev. Mám to rád.

Famin už čaruje…

3 Likes

Snad vyčaruje něco lepšího než znak Renaultu.

3 Likes